Δήμος Κω : Με ηλεκτρονική κάρτα η είσοδος για τροφοδοσία στο ιστορικό κέντρο

3
4409
Οι επαγγελματίες διανομείς εμπορευμάτων και τροφοδοσίας καταστημάτων, που δραστηριοποιούνται στο κέντρο της Κω, καλούνται να καταθέσουν αίτημα στη Δημοτική Αστυνομία μέχρι την ερχόμενη Τρίτη 9 Μαϊου, για την έκδοση ηλεκτρονικής κάρτας που επιτρέπει την είσοδο και έξοδο στα σημεία που λειτουργούν μπάρες.
Ενόψει έναρξης λειτουργίας των βυθιζόμενων μπαρών, τα τρία σημεία που έχουν τοποθετηθεί (Β. Παύλου & Ιπποκράτους, 25ης Μαρτίου & Κολοκοτρώνη, Ιπποκράτους & Περίδου), αποτελούν τα μοναδικά σημεία εισόδου σε πεζόδρομους και πλατείες στο μικρό ιστορικό κέντρο της Κω και στην Πλατεία Κονίτσης, σύμφωνα με το ωράριο τροφοδοσίας 07:00-10:30 και 14:00–17:00.
Η ηλεκτρονική κάρτα θα λειτουργεί αποκλειστικά για το προαναφερόμενο ωράριο τροφοδοσίας.

 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τους λαθροπακιστανους να πατε να διωξετε απο την πλατεια και την αλβανια ολοι που εχει μαζευτη εκει περα και καπνιζουν χορτα μπροστα στα παιδακια τα μικρα και περαστικους και κανουν και μαγκιες στους περαστικους αυτα η αστυνομια δεν τα βλεπει πρεπει να της το πουν??? ο δημαρχος??? γιατι αφηνετε ολους αυτους να κυκλοφορουν και να κανουν οτι γουσταρουν στον τοπο μας γεμιζοντας με σκουπιδια τους δρομους τσιγαρα και μπιρες!!!! ντροπη σας

  2. Πόσο είπαμε την πληρώσαμε αυτή την ηλιθιότητα???
    Αλήθεια ποιο πρόβλημα λύνει? Τα μηχανάκια που περνούσαν μέσα απο τις πλατείες και τους πεζόδρομους, θα σταματήσουν?? Είναι μέρος της ηλιθιότητας με τις γιγαντοοθόνες, λες και είμαστε η TIME SQUARE! Σε νησί είμαστε, το θυμάστε άραγε κύριοι της Δημοτικής Αρχής αυτής και της προηγούμενης, που υλοποιείται τέτοιες ηλιθιότητες και πετάτε τα λεφτά του Κώου Δημότη!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ