Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Στέφανος Μανιάς

10
14729

με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Στέφανος Μανιάς

 

Έναν ακόμη συμπολίτη μας, ενεργό πολίτη, με πολυσχιδείς δραστηριότητες, με εμπειρία, γνώση και άποψη για τα τοπικά πράγματα, τον επιχειρηματία Στέφανο Μανιά, υποδέχτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, στην παράταξη της «Ισχυρή Κως».

 

Ο Στέφανος Μανιάς, με ενδιαφέρον για την τοπική αυτοδιοίκηση και την οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας, δήλωσε «…αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη, μέσα από το ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως» γιατί ενδιαφέρομαι για τα όσα συμβαίνουν στο νησί μας. Η επαγγελματική εμπειρία μου, μου έχει δείξει ότι το νησί μας έχει πολλές δυνατότητες αρκεί να τις αξιοποιήσουμε, στον πρωτογενή τομέα, στις υπηρεσίες, στον τουρισμό.

Ο Θεοδόσης έχει δείξει ότι είναι αποτελεσματικός, όπως με τη μεταγραφή της επέκτασης του σχεδίου πόλης στο Κτηματολόγιο. Πιστεύω ότι αξίζει και πρέπει να συνεχίσει από τη θέση του Δημάρχου γιατί είναι ενωτικός, συνεργάζεται και διεκδικεί ταυτόχρονα. Όλοι μαζί θα πετύχουμε».

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΟΙ ΝΙΚΗΤΑΡΑΔΕΣ ΔΕΝ ΚΟΛΩΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΑΠΟ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΦΑΚΙΣΤΑΡΙΩΝ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΕΙΛΗ.

  2. Στα χαλουβαζια εχετε αυτες τις υποψηφιότητες;αντε βαρεμενε να γράψεις στα facebook να βρίζεις τους κωους και τον δήμαρχο.Την νησίδα ακαλυπτε την είδες;στραβουλιακα,το ποιο όμορφο μέρος του νησιού έγινε.Κοψιμιοι θα στε σε ένα μήνα.Άχρηστα @ομαρια.

  3. Ρε Στεφανή με τόσες …..επρεπε αυτος να ειναι υποψηφιος συμβουλος κι εσυ υποψηφιος δημαρχος. Σωστα;

  4. πριν μερικούς μήνες είχα γράψει εδώ τους 3 ……. αλλά οκ,περιμένω υποψήφια και την ……..που απολύει εγκύους όταν της το ανακοινώσουν,εύγε δημαρχαρα μας

  5. Θεοδοση καλά πας!!! Από τα μεγάλα σόγια μας έχουν μείνει λίγα που δεν έχεις βάλει υποψήφιο!!! Σου λείπει ένας Χα……., ένας Πλ,,,,,, ένας Τσ…….. Βάλε και κι ένα Κου,,,,,,, έτσι για να γίνει παιχνίδι!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ