Δήμος Κω: για την αποχώρηση του κ. Κυρίτση από το Δ.Σ. στην υπόθεση της παραλίας του ΝΟΚ

13
8944

Θράσος, τεχνητή όξυνση από τον κ. Κυρίτση στο Δημοτικό Συμβούλιο και αποχώρηση

Ούτε μια συγνώμη στους δημότες για το ξεπούλημα των συμφερόντων του τόπου μας

 

Για άλλη μια φορά, στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Κυρίτσης επιβεβαίωσε τις χειρότερες μέρες του όταν βρίσκονταν στη διοίκηση του Δήμου Κω.

Δηλαδή, το ξεπούλημα των πραγματικών συμφερόντων της κοινωνίας μας.

Για να μην ψηφίσει την επαναφορά στο Δήμο της παραλίας του Ναυτικού Ομίλου, αποχώρησε από τη συνεδρίαση, προκαλώντας τεχνητή όξυνση.

Δίχως καμία ένδειξη μετάνοιας και αυτοκριτικής, για την συμφωνία του στην απώλεια της περιοχής.

Κάποτε ζητούσε συγνώμη από τους συμπολίτες μας, έστω υποκριτικά, τώρα δεν αντέχει ούτε αυτό.

Η κοινωνία μας γνωρίζει την αλήθεια.

Ξέρει ότι αν η περιοχή δεν επιστρέψει στη διαχείριση του Δήμου θα δοθεί για τουριστική επένδυση, όπως ήθελε ο κ. Κυρίτσης.

Κάποιο μεγαθήριο θα εμποδίζει την ελεύθερη πρόσβαση στην θάλασσα, θα χαθούν οι αθλητικές υποδομές και ο κοινωνικός χαρακτήρας της.

Για αυτό σύσσωμοι, Φορείς και πολίτες, στηρίζουν την επιστροφή της στο Δήμο.

Αποτιμούν την κρισιμότητα της υπόθεσης για την κοινωνία μας και δεν ξεχνούν τις πραγματικές επιδιώξεις καθενός.

 

 

Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΟΠΑΣΟΚ ΤΟΥ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ= ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΟΥΦΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΓΡΗΔΕΣ,ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ,ΣΑΠΙΟΜΠΡΙΖΟΛΕΣ,ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.ΑΚΟΥΣΤΕ-Η-ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ-Η- ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ .ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΩΟΙ ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΛΟ.ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ.

  2. μας τον φορτωσανε τα πασοκια και τα ξαδελφακια του,για να τυρανα του κωους.Και δεν ηξερε απο διοικηση,καταστρεφοντας ενα νησι για 9 χρονια.

  3. Θα ηθελα να μαθω,γιατι οι σοβαροι συμβουλοι του δεν κανουν τιποτα,για να αποφυγουν και αυτοι την κατρακυλα του αρχηγου τους; Εκτος απο ενα,δυο δικου σας που σας κτυπουν τον ωμο και νομιζετε οτι ειναι ο.κ. Μαθετε οτι ολοι οι υπολοιποι στο νησι δεν ειναι ιδιοι,με τους δυο με τρεις που σας κτυπουν την πλατη..

  4. ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΗΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ.

  5. ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΩΝΑΖΑΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΦΑΚΟΣ ΤΟΝ Κ.ΑΒΡΙΘΗ ΜΕ ΣΚΥΜΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΑΡΑΓΕ…

  6. Και τώρα που βγάζετε την παραλία στον πληστηριασμο για να την πάρει ο ……. και ο …… ; Νικηταρά σε έχουν μπροστά και από πίσω αρπανεεεε άντεεεε ξυπνάτε

  7. 4 χρόνια δημοτική αρχή χάθηκε πολιτισμός χρόνος , αδικαιολόγητη είστε όλοι εκεί μέσα , ο κοσμάκης θα την πλήρωση πάλι !

  8. Αντί να τους κάνετε μετάνοιες που έρχονται και έχει υπάρχει απαρτια για συνεδριαση τους βγάζετε και γλώσσα ανίκανοι με πρωτεργάτη τον τελειωμένο Νικηταρά

  9. και μετα λενε ποιος ειναι ο κοψιμιος..μονιμη συνηθεια του κυριτση

    ..εδω και 10 χρονια..απο καισερλη..αντε να φυγεις εντελως ..

    • ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΒΡΕ ΖΑΡΩΜΕΝΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΦΑΚΙΣΤΑ ΣΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΛΕΣ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΠΑΛΙ,ΣΑΝ ΤΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΟΥ @ΟΥ@ΟΥ@Ι.

  10. Καλά έκαναν και έφυγαν,υπάρχει και αξιοπρέπεια κάτι που δεν έχουν στην παράταξη που « διοικεί» το νησί ….ντροπή δήμαρχε …φάνηκε ξεκάθαρα το πρόσωπο σου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ