Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Μιχάλης Δημητραδιού

8
11618

με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Μιχάλης Δημητραδιού

 

Έναν ακόμη συμπολίτη μας, τον Μιχάλη Δημητραδιού, γνώστη των προβλημάτων της Καρδάμαινας, ο οποίος επιθυμεί να συμβάλλει στην κοινή προσπάθεια για την επίλυση τους, υποδέχτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, στην παράταξη της «Ισχυρή Κως».

 

Ο Μιχάλης Δημητραδιού, δήλωσε χαρακτηριστικά, «…αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως» γιατί βλέπω ότι αυτά τα χρόνια, παρά τις δυσκολίες της πανδημίας, έχουν αλλάξει πολλά πράγματα προς το καλύτερο.

Έχουμε έναν Δήμαρχο που ακούει και σέβεται όλους τους δημότες, δουλεύει συνεχώς για το Δήμο και το νησί μας.

Σίγουρα δεν έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα. Σε αυτή την πενταετία έχουμε να κάνουμε πολλά για τα χωριά μας. Για αυτό και εγώ ενώνω τις δυνάμεις μου. Μαζί, θα δώσουμε αυτόν τον αγώνα. θα αγωνιστούμε και θα τα καταφέρουμε».

 

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΠΟΦΥΓΑΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ.

  2. Προχθές συζητώντας με ανθρώπους νέους και δραστήριους τους έθεσα το ερώτημα αν τους έχει γίνει πρόταση να ασχοληθούν με την πολιτική ζωή του τόπου. Η απάντηση τους θλιβερή. Ναι μας έχουν γίνει προτάσεις μου απάντησαν. Μα κανείς τους δεν είναι αξιόπιστος. Και σας μιλάω για ανθρώπους ικανότατους και πολύ ενεργούς στην κοινωνία μας. Θα μπορούσαν να πάνε τον τόπο μας πολύ μπροστά. Γιατί έχετε καταντήσει μωρέ έτσι την κοινωνία με την ανικανότητα και την εμπάθεια σας ? Εύχομαι αυτοί οι νέοι άνθρωποι να βγουν κάποια στιγμή μπροστά και να τους δοθεί η ευκαιρία που τους αξίζει.

    • σύμβουλος του Κυρίτση που δεν γνωρίζει ακόμα τον Κυρίτση αλλά κατεβαίνει μαζί του . μικρό το νησί θα τον μάθεις θέλει χρόνο . 😂

      να είσαι πιο κοινωνικός πριν ασχοληθείς με τα κοινά για να ξέρεις κόσμο αλλιώς τι κάνεις μέσα σε αυτά ούτε τους σύμβουλους σας ξέρετε οι κυριτσιανοι ούτε αυτοι σε ξέρουν 😭

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ