Δύναμη Αλλαγής Κως 2023 – Μανόλης Κρεμμύδας: Φτάνει πια. Η Κέφαλος έχασε 4 χρόνια με την αδιαφορία της σημερινής ΔΑ

18
13106

 

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

Η ΚΕΦΑΛΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ. ”

 

Είναι νέος πατέρας, εργαζόμενος στον τουρισμό που θέλει την Κέφαλο στη θέση που της αξίζει και δεν διστάζει να πει αλήθειες όπως δε σκέφτεται τη δουλειά και την κούραση αφού έχει μάθει να δουλεύει από μικρό παιδί.

«Η Κέφαλος έχασε τέσσερα χρόνια με την αδιαφορία αυτής της δημοτικής αρχής. Δεν πάει άλλο. Πρέπει να δώσουμε την απάντηση μας και να σηκώσουμε τα μανίκια για δουλειά από την πρώτη μέρα του ’24. Η Κέφαλος αξίζει πολλά και οι Κεφαλιανοί αξίζουμε ακόμα περισσότερα.»

ΜΑΝΟΛΗ ΚΡΕΜΜΥΔΑ, ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.

Με ΠΙΣΤΗ στη  ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ  του νησιού μας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

18 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ενας συγχωριανος σου.Μανολη παιρνω το θάρρος και θα ήθελα να σου πω δυο πράγματα.Οχι για να πάρω το μέρος του αλου.Πες σε παρακαλώ έναν λόγο που θες να κατεβεις με τον κυριτση.Δεν γνωρίζεις ποιος είναι πανελλαδικά;τι να σου θυμίσω;το τι κακό έκανε στο νησί;και τι έκανε στο χωριό μας 9 χρονια επι δημαρχια του; και θέλεις να τον ακολουθήσεις;Μανόλη έπρεπε να ζυγισεις τα πράγματα για να τον ακολουθήσεις.Στο τέλος Μανόλη εσυ θα στεναχωρηθείς.

      • Συμφωνω μαζι σου ειδες λοιπον που κανουμε αγωνα για να μην κατεβαινει κανενας παντα αυτοι βρισκουν ατομα για να τους βολεψουν και μετα τους καταστρεφουν αλλα δυστυχως δεν μπορουν να το καταλαβουν

  1. Τωρα σωθηκαμε.Να δουμε τι υπουργείο θα δώσεις σε όλα τα παιδιά που κοροϊδεύεις.Αφού δεν ντρέπεσαι πρωην

  2. Αχ Μανώλη , τα τελευταία 8 χρόνια το χωριό σου έχει πάει 20 χρόνια πίσω.Εισαι μικρός και αγνός και πίστεψες στα μεγάλα και ωραία λόγια με πολλές ψεύτικες υποσχέσεις για τον τόπο σου, σέ παρακαλώ δήλωσε παραίτηση γιατί στο τέλος τίς τετραετίας θά έχεις τύψεις για τό λάθος πού θά έχεις κάνει, αλλά δυστυχώς θά είναι αργά για τό χωριό σου, θά μείνει στάσιμο για αλλα 10 χρόνια .

    • Θα ηθελα να σας συγχαρω που δεν παιρνεις θεση για κανεναν,και για την αληθεια που λες στο μονολη.Μακαρι να ήταν στο χωριό όλοι σαν και εσένα.

    • ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΚΕΦΑΛΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΡΒΟΣ.

      ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑ Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΕΝΑΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΣΧΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ.ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ ΑΠΟ ΨΕΥΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ Η ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑ.

  3. ΚAI MONO POU ANAKOINOSES YPOPSIFIO TIN WRA POU GINOTAN I KHDEIA TIS ATYXIS GUNAIKAS POU EIXE TIN ATYXIA NA MIN EIXE KATALLILI ANTIMETOPISI OSTE NA PAEI STO NOSOKOMEIO ME ASFENOFORO KAI OXI PANW SE KAROTSA , OXI MONO DEN ALLA3ES ALLA EISAI OTI XEIROTERO KYKLOFOROI STIN KW..,…..

  4. Μανωλη και καθε μανωλη μην κατεβει κανενας μαζι με ολα αυτα τα ///// τους ψηφους θελουν και τιποτα αλλο μην κατεβει κανενας μην σας κοροιδευουν ολοι θελουμε το καλο του χωριου αλλα αυτοι δεν προκειται να κανουν τιποτα μακρια απο αυτους μακρια αν θελετε το καλο του χωριου μην κατεβει κανενας.Και οι δυο ψαχνουν απελπισμενα ατομα για να παρουν ψηφους ξυπνηστε επιτελους εκμεταλευτες ειναι και οι δυο τους ειδες εσυ κανενα να περασει απο το χωριο;τωρα που κοντοζυγωνει ερχονται να εκμεταλευτουν το κοσμο.Θα κοροιδεψουν την μανα σου τον πατερα σου το σοι σου τους φιλους σου για να παρουν τους ψηφους μετα δεν θα τους ξαναδεις.ΞΥΠΝΑΤΕ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ