Νίκος Φώτης- Δύναμη Αλλαγής Κως 2023: Ξανά μαζί για την Κω που είναι η ψυχή μας

10
12587

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ, ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΤΟ 2014-2019.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.”

 

Νέος στην ηλικία, με γνώση των προβλημάτων,  όχι μόνο της Αντιμάχειας, με εμπειρία δύο περιόδων ως Κοινοτικός Σύμβουλος, αισθάνεται αυτονόητο το καθήκον της προσφοράς στον τόπο μας.

«Τη περίοδο 2014-2019 κάναμε πολλά για την Αντιμάχεια, το Μαστιχάρι και το νησί μας. Υποχρέωση μας να συνεχίσουμε  και να ολοκληρώσουμε όχι μόνο αυτά που σχεδιάσαμε και ξεκινήσαμε, αλλά και πολλά άλλα που έχει ανάγκη ο τόπος και η συνεχής εξέλιξη το απαιτεί.

Η τετραετία 2019-2023 δυστυχώς άφησε πολλά πράγματα πίσω και ειδικά τα χωριά μας που εγκαταλείφθηκαν  από την αδιαφορία της σημερινής δημοτικής αρχής.

Ναι μπορούμε και θα κάνουμε περισσότερα στη νέα περίοδο.»

ΝΙΚΟΣ ΦΩΤΗΣ,  ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ για την ΚΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

10 ΣΧΟΛΙΑ

      • Ποσο αφελής μπορει να είναι,αφου γνωριζουν απαντες οτι η δημαρχεια γραφει νικηταρας.Αχ βρε παιδάκι μου,ΕΜΠΛΕΞΕΣ για αλη μια φορα,ακολουθωντας αυτο το άτομο.Και τις προηγούμενες τι έγινε;Πατάτες νεροβραστες.

    • Ο Νίκος είναι ήδη εκλεγμένος. Καλά που ήταν του Κυρίτση και συνεδρίαζε καμιάαα φορά το κοινοτικό συμβούλιο. Αφού δύο του Νικηταρά έχουν παραιτηθεί καιρό τώρα!

  1. Εάν τους παρει ολους ο Νικηταράς,πως θα βγαλει ψηφοδελτιο ο κυριτσης;ετσι και αλιως δικος του ήτανε και δεν.Αστο αλεπού το παιχνδι ειναι χαμενο και από πριν ξεπουλημενο.

  2. ο Κ,,,,,παραιτήθηκε ο Κ,,,,,, τα ίδια… ο Τ,,,,,, στηρίζει Κυρίτση δημόσια. Νικηταρά μάλλον δεν πάς καλά στην Αντιμαχεια…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ