Μια βραδιά γεμάτη ζωντάνια, κέφι και χορό η χοροεσπερίδα του Ιπποκράτειου Λυκείου Κω στη Νέα Φαντασία

3
23602


Το αδιαχώρητο στην χοροεσπερίδα του Ιπποκρατείου λυκείου στη Νέα Φαντασία!

Μια ξεχωριστή βραδιά έζησαν τοι τελειόφοιτοι του ΄΄Ιπποκράτειου΄΄ Γενικού Λυκείου Κω, στην καθιερωμένη χοροεσπερίδα , που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στην Νέα Φαντασία, παρουσία του δημάρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά, του επάρχου Κω Γιάννη Καμπανη της αντιπεριφερειάρχη Ευρυδίκης Νάκη, του προέδρου των σχολικών επιτροπών Μάνου Μήτρου, της υπεύθυνης κοινωνικής πολιτικής του δήμου Κω Σταματίας Κανταρζη, του υποδιευθυντή του 1ου ΓΕΛ Κω Χρήστου Καλτσατη, εκπαιδευτικών, εκπροσώπων του δημοτικού συμβουλίου και φυσικά των γονέων και των συγγενών που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση για να καμαρώσουν τους τελειόφοιτους.
Η βραδιά τα είχε όλα! Κέφι και χορό μα πάνω απ’ όλα καλή διάθεση, σε μια άψογη διοργάνωση από το σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και φυσικά του 15μελους και πολλών μαθητών.
Το κέφι εκτοξεύτηκε στα ύψη, με τους μαθητές και τις μαθήτριες να τα δίνουν όλα στην πίστα με τις χορογραφίες τους, συγκεντρώνοντας τα βλέμματα και τα χειροκροτήματα όλων!
Γονείς, μαθητές και καθηγητές, συγκινήθηκαν με την προβολή του βίντεο που προβλήθηκε με στιγμιότυπα από τα μαθητικά χρόνια, τα οποία είναι μοναδικά!!

Πηγή: https://www.kostv.gr

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. πρώτη φορά θα συμφωνήσω μαζί σου. Η χοροεσπερίδα γίνεται για να μαζέψουν χρήματα οι τελειόφοιτοι μαθητές για την εκδρομή τους. Γιά ποιόν λόγο μαζεύονται 20 άτομα πολιτικοί και σία με τους συνοδούς τους και μάλιστα σε πρώτο τραπέζι πίστα αντί εκεί να κάθονται γονείς και συγγενείς των μαθητών ώστε να καμαρώσουν τα παιδιά τους; Και αφού ο λόγος είναι η συγκέντρωση χρημάτων γιατί τους προσκαλούν οι διοργανωτές όλων των σχολείων όπως βλέπω να φάνε και να πιούν τζάμπα; Ελπίζω στην επόμενη που θα γίνει να δώ μόνο τον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής ή ούτε και αυτόν, για ποιόν λόγο να είναι εκεί; Καλή πρόοδο στα παιδιά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ