ΒΑΚΟΥΦ Κω: Σε καμία περίπτωση δεν προτιθέμεθα να τους αποβάλουμε από το κτήριο στο οποίο στεγάζεται το ειδικό σχολείο στο Πλατάνι

2
7826

Αγαπητοί συμπολίτες,

Προς αποφυγή τυχόν παρεξηγήσεων, αισθανόμαστε την ανάγκη να διαβεβαιώσουμε τόσο την Κωακή κοινωνία, όσο και τους άμεσα ενδιαφερόμενους γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές ότι σε καμία περίπτωση δεν προτιθέμεθα να τους αποβάλουμε από το κτήριο στο οποίο στεγάζεται το ειδικό σχολείο στο Πλατάνι, αλλά αντιθέτως σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να τους στηρίζουμε με όποιο τρόπο μπορούμε.

Είναι γνωστό σε όλους ότι ο Οργανισμός μας, με όποιες δυνάμεις διαθέτει, στέκεται αρωγός σε κάθε ανάγκη της Κωακής κοινωνίας, χωρίς οποιοδήποτε διαχωρισμό και μακριά από πολιτικές ή άλλες σκοπιμότητες, οι οποίες δεν συνάδουν ούτε με τον σκοπό του ούτε με την προσωπικότητα των μελών της διοίκησής του.

Εμείς, πιστοί στον σκοπό μας, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας όποτε χρειάζεται.

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

ΒΑΚΟΥΦ ΚΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ευτυχως δεν ειστε σαν τον πρωην, που απο την μια δεν πληρωνε εργαζομενους στον δημο, και απο την αλλη εστειλε αστυνομια να τους συλλαβει, επειδη ζητουσαν τα μεροκαματα τους.

  2. Μιλάμε για το «κτήριο» αποθήκη που μίσθωσε εν μία νυκτή ο κ. Κυρίτσης τότε και έριξε τα παιδιά μας χωρίς να γνωρίζουμε τίποτα … ακατάλληλο χωρίς καν τουαλέτες και θέλει τώρα να κάνει αντιπολίτευση πάνω σε αυτό το έγκλημα … εμείς οι γονείς όμως δεν ξεχνάμε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ