«Σύννομη η κατασκευή αντλιοστασίου Δήμου Κω επί εκτάσεως αρμοδιότητας Κτηματικής Υπηρεσίας

4
948

Απάντηση Υφυπουργού Οικονομικών στην Ερώτηση των Βουλευτών της Ελληνικής Λύσης

Σχετικά με την υπ΄ αριθμ. πρωτ.4461/5-4-2022 ερώτηση

 

 

Σε απάντηση της υπ΄ αριθμ. πρωτ.4461/5-4-2022 ερώτησης, που κατέθεσαν οι Βουλευτές κ. κ Α.Αβδελάς, Κ.Χήτας, σας γνωρίζουμε ότι στην Κτηματική Υπηρεσία Δωδεκανήσων Α΄δεν έχει υποβληθεί αίτημα παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου αιγιαλού και παραλίας για την κατασκευή αντλιοστασίου στην περιοχή Μαστιχάρι Νήσου Κώ, σύμφωνα με το άρθρο 14 του Ν.2971/2001,όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

 

 

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

    • Δεν υπάρχει άδεια από κτηματική. Έργο κράτους κοινής ωφέλειας η κτιματικη πάει περίπατο. Αίτηση και είναι ναι.

  1. Αφού λοιπόν η ερώτηση κατατέθηκε 30-3-22 και είχε προηγηθεί η διακοπή εργασιών απο το λιμεναρχείο, γιατί δεν συντάχθηκε αυτεπάγγελτη έρευνα για να προωθηθεί στην εισαγγελία για διερεύνηση??? Διαπιστωση πρώτη: μην εμπιστεύεστε τους δικηγόρους……
    Διαπίστωση δεύτερη: ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς θα έκανε θεμελίωση ανλιοστασίου ακαθάρτων σε χώρο με μπαζώματα, με υδροφόρο στα 50εκ και δίπλα σε δέντρο…!!! με κάνει να αμφιβάλω για πολλά πράγματα…….
    Διαπίστωση τρίτη: στις επόμενες εκλογές θα πρέπει να ψηφίσω κάποιον που να ξέρει, τι θέλει να κάνει στο νησί…… καλά ήταν με τους ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ…. ανθρώπους με στόχους χρειαζόμαστε!!!
    Θαυμάζω την υπομονή σας!!!

  2. Πως είναι κάτι σύννομο όταν δεν έχει πάρει άδεια από την Κτηματική; Το μέρος που προσπαθούν να το φτιάξουν είναι αιγιαλός και παραλία. Χωρίς την άδεια λοιπόν δεν κουνιέται φύλλο. Άλλα διαβάζουμε και άλλα θέλουμε να καταβάλουμε;;;;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ