ΒΙΝΤΕΟ Αριστοτέλης Παυλίδης: Δεν είναι αμάρτημα ο Αναπτυξιακός Οργανισμός – Είμαι υπέρ αυτής της κινήσεως του Δήμου

21
1373

ΒΙΝΤΕΟ O Αριστοτέλης Παυλίδης στο Kos TV για τον Αναπτυξιακό Οργανισμό (ΚΩ.ΑΝ.) που ίδρυσε ο Δήμος της Κω

Πηγή: KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

21 ΣΧΟΛΙΑ

      • Τρωκτικο παλι καλα που δεν ευχηθηκες τιποτα αλλο..χεχε
        ειστε για γελια..ουτε να ευχηθειτε δεν ξερετε γιδια…
        εχετε και δικαιωμα ψηφου….

  1. Μπράβο Τέλη πάντα με τις τοποθετήσεις σου ήσουνα μπροστά αν και πιστεύω ότι αδικήθηκες όταν ήσουν υποψήφιος δήμαρχος γιατί η ΚΩΣ έχασε την ευκαιρία να την υπηρετήσει ένας άνθρωπος με γνωριμίες στην Ευρώπη που θα άνοιγαν πόρτες
    Η αντιπολίτευση μόνο ΟΧΙ .

  2. μπραβο τελη. με τις παρεμβασεις σου και την τεραστια πολιτικη εμπειρια σου, βοηθας το νησι που τοσο αγαπας. σε ευχαριτουμε!!!

  3. Φυσικά και δεν φταιει ο Αναπτυξιακός Οργανισμός! Θα φταίνε όσοι δίνουν δικαίωμα διαχείρισης κρατικού χρήματος, σε ανθρώπους που κατ’ εξακολούθηση πτωχεύουν εταιρείες, χρεώνοντας τους Δημότες με χρέη για την εξυπηρέτηση των «δικών» μας παιδιών!! Αίγλη, Λατομείο, Ενιαίος Φορέας Τουρισμού είναι λίγα απο τα παραδείγματα! Προσθεστε σε λίγο και την Αναπτυξιακή Εταιρεία. Α ρε δημότη φάε και άλλο φέσι και πλήρωνε τέλη!!

  4. Ο καημένος ο Δήμαρχος
    Νικηταράς Έχει μπλέξει με την ομάδα που άσπρα κόκκινα …..κίτρινα…. μπλέ βγάζει .

  5. Κύριε Παυλίδη δεν ξέρω εάν είναι αμαρτία ή όχι αυτό που ξέρω είναι ήδη ότι βολεύτηκαν ημέτεροι που θα παίρνουν από 400 € το μήνα αέρα πατέρα έτσι γιατί απλά υπάρχουν

  6. Ολος ο κοσμος δεχτηκε με χαρα τη ψηφιση του αναπτυξιακου, εκτος απο τα γνωστα καρακολια του πρωην, τον ψιτ.. και το αχ νησακι, τους πληρωμενους και βολεμενους κονδυλοφορους, που το μονο που τους αρεσε ηταν τα ταξιδια, η καλοπεραση, το κυνηγητο των αντιπαλων το βρισιμο, η αλαζονεια του στυλ ***ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΘΑ ΣΕ ΛΟΙΩΣΩ*** και το νησι στον αυτοματο!!! Στην αλλη πλευρα οσοι αγωνιουν γιατι αγαπουν το νησι , λενε μπραβο!!!!

  7. …… αμαρτία είναι οτι δεν κάνατε Νοσοκομείο και πολλά αλά μόνο βολευτήκαμε και το πέζαμε…..όλη για την χαράδρα θέλετε

  8. Αν είχατε ψυχή, θα ήσασταν ένας καλός δήμαρχος δήμαρχος κάποια στιγμή ,, αλλά

    Αλλά η ματαιοδοξία …… και όλα τα σχετικά ……

  9. ΑΓΑΠΗΤΈ ΤΕΛΗ .ΤΟ ΚΑΙΡΌ ΠΟΥ Η ΚΟΙΝΌΤΗΤΑ ΑΝΤΙΜΆΧΕΙΑΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΏΝ ΑΕ ( ΑΝΕΜ. ΒΙΜΕΛ ΕΚΟΤΑ . ΑΤΕΚΑ. ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ.) ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΣΑΝ. ΤΏΡΑ ΜΕΤΆ ΑΠΟ 30 ΧΡΌΝΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΌΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΊΚΗΣΗΣ.

  10. πόσα χρόνια δεν πληρωνόντουσαν παράβολα σε δίκες, με το έτσι θέλω!

    Ανάπτυξη 12νήσου με τρωκτικά και σόγια!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ