Τα είχε όλα η χοροεσπερίδα τελειοφοίτων του ΓΕΛ Αντιμάχειας στην κατάμεστη αίθουσα της Κοίμησης

5
14465
Συνεργάτης aegeanews.


Με την μοναδική προσέλευση κόσμου (αρκετοί μάλιστα αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν λόγω έλλειψης χώρου) πραγματοποιήθηκε η χοροεσπερίδα του Γενικού Λυκείου Αντιμάχειας στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Γονείς, συγγενείς και φίλοι θέλησαν να ενισχύσουν τα παιδιά για την πενταήμερη εκδρομή τους στην Ιταλία.

Μια βραδιά που τα είχε όλα λάμψη, ομορφιά, χορό, αυθορμητισμό, ανάμεικτα συναισθήματα στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων της Κοίμησης της Θεοτόκου στην Αντιμάχεια.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων και απηύθυναν χαιρετισμό, δίνοντας παράλληλα τις θερμότερες ευχές τους στας παιδιά,  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ,  ο έπαρχος Κω-Νισύρου Γιάννης Καμπανής, ο δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, ο πρ. δήμαρχος και επικεφαλής της Δύναμης Αλλαγής Γιώργος Κυρίτσης και ο διευθυντής του ΓΕΛ Αντιμάχειας Γιώργος  Γιαννούλης.

Τα παιδιά, ξεδίπλωσαν  εξαιρετικά τις χορευτικές τους ικανότητες υπό την καθοδήγηση του καθηγητή τους Πέτρου Μαστόρου καταχειροκροτούμενα απ’ όλους τους παρευρισκόμενους.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η χοροεσπερίδα του ΓΕΛ Αντιμαχειας βασίζεται στην προσπάθεια των ιδίων των παιδιών με αρωγούς τον σύλλογο γονέων και των καθηγητών τους. Τα παιδιά οργάνωσαν, εργάστηκαν και σέρβιραν τα ίδια όσους τους τίμησαν με την παρουσία τους. Γι αυτό και τους αξίζουν διπλά συγχαρητήρια!

Πολύ σημαντική είναι και η προσφορά των χορηγών της εκδήλωσης και γιαυτό υπήρχε ιδιαίτερη αναφορά σε αυτούς από την πρόεδρο του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

Ο Αλέκος Κρητικός ο Νίκος Παριανός και ο Δημήτρης Πέτρου με την παρέα τους ξεσήκωσαν με την μουσική τους όλους τους παρευρισκόμενους και το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι αργά με πολύ κέφι, χορό και διασκέδαση.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητήρια στα παιδιά πρώτα από όλους ,στους γονείς ,στον σύλλογο,στους καθηγητές και σε όλους όσους βρέθηκαν για να βοηθήσουν τα παιδιά για την εκδρομή τους,Ήταν μια υπέροχη βραδιά ,όλα τα παιδιά πανέμορφα ,έτρεχαν να ικανοποιήσουν όλους εμάς .Ότι και να πω είναι λίγο ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ….

  2. Έλεος πια.Αφήστε τα παιδιά να διασκεδάσουν και να απολαύσουν τις στιγμές τους.Τι νόημα θα έχει να βλέπουν τις φάτσες σας στις φωτογραφίες μετά από χρόνια αναπολώντας τις εκδηλώσεις αυτές στα καλύτερα τους χρόνια;Απορώ ειλικρινά για δημάρχους έπαρχους κλπ που περνούν το μικρόφωνο να πουν το ποίημα τους.Κερδίζουν ψήφους έτσι;Που ζουν αλήθεια;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ