Κ. Καΐσερλης: «…απλά μια συγνώμη, ένα κάναμε λάθος, ότι δεν θα το ξανακάνουμε»

49
1731

Έπρεπε πριν από την έκδοση της απόφασης του Τριμελούς Πρωτοδικείου της Κω στο θέμα της αγωγής που κατέθεσε ο Δήμος της Κω εναντίον μου και εναντίον 29 άλλων έντιμων συμπατριωτών μου, να τοποθετηθεί με παρρησία ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κω κ. Μανόλης Χατζηάμαλλος στη έγκριτη εφημερίδα ΣΤΑΘΜΟΣ και να επαναλάβει την ωμή αλήθεια!

Ότι δηλαδή » Οι αποφάσεις του Δήμου τις Κω για τις συνεργατικές δράσεις και τις παραχωρήσεις των ακινήτων, κρίθηκαν νόμιμες. Και μάλιστα, συμπληρώνει, οι σχετικές αποφάσεις είναι σήμερα αμετάκλητες και δεν επιδέχονται καμιά απολύτως αμφισβήτηση!»

Δεν θα κρίνω την απουσία του κ. Κυρίτση και αυτών που αποφάσισαν να μας στείλουν στο απόσπασμα ως απατεώνες από την ημέρα της δίκης, δηλαδή της εκτέλεσης.

Ούτε ένα συγνώμη εκείνην την ημέρα, ούτε μια έστω καλημέρα για να απαλύνουν το λάθος που έκαναν. Και όμως στην αίθουσα του δικαστηρίου για πολλοστή φορά βρίσκονταν οκτώ δικηγόροι των κατηγορουμένων και 30 ευυπόληπτοι πολίτες μεταξύ των οποίων τρεις Δήμαρχοι !

Απουσίαζε ο κ. Κυρίτσης. Δεν ήταν εκεί για να υποστηρίξουν την καταγγελία τους οι κ.κ. Παπαχρήστου, Παντελίκιζη,   Χατζηκαλύμνιος, Σιφάκης, Γερασκλής και οι άλλοι που υποστήριξαν ότι λεηλατήσαμε τον Δήμο!

Αλλά και τώρα με την ξεκάθαρη άποψη του κ. Χατζηάμαλλου, προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου, καμιά φωνή, καμιά διαμαρτυρία, καμιά δημόσια αμφισβήτηση.

Και όμως αυτοί που για δέκα χρόνια ξευτελίζονται, ως απατεώνες περιμένουν απλά μια συγνώμη, ένα κάναμε λάθος, ότι δεν θα το ξανακάνουμε.

Η κοινωνία περιμένει από αυτούς που ασχολούνται με τα κοινά, ειλικρίνεια και καθαρότητα στις απόψεις τους. Αλλά και μια συγνώμη, τώρα πριν την απόφαση των Δικαστών όποια και αν είναι αυτή!

Έστησαν στον τοίχο, στο σκαμνί του κατηγορουμένου 30 ανθρώπους, τους εξευτέλισαν, τους λοιδόρησαν, τους ατίμασαν και απουσίαζαν από την δίκη.

Δεν ήταν εκεί να πουν τουλάχιστον μία δικαιολογία, έστω μια καλημέρα. Να δώσουν τα χέρια στους ανθρώπους που δεν θα ξαναασχοληθούν με την ενεργό πολιτική. Να ζητήσουν συγνώμη από τους συγγενείς των νεκρών. Να εξηγήσουν στους επώνυμους δικηγόρους ή έστω στους Δικαστές, γιατί το έκαναν.

Σας ευχαριστώ. Κώστας Καϊσερλης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

49 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολλά προσδοκας κ Κώστα αγαπητέ μας Δήμαρχε.σε ενα κοσμο που βασιλεύει ο φθόνος η κακιά η αδικία ακόμα ψαχνεις ευγένεια πολιτισμο και δικαιοσύνη;

    • λΜας ΕΠΡΙΞΕΣ ΜΠΑΡΜΠΑ ΚΩΣΤΟΥΚΟ, κάνε λίγες μέρες υπομονή εσύ και οι συνεταίρες σου, ΖΗΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ... υπηθούν

      Το μόνο που έχει καταλάβει η κοινωνία της Κω είναι ότι ένα μοναδικό Δημοτικό ακίνητο που θα μπορούσε κάλλιστα να δίνει ενοίκιο στον Δήμο μας 5.000 Ε το εκμεταλλεύονται τζάμπα οι φιληνάδες-συνεταίρες σου εις υγεία της ηλιθιότητας των διοικούντων που τους σέρβιραν φιλέτο, τρώνε χρήματα των Δημοτών….

      • Οι γητευτές των..... και της δημοτικής περιουσίας ανυπομονούν για την απόφαση.

        Μια ζωή κρατικοδίαιτοι μπούχτισαν με Δημοτικό και κρατικό λιλί… Τώρα πληρώνουντην κακόδιαχείριση και τις δωρεές στις φιλενάδες….

      • Δεν βγήκε κανείς από σας όμως να διαμαρτυρηθεί όταν το αφεντικό σας»χάριζε»(τρόπος του λέγειν)τα τρενάκια του Δήμου σε ιδιώτη ψηφοφόρο τα οποία απέδιδαν στο Δήμο 500χιλιαδες ευρώ κέρδη.??!! Αυτό που σίγουρα έχει καταλάβει ο Κωακος λαός είναι το πόσο άτιμα «παίζατε»γι αυτό και είστε εκεί που θα παραμείνετε. Γι αυτό δεν είχατε τα χαρχαλα να κοιτάξετε κατάματα ούτε όσους άδικα διασυρατε τόσα χρόνια ούτε την δικαιοσύνη που απέδειξε αυτό που θέλατε διακαώς να κρύψετε. Τον άκρατο και εμμονικο σας τυχοδιωκτισμό,τον αρρωστημένο τρόπο που θέλατε να διαγράψετε το αποτύπωμα που άφησαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι στην πολιτική ζωή αυτού του τόπου. Όλα τα»άτιμα» επιστρέφουν αργά ή γρήγορα στον»αποστολέα».

        • Δεν χάρισε σε κανένα τίποτα.Έδωσε τη δυνατότητα σε κάποιους να κάνουν επενδύσεις δίνοντας δουλειά σε κόσμο,όχι να πουλάμε κάποιοι τη ψήφο τους για να τους δώσουν ένα κομμάτι ψωμί .Αυτή είναι η διαφορά βλημα

        • 500χιλιαρικα την σαιζόν! Γι αυτό μετά ο»ένας»έγιναν»πολλοί»,φυσικά για να εξοφληθούν»γραμμάτια ψήφων. Από το νησί του ποδηλάτου γίναμε το νησί των τρένων. Αυτά τα έσοδα που έγιναν καπνός από τα ταμεία του Δήμου και πήγαν σε τσέπες»εκλεκτών»δεν ήταν των δημοτών?

    • ΚΩΣΤΑ ΚΑΙΣΑΡΛΗ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.ΕΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΑ @ΠΟ@ΡΑ@ΑΤΑ,ΠΟΥ ΟΙ ΚΩΟΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟΝ @@Υ@ΙΣΤΟ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ,ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΝΗΣΙ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ.ΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ,ΚΑΙ ΤΟ ..ΜΩΤΟ,ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΕΣ …..,ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΣΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΔΕΙΕΣ.(ΒΛΕΠΕ ΜΑΡΙΝΑ,ΔΗΡΑΣ,ΔΕΥΑΚ,ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ).@Ι@ΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΩΩΝ.

      • Φασιστομουτρο εισαι ΕΣΥ,,
        που εχεις το θρασος να αποκαλεις ‘φασιστοειδη αντικειμενα’…εκλεγμενους πατριωτες …απο τον Κωακο λαο!!
        Θρασυδειλο διποδο που εχεις και αποψη!!!!!!ουστ!! σκυβαλο!!

        • σάλτα……Αυτό ξέρεις και κανεις καλα.Γυφτοατσιγγανη,με την σημασία της λέξης.

        • Θρασυτατο δίποδο, εσύ πώς τολμάς να έχεις άποψη κουνοντας το δάχτυλο σε όσους ξεγελαστηκαν και εμπιστεύτηκαν δύο φορές α

        • Θρασυτατο δίποδο, εσύ πώς τολμάς να έχεις άποψη κουνοντας το δάχτυλο σε όσους ξεγελαστηκαν και εμπιστεύτηκαν δύο φορές αυτούς που ακόμα και η δικαιοσύνη απέδειξε πόσο μεγάλα «φασιστοειδη αντικείμενα»είναι? Έχεις δικαίωμα να έχεις εσύ άποψη και δεν έχουν οι άλλοι? Πόσο ποιο φασίστας πρέπει συνεχώς να αποδυκνειεις ότι είσαι? Σκυβαλο!!!

        • Κοκοβιε..
          μην ξεχνας…οτι ΔΕΝ σας σωσει ουτε ο Κορονοιος…
          ο πλατυς ποταμος εχει αρκετες θεσεις κενες…πιαστε σειρα…!

        • μαιμουνα ψιτ… νευρακια εχεις; ταμαθες τα νεα; με 43%, 21 συμβουλους και πρωτη κυριακη ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ. μαζι με ολα τα τοπικα!!! καταλαβες; τερμα ο δικος σου. ας κλεισει με τον λεβεντη, μην τον προλαβουν αλλοι!!!

        • χαχαχα ξεχνας οτι ,μετα απο τοση λασπη….τοσο πολεμο στον Κυριτση
          με…..δανεικο (να μην πω κατι αλλο)συμβουλο ειστε….χχαχαχχ
          πεσε κοιμησου..και μην αλλαξεις πλευρο…!!
          Κοψιμιος πα πα λα…εδω και μηνες..ακομα δεν πηρες χαμπαρι τιποτα??????????

  2. Γιαυτους η δικαιωση θα ηταν να πατε ολοι φυλακη. Ποια συγνωμη?
    Γιατι ζητησαν συγνωμη που αφησαν πεντε χρονια στον αυτοματο το νησι και πηγαιναν κρουαζιερα?
    Ζητησαν συγνωμη που αφησαν τα μηχανηματα του δημου μεσα στα χωραφια και τα πηραν σιδερικα οι γυφτοι?
    Ζητησαν συγνωμη που αφησαν το λιμανι να χασκει και μοστραραν τους προσφυγες καταστρεφοντας ολους τους μικρους?
    Ζητησαν συγνωμη που αφησαν το δημο χωρις καλαθοφορα, φορτωτες, φορτηγα, αποριμματοφορα και αλα χρησιμα μηχανηματα?
    Ζητησαν συγνωμη που αφησαν το νησι με χιλιαδες λαμπες καμενες και ολους τους δρομους με χιλιαδες λακκουβες?
    Ζητησαν συγνωμη που δεν πληρωναν εργαζομενους παρα τις δικαστικες αποφασεις? Ζητησαν συγνωμη για την εμπαθεια, την ειρωνια, την αλαζονικη συμπεριφορα?
    Πολλα δεν ζητας κωστα μου????

    • Να τέτοια γράφεις και ΚΟΥΡΔΙΖΕΙΣ τον Ψιτ. Τώρα θα ξαναπάρει φορα και θα μας τ@ πρήξει με τα links του. Θερμή παράκληση. Μην τον προκαλείτε!!!

  3. Υπάρχουν κάποιοι που εμίσησαν την Δόξα αλλά το χρήμα ουδείς. Όταν θα πατε στο ταμείο μόνο τους 26 ή τους 30 η όσους θέλεις δεν θα θυμάσαι………..

    • Αυτό διότι:
      Η κάθε γελοία ομοιότητα σε πρόσωπα και καταστάσεις, καθ’ομολογία,ανεξερετως και διόλου συμπτωματικά ταιριάζει απολύτως, αδιαμφισβήτητα και καθ’ολοκληρία στον Πσιτ Φυτίλι. Οποιοδήποτε άλλο είναι απλή οφθαλμαπάτη.

  4. Απο τότε που βγήκε το συγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο.
    Μια συγνώμη, μισό χ@σιμο !!!

    • Οι αντρες φορουν παντελονια..
      οι ντιντηδες σαν και σενα και την Κοψιμιο- παρεα σου ζιπ κιλοτ…

        • Εσυ δεν εχεις….τι να κατεβασεις;
          Α τσα μπραβο εχεις ζιπ κιλοτ..!!χεχεχε

      • Αν εννοείς»άντρες»αυτούς που «ξεβρακωνουν»την ανδρική υπόληψη και μοστραρουν τον κ@λο τους για να αποδείξουν ότι «κάτι»έχουν, έχεις δίκιο. Απέδειξαν ότι είναι ΚΕΝΟΊ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΟΥ,ανυποληπτοι και με λάθος αντίληψη για αυτό που πραγματικά είναι ένας άνδρας με α@@@δια και τιμή στα παντελόνια του.

        • …των ταριφα. …ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ τους φάνηκε του ….!?;:'»* , ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ…

        • Αντρες παντως ΔΕΝ ειναι οι συγκαμενοι σαλτιμπαγκοι…
          οι κρυπτομενοι μεσα στο πηγαδι…

        • Ο πσιτ ως γνωστός σαβουρας, νομίζει ότι «άρσενικο»είναι αυτός που ότι του»περισσεύει»και το σαβουρο-χρησιμοποιει τον κάνει και ποιο «άντρα». Από σαβουρες τί να περιμένει κανείς!

  5. ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΧΘΕΣ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΠΑΛΙ.
    ΒΡΕ ΚΑΛΟΣΤΟΝΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΤΟ ΛΙΛΙ ΤΕΞΙΔΕΥΨΕ ΣΕ ΜΕΡΗ ΜΑΚΡΙΝΑ…….
    ΓΙΑΤΙ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ
    ΛΑΤΑΚΙ ΒΡΕΓΜΕΝΟ….
    ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ Η ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ…..

  6. και κολλητός του πρώην προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου, ο οποίος φαντάζομαι δεν μπήκε στο κόπο να υπερασπιστεί το συμφέρον του Δήμου, τοτε μην περιμένετε καθόλου την απόφαση του Δικαστηρίου! Βγείτε και πανηγυρίστε. Σαν δεν ντρεπόμαστε τελικά. Αυτοί που ζητούν το σεβασμό γιατί διετέλεσαν Δήμαρχοι (και διατελούν), δεν σέβονται τις αποφάσεις των δικαστηρίων, προσπαθώντας μάλιστα να τις προδικάσουν ή και να τις κατευθύνουν. Πως άλλωστε να χαρακτηρίσει κανείς την εβδομαδιαία εμφάνιση του πρώην δημάρχου στα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, μετά απο τόσα χρόνια σιωπής!

  7. ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΗΔΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΚΡΥΨΟΥ
    ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΣΟΥ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΟΥ!!!!!!!

  8. Προς ψιτ.. Συμφωνώ για τους ντιντιδες ότι φοράνε ζιπ κιλοτ ΤΡΑ..

    Αλλά μάλλον τα λες για τον ευατο σου και περί ζιπ κιλοτ, στρινγκ, κτλ..

  9. Προς ψιτ.. Συμφωνώ για τους ντιντιδες ότι φοράνε ζιπ κιλοτ στριγκακια.

    .. Ακριβώς ότι ήθελα να σου γράψω,, αλλά τα έγραψες για τον ευατο σου κρυμμένε.. Αντράκλα μου, εσύ μου που προσπαθείς με να το παίξεις άντρας,με οχετο ψευμαγκιας, κλ…., βρισιματος .ενώ . Κρύβεσαι σαν α….. 1 χρόνο λόγω του ρεζίλι ου και του ξύλου λεκτικού η μη, λες και δεν σε ξέρει η Κως, εκτός από …… είσαι και ανόητη……. .. άντρας .. Από αναβολικά.. Τόυ lidl Χαχα αχαχαχαχα α μωρή …. Αχαχα α αχαα.. Γελοίο ..τσεκι… Τα γυμναστήρια άνοιξαν.πήγαινε να γίνεις άντρας.. Χαχα αχαχαχα….

  10. Μια χαρα ηταν ο άνθρωπος δεν ενοχλησε ποτε εργαζόμενω.. ισα ισα που τους σεβάστηκε και τους βοηθούσε αντιθέτως η κυβέρνηση που είναι τώρα έχει βάλει όποιους θέλουν αυτοί σε θέσεις που δεν πρέπει να είναι π.χ. έχουν βάλει ////////////////////// που δεν έχουν τελειώσει ούτε το γυμνάσιο πώς να πάμε μπροστά με αυτά τα άτομα έλεος παντού ρουφιάνοι και βισματιες

  11. Τωρα που μπερδεψες νυν και πρωην προεδρους……, πας μεγαλε, την εβαψες! Αυτοι σε πουλουν και σε αγοραζουν χωρις να παρεις ειδηση.

  12. Αγαπητέ κ Κώστα εγώ δεν ξέρω αν είναι νόμιμη η απόφαση σάς να δώσετε δημοτική περιουσία σίγουρα όμως δεν είναι ηθική.εχω και άλλα να σάς πω αλλά σέβομαι ότι περιμένετε την απόφαση του δικαστηρίου…

    • Κουμπουρνο και αντίληψη ηθικής? Ευτυχώς που υπάρχουν και οι εξαιρέσεις βέβαια αλλά δεν συγκαταλεγεστε σε αυτές.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ