Μιχάλης Γιωργαλλής: Ηλεκτροφωτισμός Ασφενδιού «ώρα μηδέν»

20
1587

ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ  ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ  ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Για την Κέφαλο η αντικατάσταση φωτιστικών ήταν  ΕΙΔΗΣΗ ακόμα και για τον συνάδελφο μου  πρόεδρο της κοινότητας!

Για το Ασφενδιού , για τις Ασφενδιανές και τους Ασφενδιανούς είναι τιμωρία…

Η δημοτική αρχή αγνοεί  συστηματικά  τον προγραμματισμό για αντικατάσταση  λαμπτήρων,  φωτιστικών σωμάτων τύπου ΔΕΗ ,  σε χαμηλά  ή ψηλά φωτιστικά όπου χρειάζεται  καλαθοφόρο  όχημα.

Αγνοούνται  οι ηλεκτρολόγοι και η υπηρεσία ηλεκτροφωτισμού  τους  τελευταίους μήνες…

Το ξεστόλισμα του Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου έγινε -με όποιον κίνδυνο -από μένα και υπό την πίεση των δικαιολογημένων ειρωνικών σχολίων  των συνδημοτών  μου για τη καθυστέρηση και την απαξίωση.

Η απουσία προγραμματισμού αποσυντονίζει τους υπηρεσιακούς παράγοντες που είναι οι μόνοι που δεν ευθύνονται.

Παράλληλα ο κύριος Νικηταράς και οι συν αυτόν  παρατρεχάμενοι τοποθετούν αποσπασματικά φωτιστικά καθαρά για ψηφοθηρικούς λόγους  αποκαλύπτοντας  όχι μόνο τον τρόπο λειτουργίας αλλά και τον πανικό τους!

Κατά τα άλλα, φως  ακούμε και φως δεν βλέπουμε εδώ και 2,5 χρόνια.

Ναι στον φωτισμό  των κοινοτήτων μας   αλλά με σωστό  προγραμματισμό  και με προτεραιότητα  αναγκών της κάθε κοινότητας .

 

Πιο  συγκεκριμένα   για την κοινότητα Ασφενδιού:

Α)Απέστειλα το με  Α.Π. 100 αίτημα στις 07/01/2020 με θέμα: « Προμήθεια  ηλεκτρολογικού υλικού»

Σε αυτό αναφέρονται αναλυτικός πινάκας  αναγκών και  ως κατεπείγουσα η μελέτη αντικατάστασης των φωτιστικών σωμάτων που βρίσκονται στην κεντρική οδό εντός σχεδίου  από την είσοδο οικισμού Ζηπαρίου – γεφύρι Αγίου Παύλου  έως το βενζινάδικο revoil . τα περισσότερα από τα ανωτέρω  φωτιστικά είναι σπασμένα και δεν λειτουργούν  λόγο  παλαιότητας .Την αναγκαιότητα  αντικατάστασης νέων σωμάτων φωτιστικών στο Τιγκάκι κεντρική οδό ,καθώς επίσης στο ορεινό Ασφενδιού.

Β)Απέστειλα το με  Α.Π. 24953 αίτημα στις 24/09/2020 με θέμα : «Αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων»

Σε αυτό αναφέρω τον  κεντρικό δρόμο Ζηπαρίου εντός σχεδίου, πλατεία Κιαπόκα, πλατεία Δημοκρατίας, παιδική χαρά, Άλσος Ριμινιτών ,Άλσος ΕιρΉνης και φιλίας στην είσοδος Ζηπαρίου, Οικισμοί  Λαγουδίου Ασωμάτου, Ζιάς .

Γ)Επανέρχομαι με  το με ΑΠ 21942 αίτημα στις  02/09/21 με θέμα: «Άμεση αποκατάσταση και προμήθεια φωτιστικών σωμάτων τύπου led» που αφορούσε στο μεγαλύτερο μήκος του δρόμου επί των πεζοδρομίων από τον Άγιο Παύλο έως βενζινάδικο revoil  εντός σχεδίου Ζηπαρίου της κοινότητας. Αναφέρω ότι : «υπάρχει συσκότιση και πτώση φωτιστικών τα οποία κρέμονται λόγο  παλαιότητας ,κρίνονται  επικίνδυνα ως  προς την διέλευση πεζών και  οχημάτων καθώς μπορεί να προκληθεί κάποιο ατύχημα. Για τους λόγους αυτούς παρακαλούμε όπως η υπηρεσία σας προβεί άμεσα στην  προμήθεια φωτιστικών για την αντικατάσταση αυτών.»

Τζάμπα καίει η λάμπα. Μέσα στα φλας των φωτογραφιών έσβησαν οι ανάγκες της κοινότητας μου.  Θα τις θυμηθούν προεκλογικά.

Τότε οι Ασφενδιανοί θα ξαναγίνουν σημαντικοί και συμπατριώτες…

                                             Ο

                 Προεδρος   κοινοτητας  Ασφενδιου

                      ΓΙΩΡΓΑΛΛΗΣ   ΜΙΧΑΗΛ     

 

 

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βρε Μιχαλάκη γιε μου δεν κουράστηκες ακόμα; Χατε παενε σπίτι σου γιατί ο κόσμος έχει πολύ μεγαλύτερα προβλήματα από το να ασχολείται με σένα.

  2. Ότι να ναι είσαι….για το εφέ κ για φωτογραφίες πρώτος είσαι…. τώρα που σε ξηλωσαν τους κράζεις όλους… βγάλε καμία φώτο η όσο είναι η κάμερα να τραβάει δείξε ότι δουλεύεις….!!
    Δουλευταρας της κάμερας!!!!

  3. Γίνεσαι κουραστικός,@α@οβιο@ης,την στιγμή που στο νησί υπάρχουν πολίτες και βλέπουν το τι φτιάχνει ο δήμος.Επρεπε με την κατηφορα επιπεδου που πηρες,να κατσεις στο χωριό σου με τον Γαδαρο σου,και όχι με τα αυτοκίνητα του δήμου.Τα τελευτεα σου ερχοντε.Εισαι ένα ξεγραμενο ατομο.Ευτυχως που σε πηρανε χαπαρι και σε στείλανε αδιάβαστο.Εγινε και ο άσχετος συμβουλος.

  4. Για όλα φταις εσύ και μόνο εσύ!!Τι να θυμηθούμε πως για αλλού πήγαινες και αλλού βρέθηκες….τώρα σου φταίνε όλα!!!

  5. Μιχάλης πρώτα δεν τα λέγες τώρα τα λες μας έχεις κουράση σε πήραν χαμπάρι . Σου άρεσε η προβολή . Και μην κατιγορης ήπαροιμια λέει (άμα δεν σου αρέση η αηλια πάρε βόδι να σου γενα)

  6. Μια με το συριζα
    μια με τη Χ.Α.
    Μια με καισαρλη
    μια με κυριτση,
    μια με νικηταρα.
    Κατσε καπου να ξεκουραστεις. Και πες μας με πια παραταξη εισαι και με ποιο κομμα την τελευταια βδομαδα. Τα κανες μανταρα και μαλιστα χωρις τη θεληση σου.

  7. Συνήθως το τέλος ενός πολέμου είναι η …….
    Κάποιες φορές όμως η ……., είναι αιτία πολέμου…
    Α ρε κατακαημένο ασφενδιού
    Και οπως λεει και το τραγουδι της καραμπεσινη
    » κακομοιρε μιχαλη, ηντα νε αυτο το χάλι»

  8. Δυομιση χρονια? Εσυ που ησουν.
    Ξεχασες που ο κυριτσης αφησε χωρις λαμπα μαρμαρι τιγκακι παραλιακο, ζηπαρι, και ταφτιαξε ολα ο νικηταρας?
    Τοτε εβγαινες και κορδονοσουν στην τηλεοραση και ελεγες για τις μεγαλες αλλαγες.
    Τωρα λες δυομιση χρονια τιποτα.
    Μας δουλευεις μιχαλακι?
    Οι προσωπικοι λογοι σε εριξαν στα βραχια δυστυχως!!!

  9. …………………….. Δεν το κατάλαβες ότι ο κόσμος δεν σε θέλει μην μας κουραζης και εμφανίζεσαι σαν σωτήρας

  10. Φίλε μου Μιχάλη δεν είναι μόνο το Ζιπαρι σε τέτοιο χαλί. Όλα τα χωριά είναι στην ίδια κατάσταση δυστυχώς. Δήμαρχε μπορεί να έχετε κόντρα αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Τα χωριά όλα είναι σε άθλια κατάσταση δυστυχώς η αλήθεια πονάει.

  11. Κ Επαρχε κ Δήμαρχε δεν ανάβει καμία λάμπα ελάτε στο χωριό μου να δείτε χαλί. Αεροδρόμιο μέχρι της πόρτες απτά 100 φωτιστικα ανάβουν μόνο 20.ολο το χωριό σε μαύρο σκοτάδι έλεος κάντε κάτι τα βλέπετε αλλά δυστυχώς δεν μπορείτε. Το μαστιχαρι τα ίδια ΕΛΕΟΣ. Απραξία.

  12. Ότι και να πεις ο. Ικηταρας είναι ο καλύτερος δήμαρχος σεμνός ,σοβαρός και έχουμε την ησυχία μας,

  13. ΠΕΟΕΔΡΕ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ.
    . ΚΟΤΖΑΜ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ, ΓΥΡΝΑΣ ΠΟΔΩ ΠΟΚΕΙ, ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ.
    ΣΗΚΩΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.

  14. Με την φόρα που έχει πάρει να αλλάζει παρατάξεις, μην τον δείτε και επαρχο, με τον Χατζημαρκο. Απορώ πως δεν του έχει περάσει από το μυαλό. Αφού με όλες τις παρατάξεις έβγαινε, γιατί να μην βγει και νομαρχιακός σύμβουλος; Τόσοι ηλιθιοι τον βρίζουν και άλλοι τόσοι τον ψηφίζετε. Περαστικά σας…..

  15. Φίλε Μιχάλη εισαι ο ορισμός της αυτοκαταστροφής και θα το πληρωσεις αυτο, μενωντας στον ασσο. Ουτε η Κική δεν θα σε θελει στην παραταξη της, γιατι εισαι απλα αναξιοπιστος. Ολοι ξερουν κατα βαθος, πως οτι κανεις ειναι για προσωπικο σου οφελος.

    • Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ…
      ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ … ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ….
      ΑΥΤΟΙ ΣΟΥ ΤΑ ΣΕΡΝΟΥΝ… ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΓΥΠΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ..
      ΚΑΜΑΡΩΣΕ ΤΟΥΣ!!!

  16. Μιχάλη μου σου μιλάω σαν φίλος,μην ασχολείσαι με όλους αυτούς η πολιτική κακό σου κάνει και όχι καλό, κοίτα την οικογένειά σου και τα παιδάκια σου και να βρούνε αυτοί τον σωτήρα για το χωριό, καθεσε και τα ακούς για 300 ευρώ ενώ χαλάς και λεφτάκια σου από πάνω!! Παράτα τους Μιχάλη!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ