Γιώργος Κοκαλάκης, Πρόεδρος Κεφάλου: 3 ακόμα χρόνια χαμένα για το Χωριό μας!

31
8971

«Δεν θα ξεχάσω αυτό που είπα τον Κύριο Νικηταρά τον Οκτώβριο του 2020 από τις ελάχιστες συναντήσεις μας στην Κοινότητα Αντιμάχειας, αν αποτύχω εγώ σαν Πρόεδρος στην Κοινότητα Κεφάλου αποτυγχάνει και εκείνος σαν Δημαρχος για το χωριό μας και αν αποτύχει εκείνος σαν Δήμαρχος αποτυγχάνω και εγώ σαν Πρόεδρος!
Δυστυχώς από αυτά που βλέπω μέχρι σήμερα έχουμε και οι Δύο αποτύχει και μένει ένας χρόνος και κάτι μήνες που λίγα μπορούν πια να αλλάξουν!!!»

 

31 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Η ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ ΓΙΩΡΓΟ.ΕΠΙ ΚΥΡΙΤΣΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΕΤΡΑΔΑΚΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ.ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ,ΔΡΟΜΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ,ΡΑΜΠΕΣ ΑΜΕΑ,ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΣΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΑΙ ΓΙΩΡΓΟ,ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΧΘΡΑ.ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ…..[ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ].ΚΑΤΕΒΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ,ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ.ΣΚΕΨΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

  2. Ειμαι κωος και ζω στην αθηνα.Ακουγοντε τα καλυτερα για την δημοτικη αρχη.Δωστε συνεχεια για το καλυτερο του νησιου μας.

    • Κάτσε εκεί που είσαι .Φανταζπμαι από όλους τους δήμους της χώρας εκτός Κω δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα με τη δημοτική αρχή της Κω.Το θέμα είναι οι Κωοι και όσοι μένουν στο νησί έχουν.

  3. Ενω πεντε χρονια επι του δικου σου ηταν ολα τελεια.Τζωρτζιο μηπως πρεπει να κοιτακτειτε στον καθρεπτη,ολοι της δυναμης αλλαγης!!!!!Το εργο της δυναμης αλλαγης τελειωσε για παντα.Ο κοσμος ειδε πριν με εσας τι προσφερατε,και βλεπει τωρα την πραγματικη αλλαγη του νησιου με ισχυρη κω.Γιωργο εκτιθεστε οσοι βγαινουν και κανουν ανακοινωσεις.[βλεπε τον αλο γιωργο στο ζιπαρι].

  4. Κυριε κοκαλακη ξερετε την παροιμια που λεει.ολα τα ειχε η μαργιορη ο φερεντζες της ελειπε.Δεν φτανει οτι επι θητειας του κυριτση οχι το χωριο,αλα ολο το νησι ευρισκετο στον αυτομαματο,και βγανεις τωρα να μας πεις οτι χαθηκαν αλα 3 χρονια.Κυριε κοκαλακη σεβασμος και αξιοπρεπεια να υπαρχει,οταν δεν εχεις δικαιο.

    • Σταύρο οι κεφαλιανοί λένε μια άλλη παροιμία.»»:Εσειούντο οι αγρέλλες… εσειούντο και οι ελιές!!
      Το μαύρο που φάγατε απο την κέφαλο εσείς οι νυν… θα το ξαναφάτε περισσότερο!
      Μπράβο Γιώργο μαζί σου!
      Γνωστό είναι… πως παντού θα υπάρχουν νούμερα που θα στηρίζουν ΝΟΥΜΕΡΑ!!!
      Η τωρινοί πιστεύουν πως ανώνυμα επηρεάζουν!!
      ΒΚΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ ΚΟΨΙΜΙΕ ΚΑΙ ΣΙΑ!!!

  5. το μόνο που σας ένοιαζε ήταν να κάνετε αντιπολίτευση τσο δήμαρχο και οχι η πρόοδος της Κεφάλου. Εσείς δεν είσετ που διώξατε τους εργαζόμενους που ήρθαν να φτιάξουν τα φωτιστικά του χωριού; Τι μας λέτε τώρα

  6. Απίστευτα υπέροχο το ηλιοβασίλεμα. Χάρειτε τη φύση και μην κατατρωγεστε στην πολίτη αρένα .

  7. Κατά λάθος σήμερα μίλαγα με κάποιον κύριο από την κέφαλο,και μου είπε ότι στην κέφαλο ποτε δεν είχαμε νερό και τώρα έχουμε.Αλα δεν είναι αυτός ο λόγος.Ο λόγος είναι ότι το νησί έχει βρει την ησυχία του,χωρίς τον προηγούμενο δήμαρχο.

    • Κατά λαθος έφαγες την φαπα με το νερό γιατί πέσανε από την δημοτική αρχή κάποιες χιλιάδες ευρώ και μπράβο παρεπιπτόντως στο κύριο Ζαχαρο. Αυτά που τα πας τα έργα δεν τα βάζεις μέσα ;;;; Κάτι δίκτυα αποχετευσης κάτι βιολογικοί κάτι έργα ύδρευσης? Αλλά αυτά δεν είναι έργα για την Κεφαλο γινοντε σε άλλο μέρος;;; Όταν θα γράφεις θα έχεις τις μπάλες να τα γράφεις όλα είσαι «μικρός» ακόμα…. Ζωγράφισε καμία Μαρίνα σε χαρτί και καλά σου είναι !

  8. ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΘΕΛΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΕΤΥΧΕΣ
    ΜΡΑΒΟ ΣΟΥ
    ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΛΗ ΩΡΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ
    ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΕ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΗ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ

  9. Μας κορόιδεψες κύριε κοκαλακη.Ακουγες τις ….κιες του αρχηγόυ σου και αφήσατε το χωριό στο έλεος του.Τώρα βγαίνεις και από πάνω,λεγοντας παλι ….κιες.ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΘΑ ΦΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΕΦΟ.Η κεφαλος εχει καλα παιδια να βγουν μπροστά,και όχι ότι του λένε να κάνει ξέροντας ότι τα λεγόμενα είναι μόνο για το θεαθηναι.

  10. Κοιτα να λύσεις τα προβλήματα του χωριού σου,συνεχεια οι αλλοι σου φταίνε..σε κραζουνε οι χωριανοί σου..γραφικότητες,εχεις κάνει μια τρύπα στο νερό..πηγαινε σπιτι σου να αναλάβει κάποιος άλλος..καληνύχτα..

  11. Αχ βρε Γιώργο … αχ. Μάθε να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου. Το ένα σου ξυνίζει , το άλλο σου βρωμά. Συνεργάσου επιτέλους. Κοίτα το χωριό μας λίγο και δες πόσα ΔΕΝ έκανε ο δικός σου. Να κοιτάμε και λίγο την καμπούρα μας … καλοκαίρια ολόκληρα δεν είχαμε ΝΕΡΌ, φώτα στους δρόμους , δρόμους … τι κάνατε εσείς τόσα χρόνια; Ο φόβος και ο τρόμος ήσασταν .

  12. Τελικά τι γίνεται;Όλοι οι πρόεδροι των κοινοτήτων έχουν πρόβλημα με τι δημοτική αρχή;Που παμε;

  13. Γιωργο εσυ μου θυμιζεις τις γυναικες που μετα το κερατο αναθεματιζουν γιατι τις κερατωσε ο αντρας τους ενω την ιδια ωρα εχουν στο φτυσιμο τον αντρα τους….χαλαρωσε παρτο αλλιως εχεις ενα τιτλο στα χαρτια….με κανενα εργο…καμια οικονομικη δυνατοτητα να παραγεις εργο μεινε λοιπον ως εικονικος κοινοταρχης και μην φωναζεις για το κερατο κτλ…αλλωστε επι 5 χρονια που ησουν αντιπροεδρος στο ΔΛΤ το μονο που σε θυμομαστε ειναι οτι επαιρνες το υπηρεσιακο αυτοκινητο και με καυσιμα της υπηρεσιας ανεβοκατεβαινες κω κεφαλο….στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε ουτε για σχοινια ουτε για κρεμαλες…ασχολησου με την επιχειρηση σου και ασε σε αλλους το σπορ του κοινοταρχη γλαστρα

  14. ΑΠΟ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ.ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΕΙΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ

  15. ΓΙΩΡΓΑΚΙ, Ο ΠΡΩΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ… ΠΑΡΤΟ ΕΙΔΗΣΗ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ.
    Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ