Παναγιώτης Δημόπουλος: Ντροπή και αίσχος αυτή η εικόνα…

19
12337

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχεις απόλυτο δίκιο.Αλλα σε ένα νέο γήπεδο δεν πιστεύω ότι 1χρονο μετά στοιχίζουν 10 καδοι κρεμαστοί ή με ροδες.Απο την αρχή για να παραδοθεί το γήπεδο έγιναν παραλήψεις.Καλο θα είναι να διορθωθούν π.χ.αποδυτηρια διαιτητών, κυλικείο, κάδοι απορριμμάτων, ενίσχυση φωτισμού, μαντρότοιχος, καθαριότητα αυλακιών περιμετρικά για αποφυγή πλημμυρών, απομάκρυνση σωλήνων πρώην μεγαφώνων, πάγκοι σπασμένοι, σκέπαστρο κερκίδων, πότισμα αγωνιστικού χώρου.Ολοι οι σύλλογοι και οι φίλαθλοι είναι υπεύθυνοι για την προστασία και καθαριότητα του χώρου.Ο Δήμος για τις ελλείψεις.Ολοι μαζί μπορούμε να το διατηρήσουμε λειτουργικό.

  2. Γιατί δεν εκπλήσσομαι καθόλου? Εμείς οι ίδιοι θα έπρεπε να προσέχουμε το νησί μας. Και αντί για αυτό, μία φθηνή δικαιολογία (έλλειψη κάδου σε ακτίνα μερικών μέτρων) μας φτάνει για να αφήσουμε έτσι απλά τα σκουπίδια μας σε ένα γήπεδο, μία παραλία, στο δάσος κτλ! Και μετά μας φταίει ο Δήμος γιατί δεν έχει βάλει έναν κάδο σκουπιδιών για τον καθέναν μας ξεχωριστά!

    • Εσυ η /////// Καλύμνιος είσαι η //////τουρκας για να λες μποχαλοι άσε που μόνο αυτό ξέρεις να λες τπτ άλλο και πίσω από τα πληκτρολόγια μόνο φοράς παντελονάκια και αυτά είναι κοντά..γκεουλα

    • Επειδή ήμουν εκεί και είδα ποιοι πετούσαν τα σκουπίδια… Οι περισσότεροι ήταν αλβανά και πρωμαζέματα σαν εσένα…. ΣΚΟΥΠΙΔΙ!!!!!

  3. …..και ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ υπάρχουν.
    Επί χούντας απαγορευόταν με βαρύ πρόστιμο να πεταγες το αποτσιγαρο στο δρόμο. Τώρα με την δημοκρατία πετάς ότι θέλεις όπου θέλεις. Διάλεξε… Χούντα η Δημοκρατία?

    • Είπα και εγώ δεν θα πεταχτεί κανένα φασιστακι;Έζησες στη χούντα φίλε και ξέρεις;Στα είπαν;Είπαμε στη χούντα ήταν όλα τέλεια και ο λαός τους λάτρευε.Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι γιατί το έβαλαν στα πόδια και έφυγαν;Αφού δεν έκαναν κανένα λάθος και ζούσαμε σε παράδεισο με μια πανισχυρη χώρα.Πως το δικαιολογούν.ΥΓ Αν ζούσες τότε φαντάζομαι εσυ Ήσουνα το καρφί της γειτονιάς με ειδικότητα τα σκουπίδια;

    • Τί λε ρε π΄΄΄΄α φασίστα; Η Δημοκρατία είναι απόκτημα!!! Βουλωστο, άλλο παιδεία για να τα πετάς μόνο μέσα στον καδο, άλλο δημοτική ευθύνη αφού δεν υπάρχουν ούτε κάδοι, άλλο ο φασισμός! Βρήκες ευκαιρία και πετάχτηκες σαν ΄////. Ου να χαθείς, βρωμ έμπα πάλι στην τρύπα σου

  4. Καλά εσύ ακόμα τώρα πηρες χαμπάρι αυτό γίνεται εδώ και καιρό και μάλιστα έχουμε δει να το κάνουν και από της ίδιες της μεγάλες ομάδες κάθε μέρα τσιγγάνοι αυγανοι Πακιστανοί Αλβανοί μπαίνουν μέσα σπάνε τρώνε αφοδεύουν και ότι άλλο θέλετε ξυπνάτε βάλτε επιτέλους ΚΑΜΕΡΕΣ!!!!!

  5. Τα καροτσάκια περνάνε από εκεί βάλτε κάθε μέρα να μπαίνει να καθαρίσει λίγα λίγα και παλι

  6. Μα αυτό είναι το καμάρι του δημάρχου και της κλίκας του.Το έργο που προβλήθηκε όσο τίποτα άλλο.Άσχετο αν δεν ολοκληρώθηκε και δεν εγκαινιάστηκε ποτέ.Περιμένουν μάλλον παραμονές εκλογών να δώσουν σανό στα πρόβατα

  7. Δεν εχει ουτε ενα καδο μεσα στο γηπεδο και δεν φροντισε κανεις για αυτο ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΔΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΚΕΡΑΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΑΖΕΙ….παιρνουν τους καδους των γυρω σπιτιων και ψαχνουμε να ριξουμε τα σκουπιδια μεσα εμεις που μενουμε εδω ….αν ο αλλος ειναι που παει στο γηπεδο ειναι βρωμιαρης εχουμε αυτα τα αποτελεσματα….Η Ελλαδα ποτε δεν πεθαινει ουτε αλλαζει ποτε….

  8. Δεν κατανοω που βλεπετε την Δημοκρατια. Ποια Δημοκρατια ; Τινος Δημοκρατια ;. Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας,διοτι εμαθε στους πολιτες ναθεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα,τηνπαρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ωςευδαιμονια.

  9. Το Σάββατο βρέθηκα εκεί και ντροπή σ αυτά τα γαϊδούρια που όταν φεύγουν από το γήπεδο δεν παίρνουν τα σκουπίδια τους αν ο καθένας μας δεν σέβεται τον εαυτό του και το χώρο που βρίσκεται Εεεε τότε τι να σου κάνει κ η δημοτική αρχή βέβαια μπορούσαν να βάλουν και κάδους μήπως φιλοτιμηθουν κ τα πετάνε μέσα.

  10. ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ,ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΝΌΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΠΕΤΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΣΙΓΑΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΚΥΝΔΥΝΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΚΤΉΣΟΥΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΉ ΣΥΝΕΊΔΗΣΗ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΣΩ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ. ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΑΝΤΟΤΕ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΛΟΙ ΜΑΖΥ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ