Κ. Καΐσερλης: «Αυτήν την υποκριτική και ψεύτικη κοινωνία που επιθυμεί ο κ. Κυρίτσης δεν μπορεί να την αποδεχθούμε»

14
986

Άκουσα την συνέντευξη του κ. Κυρίτση στον Ραδιοφωνικό σταθμό «Έκφραση» και δυστυχώς επιβεβαιώνομαι όταν υποστηρίζω ότι τελικά με τον κ. Κυρίτση μάλλον ζούμε σε μια κοινωνία πλασματική, ψεύτικη, υποκριτική,

Άκουσα τον κ. Κυρίτση να λέει ότι είναι η πρώτη φορά στην δημοτική του σταδιοδρομία που οι αντίπαλοι του στην παράταξη του κ. Νικηταρά τον αντιμετωπίζουν με κακία, απρέπεια και φασίζουσες συμπεριφορές! Το είπε ο κύριος που ασχημονώντας στο δημοτικό συμβούλιο μίλησε για την οδό Θεμιστοκλέους των οικογενειακών θεμάτων του κ. Νικηταρά!

Άκουσα τον κ. Κυρίτση να λέει ότι επί κυρίου Φάκκου και κυρίου Καϊσερλη υπήρχε υψηλό επίπεδο σεβασμού στην αντιμετώπιση του! Άκουσα να μιλά για την ευπρεπή αντιμετώπιση του από τον τότε πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δρόσο!

Άκουσα να χαρακτηρίζει τον κ. Κοπάδη ως έναν εκ των σοβαροτέρων ανθρώπων! Ότι είναι ένας σώφρων άνθρωπος! Εγνωσμένης αξίας στην κοινωνική, επιστημονική και επαγγελματική σταδιοδρομία του!

Και αναρωτήθηκα. Ρώτησε ο κ. Κυρίτσης και οι συνεργάτες του τον κ. Φάκκο, τον κ. Καισερλη, τον κ. Δρόσο, τι τραβούσαν και πως αισθάνονταν, με τις δικές του απρέπειες και κακίες;

Ρώτησε τον κ. Δρόσο πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και πρόεδρο του Δικηγορικού συλλόγου για την ανοίκεια συμπεριφορά τους και πόσες φορές του ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι; Τί αδικία ένιωσε ο κ. Καϊσερλης όταν κατηγορούσε δημόσια τον γιό του και τους φίλους του για χαριστικές πράξεις;

Ρώτησε τον κ. Κοπάδη τι οργή ένιωσε όταν δημόσια του έλεγε για την ιδιοτέλεια του και για το μαγαζάκι που έστησε στο ιατρείο του Δήμου για να τα οικονομήσει;

Τους ρώτησε γιατί σύρονται στα δικαστήρια όλοι οι παραπάνω «ευπρεπείς, και σώφρονες», εξ αιτίας των καταγγελιών του και των μηνύσεων του;

Ποιός χαμαιλέοντας. Και ποια μεταμόρφωση του Οβίδιου. Σε αυτήν την συνέντευξη ο κ. Κυρίτσης άλλαξε και πάλι. Ο θύτης μετατράπηκε σε θύμα. Και τα θύματα του, οι απατεώνες των μηνύσεων του έγιναν αρνάκια, σώφρονες και σεβάσμιοι.

Αυτήν την υποκριτική και ψεύτικη κοινωνία που επιθυμεί ο κ. Κυρίτσης δεν μπορεί να την αποδεχθούμε. Και κάποιοι πρέπει να μιλήσουν. Κάποιοι θα πρέπει να τον οδηγήσουν στην δίκη της 10ης  Μαΐου για να επαναλάβει όσα φοβερά λέει στις μηνύσεις του για όλους αυτούς που στην συνέντευξη του τους αποκάλεσε ευπρεπείς και σεβάσμιους.

Σας ευχαριστώ  Κώστας Καϊσερλης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

14 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Τι περίμενες Κώστα? Ο Ιανός με τα εκατό πρόσωπα. Ή μάλλον, προσωπεία. Το «κενός περιεχομένου»είναι τίτλος τιμής για τον.. πώς να τον πεις? Κανένας χαρακτηρισμός δεν είναι αρκετός, ούτε μπορεί να αποδώσει στο έπακρο και κατ ουσία αυτό που είναι πραγματικά. Ένα είναι σίγουρο. Όποια μάσκα και να φορέσει,ο κόσμος της Κω γνωρίζει πλέον με τι έχει να κάνει.

 2. επικροτώ και επαυξάνω για όσα λες για τον κυριτση.Δεν θα ξαναπεράσει χειρότερος σαν και τον κυριτση.Αλα κρατα μικρο καλάθι και με δαύτους,που έχουν στα χειλη τους το ψέμα και το δημαρχειλικη.Να ξερερες κωσταρα μου πόσοι δικοί του,από την ανισχυρη κως έχουν απογοητευτεί με τα μασκαριλικια τους.Τους έχει ξευτηλισει με πολλά ψέματα,και τις επόμενες θα παρακαλανε.Ο ψευτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαιροντε.Κωσταρα να είσαι πάντα καλά.Ενας που σε υποστήριζε και θα σε υποστηρίζει.

 3. ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΚΑΜΟΣ ΠΙΟ ….. Ο ΚΑΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΡΙΖΕΛΕΨΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ …..
  ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΑΠΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΚΑΙ ΑΘΕΜΙΤΑ ΜΕΣΑ.
  ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ
  ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΣ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΟΤΑΝ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ 2014 ΚΑΙ ΑΦΗΣΕΣ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΤΟ ΚΥΡΙΤΣΗ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΑΖΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.
  ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟ 2014 ΚΑΙ ΕΧΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΣΠΙΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.
  ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑΙ.ΔΩΣΤΟ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.
  ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ ….ΡΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΙΤΣΗ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟ………Σ

 4. Τι συμβαίνει επιτέλους με όλες αυτές τις επιστολές; Σας είπε ποτέ κανείς ότι μας ενδιαφέρουν Κε Κ…..η; Ο καθένας κρίνεται Κε ….κι εσείς έχετε κριθεί. Το έχετε καταλάβει επιτέλους;

  • Δεν είναι ο μόνος που κρίθηκε. Όχι ότι μας βολεύει για όποιον μας βολεύει! Άλλωστε τη σύγκριση μεταξύ ανόμοιων καμία επιστήμη δεν την δέχεται. Εδώ δεν έχουμε απλώς τη μέρα με τη νύχτα. Όσο και να κ@λοχτυπιεστε τον Καισερλη δεν θα τον φτάσει ποτέ. Ποτέ όμως.

 5. …………………………..είμαστε υποχρεωμένοι να τη διαβάζουμε; Και να σκεφτείς ότι κατηγορείς αυτόν που ήταν ο μοναδικός υποστηρικτής σου στο άλλοτε κραταιό ΠΑΣΟΚ. ……..αχαριστία

 6. τα πολιτικά πρόσωπα που ανακυκλώνονται στην ηγεσία της Δημοτικής Αρχής τα τελευταία έτη, μάλλον έχουν κάνει τον κύκλο τους. Έχουν κουράσει την κωακή κοινωνία με τα συνεχής δελτία τύπου άνευ ουσίας. Ας λύσουν τις προσωπικές τους διαφορές εκτός Δημοτικού Συμβουλίου ή στα δικαστήρια !!!
  Η Κως αδικείται και μένει πίσω από τις εξελίξεις !!!!
  Η Κως με τις 140.000 κλίνες και τα δεκάδες 4στερα και 5στερα !!!
  Τα παραπάνω δεδομένα οδηγούν σε συγκρότηση νέων δυνάμεων, μη εμπλεκομένων με τα παραπάνω πρόσωπα, για να διεκδικήσουν το δήμο στις επόμενες εκλογές.

 7. Λόγω του ίδιου DNA… Που υπάρχει στον εκ φύσεως γεννησιμιου τιυ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ