Δύναμη Αλλαγής-ΚΩΣ 2023: Κοίτα ποιος μιλά!!! Απλήρωτο όχι μόνο το ΒΑΚΟΥΦ αλλά και το 4ο Νηπιαγωγείο

15
8476

‘’ ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑ!!!

ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΒΑΚΟΥΦ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ 4ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ.’’

 

Από τη δημοτική παράταξη Δύναμη Αλλαγής-ΚΩΣ 2023, εκδόθηκε η ακόλουθη δήλωση:

‘’Ο εξαφανισμένος από το 2014 μέχρι σήμερα κ. Νικηταράς τολμά να μιλά και δεν ντρέπεται!!

Την ώρα που ο Δήμος χρωστά παντού προσπαθεί να δικαιολογήσει, με το γνωστό ύφος και ήθος του, τα «ρεζίλια» του Δήμου.

Να του θυμίσουμε ότι σχολείο ειδικής αγωγής ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ στην Κω.

Ο Γιώργος Κυρίτσης δημιούργησε και λειτούργησε δύο ειδικές δομές εκπαίδευσης την περίοδο 2014-2019. Το σχολείο στο Πλατάνι και το ειδικό Νηπιαγωγείο στη Λάμπη.

Παρέδωσε και ένα σύγχρονο βρεφονηπιακό στην Αγία Μαρίνα.

Ο κ. Νικηταράς τέσσερα ολόκληρα χρόνια, όχι μόνο κλείνει σχολεία, ΔΕΝ πληρώνει και τα ενοίκια στα ήδη υπάρχοντα.

Απλήρωτο το ΒΑΚΟΥΦ, απλήρωτο και δυόμιση χρόνια το 4ο Νηπιαγωγείο στη Λάμπη.

Εικοσιεπτά (27) μήνες έχει να πληρώσει ενοίκια του 4ου Νηπιαγωγείου.

Δύο εξώσεις έχει, που δεν εκτελεί ο ιδιοκτήτης γιατί σαν καλός πατριώτης σκέφτεται τα παιδιά για τα οποία καρφί δεν καίγεται του κ. Νικηταρά.

Μιλά για όσα ΔΕΝ έκανε στο σχολείο του Πλατανίου, αφού ξέρει ότι όλα σχεδόν τα έκανε ο Σύλλογος γονέων με δωρεάς συμπολιτών μας και προσπαθεί να τα καρπωθεί.

Τα παιχνίδια της ΜΑΡΙΝΑΣ είναι το μεγάλο του κατόρθωμα!!!

Όσο για τα υπόλοιπα που αναφέρει στο, για άλλη μια φορά, κατάπτυστο δελτίο του, θα ντρεπόταν και η ίδια η ντροπή να τα πει σαν δικαιολογίες για την ανυπαρξία του.

Φεύγει και το έχει καταλάβει.

Του συνιστούμε σεμνότητα και ταπεινότητα και του τονίζουμε τη συγγνώμη που οφείλει στους πολίτες της Κω για τα χαμένα χρόνια της περιόδου που πέρασε από το δήμο.”

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιωργαρε μην τους ξυπνας…ονειρο ζουν…το τελευταιο…
    Ο ..φτιαχνει επιδερμιδα…..και μαγουλο…χαχαχαχ

  2. Ο κυριτσης που άφησε χρεωμένο ολοκληρο νησι,έχει τα μούτρα να μιλλα για χρεος νικηταρα.Ο μονος δήμαρχος που προστατεύει το νησί από κοράκια,ερχετε ο χρεωμένος Κυρίτσης,που πάσαρε όλα τα φιλέτα σε ημετερους και φίλους.Αντε κάντε καμια αλη δουλεια τεμπεληδες απερχομενοι.

  3. ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΡΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ.ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΕΙΔΑΜΕ 9 ΧΡΟΝΙΑ.ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.

  4. Καλά βρε ξεχασες επι πασοκ που φαγώθηκαν όλα τα κτήματα βακουφ??και μιλάς για έναν έντιμο δήμαρχο που πάσχει για το νησί.Την απάντησή του καισαρλη που σας βούλωσε το στόμα να μην ξεχνάτε.

  5. Εκεί στην δύναμη θα πάθετε χειρότερα από ότι έπαθε το πασοκ και ο σύριζα.Θα ράψετε το στόμα σας δια παντός.

  6. Η νέα δημοκρατία πήρε το 50% στην κω,φαντάζεστε στις δημοτικές τι θα πάρουν;οι δημοσκοπήσεις που έγιναν πέρσι και έδιναν σε Νικηταρά το 75% και του κυριτση 14%θα πεσουν εξω,γιατι ο νικηταρας θα φτάσει το 85με90%.

  7. Θα ήθελα να του πω φιλικά ότι αυτή την αντιπολιτευση που κάνει,δεν είναι η σωστή.Όσο σκληρά αντιπολιτευεται βγαινουν,λαθος συμπερασματα στους πολιτες,γιατι οι πολίτες βλέπουν ότι ο δήμος δουλεύει,και δεν θα παρασυρθεί.Κανε αντιπολίτευση για την αναβάθμιση του νησιού,όπως κάνει αυτός ο δήμος.Και να ξέρεις ότι θα πας καλύτερα.

  8. Μερικοί μήνες έμειναν.Θα απαλαγουμε από τους άσχετους ,την χειρότερη δημαρχία που είχε ποτέ το νησί μας και θα το ξαναφτιάξουμε πάλι.Θα κερδίσουμε τα χαμένα χρόνια της δημαρχίας του Νικηταρά.Όταν φύγει θα βάλουμε μια ταμπέλα στην ελιά στην είσοδο της πόλης να θυμάται ο κόσμος και να μάθουν οι επόμενες γενιές για το πέρασμα του Νικηταρά από την δημαρχία.

  9. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.

    Οπως αξιοποιηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,επέκταση μαρίνας,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ κλπ. ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ Η ΤΣΕΠΗ.Μασες ατελειωτες 1.463.337,36€ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟ ΛΙΝΟΠΟΤΙ ! 745.000 ΓΙΑ ΣΤΑΔΙΟ ΦΙΛΙΝΟΥ ! 635.000 για τον κομβο! ΕΛΛΑΔΑ. δημαρχοι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ειναι ΜΟΝΟ για να γλύφουν το μελι.μονο υποσχεσεις ψεμματα και θααααααααααα….Αρπαγες ΜΑΣΕΣ εργολαβοι δημαρχοι.αναπλασεις πλατειες κομβοι για να γεμιζουν οι τσεπες.με 50.000 γινοταν κυκλικος κομβος.ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!…ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ….ΜΑΣΕΣ…

  10. κοίτα να δεις που με την απραξία του ο Νικηταράς θα χάσει τις εκλογές από τον πιο άχρηστο αντίπαλο ρε παιδιά

  11. Ο λαος απαλλαχτηκε απο τις βρισιες τα κυνηγητα τις μηνυσεις , και την αχρηστη διοικηση πεντε χρονια του πρωην!!

  12. Αλήθεια τώρα, όλα αυτά που γράφουν συγκεκριμένοι της δημοτικής αρχής, τα πιστεύουν ή θέλουν να τα πιστέψουμε εμείς…το χάος της πόλης δεν το βλέπουν;
    Το χάος της κυκλοφορίας οχημάτων δεν το βλέπουν;
    Το χάος της βρωμιάς σε όλο το νησί δεν το βλέπουν; Της αναρχίας των τραπεζοκαθισματων δεν το βλέπουν;
    Πού νομίζουν ότι απευθύνονται;
    Επίσης ας προσέξουν γιατί τα λόγια προχωρούν κι εμείς ακούμε, οι πτωχοί τω πνεύματι δημότες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ