Σε σοβαρή ζημιά κεντρικού αγωγού της ΔΕΥΑΚ η πολύωρη διακοπή νερού σε διάφορες περιοχές της πόλης Κω

2
4320

Σοβαρή ζημιά προκλήθηκε και σε δεύτερο κεντρικό αγωγό της ΔΕΥΑΚ στο ύψος του αγάλματος του Κολοκοτρώνη στην πόλη της Κω, με συνέπεια ορισμένες περιοχές στην πόλη της Κω μέχρι Ψαλίδι και Κακό Πρινάρι να να μην έχουν νερό από τις 3 το απόγευμα και μετά.

Τα συνεργεία αποκατάστασης τέθηκαν αμέσως επί το έργο. Η υδροδότηση αποκαταστάθηκε λίγο πριν τις 11μισή τη νύχτα.

«διακοπή υδροδότησης» λόγω της ζημιάς και το πρωί

 Η ανακοίνωση από τη ΔΕΥΑΚ:

 

Λόγω της ΜΕΓΑΛΗΣ ΖΗΜΙΑΣ που προέκυψε εχθές 27/4/2023 στο δίκτυο ύδρευσης, σας ενημερώνουμε πως οι εργασίες για την αποκατάσταση της συνεχίζονται και σήμερα.

Για το λόγο αυτό  θα  διακοπεί η υδροδότηση από την οδό Γρηγορίου Ε’ έως και τις περιοχές Κ. Πριναριού, Αγ. Νεκταρίου και Ηρακλή της Δημοτικής Κοινότητας ΚΩ, σήμερα 28/4/2023  ως την αποκατάσταση της .

(ΠΙΘΑΝΗ ΩΡΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 15.00)

 

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

 

 

Το πρωί επίσης είχε σημειωθεί σοβαρή ζημιά σε κεντρικό αγωγό της ΔΕΥΑΚ στον επαρχιακό στο ύψος της Interbeton.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παω στοιχημα μεχρι τις εκλογες του οκτωβριου να γινετε τυχαιως το ιδιο πραγμα τυχαιο σπασιμο αγωγου κεντρικου πανω απο 20 φορες αλλωστε απευθειας αναθεσεις ειναι καθε φορα καθε τετοια βλαβη με υπερκοστολογησεις τρελες…και οπως παντα στα γνωστα συνεργεια
    Θα τα δουμε ολα με εσας που εχουμε μπλεξει

  2. Παμε γερα και δυνατα για μια απιστευτη τουριστικη σεζόν!!! Ιδιως τωρα με τιε επερχόμενες εκλογες, βουλευτικές και δημοτικές, όλα θα ειναι γιουσουρούμ!!!! μην ξεχνιόμαστε όμως…το φαγοπότι καλά κρατεί!!!! Έμαθα οτι στη Μαρίνα εγιναν δύο προσλήψεις…μέσω ιδιωτικής εταιρείας βεβαια για να μην καρφωθούμε!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ