Σε εξέλιξη το έργο βελτίωσης βατότητας των δρόμων στο Πυλί

5
5958
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται στο Πυλί το έργο για την βελτίωση της βατότητας των οδών στο Πυλί προϋπολογισμού ύψους, 460.000.  Πρόκειται για ένα έργο που προβλέπει νέο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού με εξάμετρους ιστούς και φωτιστικά τύπου led ενώ στην συνέχεια για την ολοκλήρωση του έργου θα γίνει φρεζάρισμα και θα τοποθετηθεί νέος ασφαλτοτάπητας.
Ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς με δηλώσεις του στο KOS TV, ζήτησε την κατανόηση απ’ τον κόσμο γι’ αυτήν την μικρή ταλαιπωρία αφού πρόκειται για τον μοναδικό δρόμο του χωριού, τονίζοντας ωστόσο ότι σύντομα το Πυλί θα έχει μια διαφορετική όψη που αξίζει στους πολίτες του νησιού.

Πηγή: https://www.kostv.gr/nea/kos/22033-se-ekseliksi-vrisketai-to-ergo-veltiosis-vatotitas-ton-odon-sto-pyli

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΘΗΜΕΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΗ ΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ?ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΙΝ ΣΟΥΒΛΑΝΖΙΔΙΚΟ ΤΟΘ ΠΑΧΟΥ ΚΑΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΛΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ!!!!!!!!!

  2. ΟΠΟΙΑ ΛΑΚΚΟΥΒΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΞΑΝΑΝΟΙΓΕΙ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΙΑ; ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΜΑΣΤΙΧΑΡΙ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΣΕΖΟΝ, ΤΙ ΠΑΡΑΛΟΓΙΑ ΘΕΕ ΜΟΥ!

  3. Αστε τα έργα και μαζέψτε τους λαθρ μην σκοτώσουμε κανένα και πάμε φυλακή μετά ποδήλατα χωρίς φώτα και στης πλατείες κλέβουν τους τουρίστες!!!

  4. Κύριε δήμαρχε έλα Κέφαλο έχει πολύ ψωμί 🍞 για έργα πνοής. Είναι σαν την μούρη σας. Απορώ με το θράσος σας θα δείτε όμως και το θάρρος μας στις εκλογές

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ