«10 Μαΐου η αγωγή με κατήγορο το Δήμο και κατηγορούμενο για απάτη μεταξύ άλλων τον κ. Νικηταρά ως αντιδήμαρχο της Δημαρχίας του «απατεώνα» Καΐσερλη!»

14
1979

Σήμερα Παρασκευή 26 Μαρτίου έκλεισαν μία σειρά δικών εις βάρος μου με την δέκατη έβδομη αθώωση μου. Δεκαπέντε στο Τριμελές Πρωτοδικείο Κω και δύο στο μονομελές πταισματοδικείο αθωωτικές αποφάσεις!

Στα τριάντα χρόνια της θητείας μου στον Δήμο της Κω και στο Κοινοβούλιο οδηγήθηκα τρεις φορές στα Δικαστήρια ως κατηγορούμενος.

Στα τριάμισι τελευταία χρόνια ως Δήμαρχος του ενιαίου Δήμου της Κω οδηγήθηκα στην δικαιοσύνη ως κατηγορούμενος από καταγγελίες και μηνύσεις των αντιπάλων μου και δύο πολιτών σε 33 ανακρίσεις, σε 17 δίκες στις οποίες αθωώθηκα και σε 67 μετρημένες ατέλειωτες Παρασκευές σε αναμονή για τις δίκες!

Απομένουν πέντε  δίκες. Οι τρεις με μηνύσεις του Δήμου της Κω επί κ. Κυρίτση, για την Αίγλη, τον Ορφέα και την Αμβροσία , η τέταρτη με καταγγελία του κ. Πατούρη και η πέμπτη,  η αγωγή του Δήμου εναντίον μου.

Στις 10 Μαΐου θα εκδικαστεί στο ακροατήριο η αγωγή του Δήμου της Κω εναντίον μου και εναντίον 32 άλλων συμπατριωτών μας με την οποία ο Δήμος απαιτεί διαφυγόντα κέρδη άνω των τετρακοσίων χιλιάδων ευρώ!

Τότε θα βρεθούμε μπροστά στο παράδοξο και ανεπανάληπτο να είναι κατήγορος ο Δήμος της Κω με εκπρόσωπο τον Δήμαρχο κ. Νικηταρά και κατηγορούμενος για απάτη μεταξύ των άλλων ο κ. Νικηταράς ως  αντιδήμαρχος της Δημαρχίας του απατεώνα Καϊσερλη!.

Ελπίζω ότι τότε θα κλείσει ένα τεράστιο κεφάλαιο πολιτικής εξαπάτησης που οδήγησε πολιτικούς στα ποινικά δικαστήρια, μετέτρεψε τις πολιτικές αποφάσεις σε κακουργήματα, εξέθεσε ως απατεώνες, στην ανύποπτη μικρή κοινωνία, πολίτες που προσέφεραν στα κοινά και εν τέλει αύξησε σκόπιμα και αδίκως την αποστροφή των πολιτών για τους πολιτικούς και κυρίως εξανέμισε το ενδιαφέρον και την υποχρέωση των πολιτών στην συμμετοχή τους  στα κοινά.

Οφείλω τώρα που σχεδόν τελειώνουν τα βάσανα μου να ευχαριστήσω τον φίλο και δικηγόρο μου Βασίλη Δρόσο που όλα αυτά τα χρόνια στάθηκε δίπλα μου ατέλειωτες ώρες. Το σύνολο των συμπατριωτών μου δικηγόρων για την συμπαράσταση τους στις δύσκολες στιγμές της αναμονής.

Και φυσικά να επαναλάβω ότι στην τελευταία δίκη είπα: Εάν δεν υπήρχε η Δικαιοσύνη και οι Δικαστές της, η πλατεία Κλαυθμώνος θα γέμιζε ακόμα με δάκρυα.

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία Κώστας Καΐσερλης

14 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Φανταστείτε (φτου ////στο στόμα μου) ο Εφιάλτης να ήταν (ξανά φτου ////) (Παναγιά μου ευτυχώς έβαλες το χέρι σου) πάλι δήμαρχος. Θα είχε στήσει αγχονες και γκιλοτινες στην πλατεία για τον μισό πληθυσμό του τόπου. Κάθε αθωοτικη απόφαση γιγαντώνει την μόνη αλήθεια για τον Δερβέναγα.. ότι μεγαλύτερος ….. δεν έχει υπάρξει ούτε και θα υπάρξει ποτέ μεγαλύτερος. Στην σκιά του θα ζεις ΕΦΙΆΛΤΗ, ότι και να κάνεις.

 2. ΒΡΕ ΠΑΕΝΕ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΤΟ ΠΑΙΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΣΕΝΑ.
  ΠΑΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙΣ.

 3. τι περιμενεσ απο τον κοψιμιο;; οταν ησουν δημαρχοσ ηθελε να σου φαει την καρεκλα ξέχασες;

 4. Κώστα τώρα εσύ πρέπει να τον μηνύσεις όπως και όλοι οι υπόλοιποι που σας έστειλε στα δικαστήρια. Να τον δούμε να πληρώνει δικηγόρους απο την τζέπη του 5-6 χρονάκια που κρατάνε αυτές οι δίκες και οχι απο το ταμείο του Δήμου που πλήρωνε πριν και το παιζε μάγκας. Για να δούμε πόσο μάγκας θα είναι τώρα που ………………….

  • Συμφωνώ απόλυτα όπως και πλήθος κόσμου. Δεν υπήρχε τίποτα μεμπτό, όλα γίνονταν για την οικονομική εξαθλίωση και τον διασυρμό σας οπότε η μήνυση επιβάλλεται τόσο για ηθική όσο και οικονομική ικανοποίηση. Το παιζε μάγκας με ξένο πορτοφόλι,ας πληρώσει τώρα ……. για να αποδείξει ότι δεν σας διεσυρε από προσωπικό μένος αλλά γιατί»κοβόταν»για την αλήθεια και την νομιμότητα στα πεπραγμένα σας. Το μόνο που κατάφερε ήταν να σας ταλαιπωρήσει. Ξέρουμε όλοι τι δήμαρχος ήταν ο Καισερλης και τι .. ήταν, είναι και θα είναι αυτός. Ένας …. που το μόνο που ήθελε ήταν να σβήσει την ιστορία που γράψατε. Το μόνο που κατάφερε ήταν να γίνεται ρεζίλι μετά από κάθε αθώωση σας αποδεικνύοντας το εκδικητικό του μένος.

 5. Δηλαδή σε τόσα δικαστήρια που σας βαραίνουν …λέω …δεν θα έπρεπε να προβληματιστείτε για το ποιος τελικά φταίει …συγνώμη όμως μην μας πείτε ότι ζημειωθηκατε κιόλας

 6. Την πρώτη φορά που ήρθατε απέναντι ήταν στην κινητοποίηση για την προστασία της Αλυκής! Έλεγχαν το ΤΕΕ τότε . Μετά ακύρωσαν το σχέδιο Δοξιάδη και τις ζώνες οικιστικού ελέγχου για να κτίσουν όλο το νησί. .Αργότερα κάρφωναν με μαδέρια τα γραφεία της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ για να σε εκτοπίσουν. Στην συνέχεια υπηρέτησαν τις δυνάμεις που ανέτρεψαν την διοικητική μεταρρύθμιση του Καποδίστρια «ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ»΄,συνδράμοντας αυτούς που προσέφυγαν στο εκλογοδικείο για να σε ακυρώσουν.Και για να μην τα πολυλογώ, οι ίδιοι σήμερα , συζητούν τον περιορισμό της ζώνης προστασίας της Αλυκής , καθώς υποσχέθηκαν στους γαιοκτήμονες της περιοχής ότι θα πράξουν. Εξελέγησαν με την υποστήριξη σου. Και απορώ .Τελικά είσαι μαζί τους ή απέναντί τους….Έχω κολλήσει.

 7. Κατήγορος σου ήταν πάντα.Τις δικές τους ζημιές πληρώνεις, και τις δικές τους αυθαιρεσίες φορτώνεσαι.

 8. και θα αποκαλύψω πως και ποιούς …. για ομερτά στα Ιαματικά. Δεξιούς, μαϊντανούς, πρ’εσβεις και απού….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ