Ο Νίκος Τσαγγάρης, ενώνει τις δυνάμεις του με την παράταξη «ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ»

40
10555
Ο Νίκος Τσαγγάρης, ενώνει τις δυνάμεις του με την παράταξη «ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ»!
Απλός και αυθεντικός άνθρωπος, με άποψη για τα τοπικά πράγματα και με διάθεση να συμβάλλει μέσα απο τη συμμετοχή του στην επίλυση των χρονίζοντων προβλημάτων, της Κεφάλου αλλά και των υπόλοιπων χωριών.
Καλώς όρισες Νίκο!
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

40 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλα ο ένας Νίκος θα ψηφίσει τον άλλο στη Κέφαλο.Μπράβο δήμαρχε με τις τελευταίες 2ανακοινωσεις υποψηφίων μάζεψες (2) δυο ψήφους

    • Εδω ελεγαν οτι δεν θα βρει ουτε ενα κεφαλιανο,Τωρα τι; φοβος σας κυριαρχισε!!

        • Αν δεν σου αρεσουν ζσλαδα μας και απο μερικους σλλους θα ειμαστε καλλιτεροι

        • 92 μερες πριν τις εκλογες , ο κ νικηταρας , αρχησε παλι τα θα θα θα θα , μηπως ξανακατσουμε παλι στην καρεκλα , κ θελει ο λαος του τριγωνου , που 4 χρονια τον ειχε , στην μιζερια κ την περιφρονηση , πως , θα τα φαει !! 92 μερες πριν τις εκλογες , ΤΥΧΑΙΟ ? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ .

  2. Όταν η Κέφαλος ήταν κοινότητα,κάποιος ρώτησε το Θωρή τον Κοκκαλάκη [Κουνής] ξυλουργός στο επάγγελμα.Βρε Θωρή γιατί και εσύ δεν κατεβαίνεις κοινοτικός σύμβουλος;Και ο πάντα ετοιμόλογος Θωρής απάντησε με μια μαντινάδα γεμάτη νόημα.[Μα εγώ είμαι ξυλουργός μέσα σε ξυλουργείο και πως θα γίνω υπουργός να πάρω υπουργείο;].

    • Εαν παει στην κεφαλο στο 50-50,ειναι σιγουρα δημαρχος απο την πρωτη κυριακη.Η πολη ειναι στο 75% υπερ του νικηταρα,ζιπαρι 95% οπως πριν,καρδαμαινα 50-50,αντιμαχεια και ασφενδιου 70% ωσαν κατσουνας.ΠΟΝΗΡΟΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ.Ασε που δεν πρεπει να τα λεω.

  3. ΘΕΟΔΟΣΗ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΥ? ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ 5000 ΨΗΦΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ!!
    ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

  4. Νικο μπράβο για την απόφαση σου να εμπλακείς με τα κοινά !! Τώρα για την επιλογή σου …θα μπορούσε να ήταν με τον νικητή και όχι με τον Νικηταρά ..

    • Εχετε μαζεψει πολλους με σκεπτικο που κανει κακο στους πολιτες.ΕΑΝ ΘΕΛΕΙς ΝΑ ΣΤΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΠΡΩΤΑ ΜΕ κυριτση.Μην το ψαχνεις ο κυριτσης ειναι χαμενος με την τυχοδιωκτηκη συμπεριφορα του.

  5. Νικόλα μου ο πάππους σου έκανε τα στιβανια να κανείς τους Κυριτσικους να αφήσουμε τα μπάνια !!! Τώρα που γινεικανε δυο οι Νικολαδες δεν θα ναι οι ψήφοι με κιλά θα ναι πο τις οκάδες !!

  6. Μεγάλο μπράβο έχετε εσυ πο το Κανέλη να φύγουν οι Κυριτσικοι Καενας ε τους θέλει !!! Μπορεί να βουτησουμε και μεις ψωμί μέσα το μέλι !!!

  7. ΟΤΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ.ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ.ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ

  8. Κυριε δημαρχε νικηταρα,θα σας πω κατι που πρεπει να κανετε.Σαν δημαρχος που πιστευουν ολοι στο νησι οτι θα εισαι εσυ,βγει δεν βγει ο κυριος τσαγγαρης να τον βαλετε μπροσταρη να βοηθησει την κεφαλο.Να δουν οτι μονο ανθρωποι της εργατιας μπορουν να βοηθησουν.

  9. Ευτυχώς που έχεις την κω κύριε Νικηταρά γιατί τα χωριά σε έχουν χαιρετήσει εδώ και καιρό..
    Zήτημα να πάρεις 50 ψηφους και πολύ είναι στην κεφαλο

    • Ποιος έχει την Κω;?; βγες στον κόσμο να ακούσεις, ότι ο Κυρίτσης πάει σφαίρα…..

    • Τωρα ομως που κουναει μαντιλι στον κυριτση με υποψηφιοτητες σε κεφαλο,οελω να γινεις εξυπνοτερος.

  10. Εγώ σε στήριξα και θα σε στηρίξω πάλι αλλά με τέτοιες επιλογές δύσκολα τα πράγματα…

  11. Α καλά !! Άλλος Νικολας κ αυτός ! Έτσι κ αλλιώς και οι δυο που ανακηνωσε δίκη του ήταν ν πριν τι μας πουλάνε τώρα απλά δε βρίσκει και βάζει αυτούς τα είπαμε αυτά τα λένε και στα καφενεία !!

  12. ρωτα Κεφαλο να μαθεις …. Σταματατε να γραφετε αηδιες. Επιτελους καποιος ελαχιστα σοβαρος ας σκςφτει και απλο…….

  13. ειναι δεδομενο πως με τετοιους συμβουλους πετας λευκη πετσετα στην κεφαλο. Και οι δυο μαζι δεν θα παρουν το ενα τριτο των ψηφων της διονυσιας ή του αντωνη. συνελθε και βαλε ςναν καλο.
    ο αντωνης και η διονυσια δεν θα κατεβουν και εσυ βαζεις αλλα και αλλα…

  14. …..βγαινουν υποχρεωτικα καποιοι και κλαμα ολοι μας διοτι δεν γινεται τιποτα…τα ιδια και τα ιδια ολα τα χρονια! κριμα! τωρα ποιος θα βγει τα ιδια χαλια θα εχουμε κεφαλιανοι!

  15. Καθε 4-5 χρονια τα ιδια κ τα ιδια. Οποιος θελει να ξεκινησει προεκλογικα θα ερθει να βρει τους….. Δεν αλλαζετε με τιποτα, πεφτετε σαν τις….. Καντε κρατι ρε γιατι βιαζεστε ολοι σας κ απο δω κ απο κει… παλι θα σας πουλησουν… παλι θα κανουν 4 χρονια να ξαναπερασουν… τελικα η παιδεια της κοινωνιας ειναι το πρωτο αγαθο, ιδανικο… κ μεις δεν το εχουμε καθολου… καληνυχτα κεφαλος.

  16. Θα μιλησει καποιος απο τους νεους υποψηφιους του κοψιμιου ή θα χαζογελα στην καμερα με απορια; Αμα δεις και το ενα γελιο και το αλλο ειναι…αστα να πανε αστα. Εχουνε παραδωσει το πνευμα απο τωρα.

  17. 92 μολις μερες πριν τις εκλογες , ο κ νικηταρας , κατα την προσφιλη του τακτικη , αρχησε παλι τα θα θα θα θα , λες κ ο λαος του τριγωνου κ οχι μονο , που τον ειχε στη μιζερια κ την περιφρονηση θα τα φαει . 92 μερες πριν τις εκλογες , ΤΥΧΑΙΟ ? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ !!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ