Δηλώσεις από την εκλογική διαδικασία στην Κω

4
6148

Αφού άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα στην Κω ο δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, οι υποψήφιοι βουλευτές Δωδεκανήσου Κική Μακρή, Κατερίνα Γαβαλά, Ηλίας Καματερός, ο περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Κανταρζής, ο αντιδήμαρχος Σταμάτης Πης, ο πρόεδρος της κοινότητας Ασφενδιού Μιχάλης Γιωργαλλής, προέβησαν σε δηλώσεις για την εκλογική διαδικασία.
Χαρακτηριστικά σημείωσαν ότι η εκλογική διαδικασία εξελίσσεται ομαλά ενώ εξέφρασαν την ικανοποίηση για το γεγονός, ότι οι πολίτες συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία, ως ύψιστο καθήκον στην εκλογή της νέας κυβέρνησης της χώρας.

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΑΥΡΟΓΙΑΡΟΥΡΟΙ, ΔΡΟΜΟ, ΞΟΦΛΗΣΑΤΕ.... Κόψτε βρε ΖΩΝΤΑΝΑ τις απαρχαιωμένες συνήθειες, αντί για επισκέψεις ΤΙΚ-ΤΟΚ..

    ΒΡΕεεεεέ κατάντησε γραφικό, ο Κάπτεν ο μνημονιοφόρος να ελπίζει σε βουλευτική έδρα ξανά, αυτή που κατά λάθος άρπαξε κι έκατσε, όταν όλοι ξέρουν ότι Ο ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΠΠΑ ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΕΠΙΛΈΞΕΙ ΕΔΡΑ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΆΝΗΣΑ.

  2. αφού Δήμαρχος παρακολούθησε όλες τις πολιτικές ομιλίες ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, τελικά έχει ενδιαφέρον τι τελικά ψήφισε ? Σίγουρα είναι με τον πρώτο …..

  3. Η ΝΔ θα κατεβασει στις αυτοδιοικητικες δικο της υποψηφιο το νησι θελει προοδο και εργα και κυριως ειναι απαιτηση ολων των Νεοδημοκρατων να μπουνε στον δημο της Κω τεχνοκρατες για εργο
    Και οχι στελεχη για αργομισθιες και αρμενικες βυζιτες και ατελειωτες φωτογραφιες ουτε στις καννες τοσες φωτο σιχτιρισαμε!!!
    Ο Δημος θα παει σε γαλαζια χερια μακρια απο το σημερινο χαλι και την εικονα ντροπης απο ακρη σε ακρη.

  4. Καλά η Γαβαλά νόμιζε ότι είναι στην Νέα Δημοκρατία και ήθελε να κυβερνήσει την δεύτερη μέρα;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ