Με μεγάλο ενδιαφέρον η συνάντηση του Συλλόγου Επιχειρήσεων Εστίασης Σ.ΕΠ.Ε ΚΩ στην Κεφαλο

9
8641

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.ΕΠ.Ε Κω συνεχίζει τις συναντήσεις με τα μέλη του για δια ζώσης ενημερώσειςμε τις εξελίξεις στο κλάδο αλλά και για να ενημερωθείι για τα οποία προβλήματα τοπικού χαρακτήρα υπάρχουν.
Η 2η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Κέφαλο στο πολυχώρο ΜΥΛΟΤΟΠΙ το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου με την συμμετοχή των επαγγελματιών εστίασης που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.
Η συζήτηση είχε αντικείμενο τα προβλήματα του χώρου σε τοπικό επίπεδο που αφορούν κυρίως στον ανταγωνισμό, στην έλλειψη υποδομών, ηλεκτροφωτισμού, διασύνδεσης του χωριού με την παραλία, το οδικό δίκτυο, την έλλειψη πιάτσας ταξί, περισσότερα δρομολόγια με το ΚΤΕΛ για Κέφαλο και η εκπαίδευση των επαγγελματιών.

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

    • Εκπαιδευση και ασκηση γιατι ο ερντογαν περιμενει να πας… εχεις γινει μαχητης του πληκτρολογιου

  1. Ποτε εγινε μια τετοια συναντηση που περιμενουμε εδω και χρομνια να γινει και δεν ενημερωθηκαν ολοι?

  2. Παιδια οποιος θελει μπορει να γραφτει στον συλλογο και να ενημερωθει για ολες τις δρασεις. Βγηκαν ανακοινωσεις σε ραδιο. Ειναι αδυνατον να ενημερωθουν ολοι ενας ενας , αλλά δυνατον να ενωθουμε εναντιον του κοινου στοχου.
    Ευχαριστω πολυ

    • Φιλε Γιώργο,
      Αυτό που κάνετε είναι πράγματι αξιέπαινο . Εχετε μια πολύ ωραία ομάδα με μέλη άξιους επιχειρηματίες και παίρνεται θέση σε πολλά θεμα κοινωνικού ενδιαφέροντος , κατι που πολλοί δεν βλέπουν.
      Το κυριότερο είναι ότι πορεύεστε με αγνά βήματα ενημερώσεις προς τα μέλη σας αλλα παράλληλα γιγαντώνεστε καθώς εκπροσωπείτε πανω από 300 επιχειρήσεις μέχρι στιγμής!
      Τα κίνητρα σας κάθε άλλο δεν είναι πολιτικά αλλα κοινωνικά κατι που πρέπει να επισημανθεί.
      Κρατάτε έτσι, μπράβο για τις πρωτοβουλίες σας και ενώστε ακόμη πιο πολύ των κλάδο

  3. Σταματηστε την μιζερια και ενωθειτε να δουμε τι θα κανουμε. Τοσα χρονια δεν καναμε τιποτα και τωρα που ξεκιναει κατι, παλι γκρινια? Ολα καπως ξεκινανε

  4. ΕΓΚΟ ΜΑΙ 1200 ΕΟΥΡΩ,ΔΑΙΝ ΙΜΕ ΕΦΚΑΡΗΣΤΙΜΕΝΩΣ..
    ΤΕΛΟ ΣΠΗΤΗ,ΦΑΓΚΙΤΟ,ΝΤΟΡΟ,ΝΤΙΟ ΜΕΡΕΣ ΡΑΙΠΩ,160 ΕΣΗΜΟ,ΚΕ 1500 ΕΟΥΡΟ..
    ΤΟΡΑ ΠΩΛΙ ΝΤΙΣΚΩΛΟ ΒΡΙΣ ΕΡΓΚΑΤΕΣ..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ