Διεύθυνση ΔΗΡΑΣ: Ο κ. Κυρίτσης οφείλει ένα μεγάλο συγνώμη στους εργαζόμενους του ΔΗΡΑΣ και την κοινωνία της Κω

26
9998

    ΗΜΕΡ. 19/01/2023                                    

                                               Προς ΜΜΕ

 

Ο κ. Κυρίτσης οφείλει ένα μεγάλο συγνώμη στους εργαζόμενους του ΔΗΡΑΣ και την κοινωνία της Κω

Ήταν πριν οκτώ χρόνια, αρχές του 2015, όταν ο  κ. Κυρίτσης έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιο του ενάντια στους εργαζόμενους του ΔΗΡΑΣ.

Σήμερα, με την πρώτη συνέντευξη του μετά τις εκλογές του 2019 στο kostv, έκανε σαν να τα ξέχασε όλα, σαν να μη συνέβη τίποτα.

Ο άνθρωπος

  • που κυνήγησε εργαζόμενους,
  • που έστειλε αστυνομία να μας συλλάβουν,
  • που στέρησε το ψωμί από τις οικογένειές μας,
  • που προσπάθησε να κλείσει το ΔΗΡΑΣ,
  • που μας οδήγησε σε 3 δικαστήρια, μέχρι τον Άρειο Πάγο, αλλά τα έχασε όλα,

ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕ

Προσπαθώντας να διορθώσει το προφίλ του μιας και πλησιάζουν εκλογές, προκειμένου να κάνει δηλώσεις στο δελτίο της δημοτικής τηλεόρασης, αναγκάστηκε με αυτόν τον τρόπο να μας δικαιώσει για τον άδικο πόλεμο που έκανε σε βάρος μας.

Ταυτόχρονα όμως πρέπει να ζητήσει ΣΥΓΝΩΜΗ ο κ. Κυρίτσης, από κάθε εργαζόμενο του ΔΗΡΑΣ και τους συμπολίτες μας.

Αν και όλοι γνωρίζουν ότι οι συγγνώμες του δεν έχουν αξία, αφού τα ίδια έκανε πριν τις εκλογές του 2014, μόνο για να υφαρπάξει τις ψήφους, αλλά αντί να αλλάξει προς το καλύτερο άλλαξε προς το χειρότερο.

 

Δ/ντης ΔΗΡΑΣ ΚΩ

Τσατσαρώνης Χαράλαμπος

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Περσινά ξινά σταφύλια…..είδαμε τις απευθείας αναθέσεις ….αλήθεια πόσοι δουλεύουν στο ΔΗΡΑΣ ?
    Τι σχέση έχει η συνέντευξη για τις σχολικές αίθουσες του πρώην δημάρχου με το βιντεάκι αυτό.
    Το κλίμα είναι τοξικό στη δημοτική αρχή…ηρεμήστε παρακαλώ
    Είστε αξιολύπητοι …..πραγματικά πόσοι δουλεύουν εκεί;
    Πόσοι είναι υπάλληλοι του ΔΗΡΑΣ και πόσοι της εταιρείας…..23000€ η απευθείας ανάθεση

  2. Σας πληρώνουμε γιατί σκριβως;Ποιος ο λόγος να περνετε τόσα λεφτά κύριε διευθηντη;Επειδή είσαστε ψηφοφόρος …..έχρι πότε;Υπάρχουν άνθρωποι με ανάγκες και τρύπες να κλείσουμε με τόσα λεφτά από το είναι κάποιοι χαραμοφάηδες.Ο τόπος μας είναι μικρός και όλοι γνωριζόμαστε.Απλά κάποιοι δεν μιλάνε επειδή περιμένουν να έχουν τη τύχη σας Κάποια στιγμή θα καταλάβουν ότι αυτοί απλά είναι κομπάρσοι για να περνάτε Καλα.

  3. ……….. Επειδή έδωσε συνέντευξη δικαίωσε εσένα και τα λοιπά; Από που κι ως που; Αϊντε κάτσετε στη γωνιά σας, κοινώς λουφάξετε δημοδίαιτοι!

  4. Κύριε πρόεδρε έτσι μια υπενθύμιση με ποιον θα πας πρόσεχε λιγάκι τις παρέες σου γιατί θα φας μαύρο .και κάτι άλλο θυμάστε το καροτσάκι η και αυτό το ξεχάσατε.μιχαλη μην μπλέξεις με τον Κυρίτση.

  5. Καλησπέρα κ. Τσατσαρώνη
    Συμφωνώ μαζί σου για τις πρακτικές ,πολύ ωραία μας τα λες .
    θα ήθελα να σχολιάσεις και τα οικονομικά του ΔΗΡΑΣ
    ευχαριστώ
    Απόσπασμα από το Πρακτικό συνεδριάσεως τη 10 Νοεμβρίου 2022 του Δ/κού Συμβουλίου του ΔΗΡΑΣ ΚΩ
    Απόφαση 13/2022
    Τα πρακτικά της συνεδρίασης τηρήθηκαν από τον Διευθυντή του σταθμού Τσατσαρώνη Χαράλαμπο.
    ΘΕΜΑ 2ον: Έγκριση Ισολογισμού, οικονομικών καταστάσεων φορολογικού έτους 2021 κι έκθεσης πεπραγμένων.

  6. Μαλλον εσεις πρεπει να ζητησετε συγνωμη απο τους πολιτες που σας πληρωνουν κυριουλη … που εχετε το θρασος να μιλατε και να το παιζετε εξουσια!
    Αληθεια η Μαρια που πηγε?
    Αληθεια εχει εσοδα η επιχειρηση σας;;;

  7. …..Κανεις δεν παρακολουθουσε τον Δηρας!
    Τους πληρωναμε για να αγναντευουν απο τα παραθυρα?

    • το ξαναθημηθηκες παλι το μπαρπασουλης.Ψιτ,Μιράντα,αδαη,μονο σου γραφεις και μόνος σου απαντάς.Εσένα έπρεπε να λέει ο δικος σου σκουληκι και όχι τους πολιτες,γιατι εσυ εισαι το σκουληκι και το δουλικο του.Γυφτο που είσαι ο μοναδικός που τον υποστηρίζει.Συνολυθευμα του @@Ρ@.

  8. Να ζητήσει συγνώμη αυτό που διάλυσε ένα νησί ολόκληρο.Τι λέτε ωρε να ζητήσει συγνώμη που κατεβασε τα @@@@@@@@νια στους πολίτες,τα σλουληκια θα τα λιωσω,που παραμυθια σε τους κωους οτι αλαξε,και έγινε το χειρότερο ζαπό ότι ήταν.Δεν του ειπατε ομως που πήγαν τα λευτα του δημου??????και ποσα χαθηκαν απο .Να τα μάθουν όλα οι κωοι σε τι ///////////.Για μονο το πασοκ έχασε από την κω τους ψηφοφόρους του.Εγω ήμουν ο πρώτος που έφυγα με όλους τους υπολοιπους που με ακολουθούν.Εδω δεν θα βρει άτομα να κατέβουν μαζί του .Και εσείς ζητατε συγνωνη ……. Ελατε ωρε στα συγκαλα σας.

  9. ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΙΟΣ! ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ.ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΥ.

  10. πάρτε τηλέφωνο το σουργελο(ψιτ,Μιράντα,μποχαλος,και τα υπόλοιπα ονοματα) που γραφει τα σχολια του,και απαντα ο ιδιος,να σας ζητήσει συγνώμη.Αυτο το σκουληκι ειναι το δουλικο του.

  11. Συμφωνώ να ζητήσει συγνώμη ο Κυρίτσης να ζητήσετε όμως κ εσείς που σας πληρώνουμε για να κάθεστε

  12. Με καλή διάθεση και καλή πρόθεση ερωτώ.Πόσοι άλλοι δήμοι εκτός της Κω είναι ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών;

    • καλα κανει και υπαρχει ενας δημοτικος σταθμος. μαθαινει ο κοσμος τι συμβαινει στο νησι μας, αυτη η ενημερωση χρειαζεται. μεσα απο το σταθμο μαθαινομε πραγματα που δεν θα τα ξεραμε. βεβαια, αλλοι που γυρνανε τα μαθαινουν στα καφενεια. λογια του καφενε που λενε.οσο για αν υπαρχουν αλλου, βεβαιως και υπαρχουν.

      • Ξέρεις άνθρωπε μου ποσό μας στοιχίζει να δούμε τον αντιδήμαρχο να μας λέει ότι κλαδέψει κάποια δένδρα;η ότι μάζεψαν τα σκουπίδια; Πας καλά;

  13. Είστε ανόητοι και γελοίοι …ο κόσμος θελει να δει έργο και οχι κολαούζους του κάθε δημάρχου …ντροπή ,μονο ντροπή….αλήθεια ο κ. διευθυντής που υπογράφει αυτό το εξευτελιστικό βίντεο πόσα παίρνει;

  14. οποιος δε σε ξερει!!. Εισαι ο χειροτερος που περασε απο τη δημαρχια. Και σαν δημαρχος και σαν ανθρωπος. Εισαι τελειωμενος οτι και αν κανεις. Το νησι με τον ΝΙΚΗΤΑΡΑ, βρηκε την ησυχια του και παει μπροστα. Γιατι ειναι εργατικος, και σεβεται ολους τους πολιτες, ανεξαρτητα τι εχει ψηφισει. Δε θα ξεχασω που ζητουσες να αφηνουν οι πολιτες τα κινητα στο χωλ για να σε δουν. Τι να πρωτοθυμηθω. Που ειπες μπροστα σε παιδια και στις οικογενειες τους σε πολιτη, πολιτικο σου αντιπαλο, ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΘΑ ΣΕ ΛΙΩΣΩ? η που ειπες σε επιχειρηματια θα σε διαλυσω? Και μετα ειπες θα αλλαξω. Ουτε αλλαξες ουτε προκειται να αλλαξεις. Γιατι οπως λεει ο λαος…

  15. Αμάν βρε μπαμπη ! Δεν βαρεθήκατε πια ! Μια χαρά πήρατε τόσες χιλιάδες ευρώ χωρίς να δουλεύετε! Εσυ εκεί !

  16. Συγνώμη βρε παιδια οι καμεραμαν σας που είναι κ αναγκαζόμαστε να πληρώνουμε 50000 ευρώ σε απευθείας αναθέσεις για βιντεοσκόπησεις τόσα λεφτά πεταμένα κ ο κόσμος να υποφέρει κ δεν ψήφισα Κυρίτση ούτε πρόκειται ο κόσμος έχει αγανακτήσει όμως με τη διαχείριση σας είναι ντροπή

  17. Που ήταν η δημαρχαρα σας όταν συνέβαιναν όλα αυτά?τώρα ξαφνικά τα θυμήθηκε γιατί?για να ξεχάσουμε τα χαλια των σχολείων?καλο το βολεμα αλλα κάντε κ κάτι σωστά έχετε ρημάξει τα πάντα

  18. Ρε είστε σοβαροί μόλις έθιξε ο πρώην το σοβαρότατο θέμα των σχολείων θυμηθηκατε ότι είχατε για να τον θαψετε ? Είστε σε πανικό προφανώς

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ