Γ. Νικητιάδης στον Δήμαρχο Κω: Οργή και αγανάκτηση για την κατάσταση της υγείας στην Κω

6
7056

Στο νησί μας βρίσκεται ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου με το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Γιώργος Νικητιάδης.
Εθιμοτυπική συνάντηση πραγματοποίησε σήμερα το πρωί στο Δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικηταρά , στην οποία συζητήθηκαν τα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα , όπως το θέμα του τουρισμού και της σεζόν γενικότερα. Παράλληλα , δήλωσε πως μόνο οργή και αγανάκτηση προκαλεί η κατάσταση της υγείας στην Κω, με αφορμή την 63χρονη που ξεψύχησε στην καρότσα του φορτηγού.
Κλείνοντας θέλησε να ευχαριστήσει τους συμπολίτες και συμπολίτισσες μας, που τον στήριξαν και τον έφεραν στην 1η θέση στα Δωδεκάνησα και προέτρεψε τον κόσμο να στηρίξει το ΠΑΣΟΚ το οποίο πλέον έχει αποκτήσει το ανάλογο κύρος, με σκοπό να είναι το 2ο κόμμα στα νησιά μας.

πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΗΤΙΑΔΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ,ΗΤΑΝ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΩΟΥΣ.ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΑΛΟΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΣΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ;;;;;;;ΚΑΝΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΑ @@@@@@@@ ΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΟΥ ΠΑΠΠΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ.Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ 9 ΧΡΟΝΙΑ;;;;ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΝΗΣΙ,ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΘΕΛΕΙ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ;.ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΗΤΙΑΔΗ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΩ, ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΓΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΑΞΩΠΙΣΤΕΙΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ.

  2. Ρε θεοδοση εισαι ο πρωτος πολιτης στην Κω η κανας τελευταιος τυχαρπαστος?
    Θα κανεις τιποτα θα βγεις θα μιλησεις η θα σε παρουμε »’ οπου σε βρισκουμε?
    Ειμαστε εξοργισμενοι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
    Τι κανουν οι αχρηστοι στο ΔΣ του νοσοκομειου ακομα να ζητησεις παραιτησεις ?
    Ποσο προκσυνημενοι εισαστε ρε ποσα χαπατα μας εχεις ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?
    Ξυπναααααααααααααααααααααααααα γιατι θα σε ξυπνησουμε στις εκλογες !!!

    • Μαρι αμα εχεις απο αυτα που εχουν οι γυναικες-η- και οι ανδρες τολμα.Θα χαθεις απο το νησι.Τις απειλες να τις πεις στο φακισταριο σου.Καταλαβες;;;;;;Σαπιο ανθρωπακι;

  3. Νικητιάδη μιας και θα είσαι μάλλον ο μόνος Κώος βουλευτής, κάνε κάτι! Ο δήμαρχος κοιμάται και η περιφέρεια έχει άλλα συμφέροντα…. Πιάσε τον διοικητή της ΥΠΕ να αλλάξει το οργανόγραμμα να έρθει επιπλέον προσωπικό, Πιάσε τον ΑΣΔΕΝαρχη να στείλει παθολόγους, παιδιάτρους στο νησί,να έχουμε έστω αυτές τις ειδικότητες εξ αντανακλάσεις! Κάνε κάτι οι άλλο μετρήθηκαν και απέτυχαν!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ