ΒΙΝΤΕΟ Παρέμβαση του δήμου στο δρόμο μετά το Γηροκομείο Κω

14
1499
Εργασίες δια-πλάτυνσης και ασφαλτόστρωσης στο Γηροκομείο από τα συνεργεία του Δήμου Κω

Πηγή:KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Προσδεθειτε….
    Αλλο ενα αναπτυξιακο εργο της περιβοητης τωρινης διοικησης…
    Το εμβολιο για τους αλλους ιους…δεν παραγεται σε εργαστηρια…

  2. ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΧΑΛΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΜΑΡΜΑΡΙ ΧΑΛΙΑ ΣΤΟ ΜΑΣΡΤΙΧΑΡΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΥΛΙ-ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ ΑΙΣΧΟΣ ΚΤΛ………..

  3. Πολύ μεγάλο έργο μπράβο. Από το Αμπάβρι όπως κατεβαίνουμε για το πάρκινγκ ο δρόμος είναι χάλια και η είσοδος στο πάρκινγκ είναι χάλια . Και σιγά σιγά ελάτε στα χωριά όχι μόνο σε κεντρικά σημεία και μέσα στα χωριά σας περιμένουμε καλή δύναμη σε όλους

  4. Δήμαρχε άσε τα μικρό έργα και φύτεψε καμία ελιά καιρό έχουμε να να δούμε καμία χαμαδα στους δρόμους μας….

  5. Το πεντάστερο είναι δικό σας έργο Ψιτ και αχ νησάκι μου,επίθεση εποχής σας έγινε το χοτ σποτ στο πυλι.

  6. Χάπια για επόμενη 5ετια ΝΙΚΗΤΑΡΆ, έχετε πάρει από τώρα? Αν όχι σας συμβουλεύω, να πάρετε από μια παλέτα!! Ψιτ και αχ βαχ πόνος νησακι.. Γελαω με εσας, διότι έχετε αποδείξει πόσο βλακες είστε..

  7. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγάλο μπράβο στον ιδιοκτήτη του χωραφιού που παραχώρησε το κομμάτι για να γίνει η διαπλάτυνση του δρόμου.Μακάρι όλοι μας να ακολουθήσουμε το παράδειγμά του.

  8. Μπραβο για το ανοιγμα του δρομου… αλλα για αλλη μια φορα λυπαμαι που για να γινει μια διορθωση σενα κακοφτιαγμενο δρομο πρεπει να θυσιαστει καποια ψυχη… υπαρχουν παρα πολλα σημεια στην περιοχη οπως κ σε αλλα μερη που πρεπει να διορθωθούν.. καλο θα ηταν λοιπον να μπορουμε εμεις οι οδηγοί της καθε περιοχης να τονιζουμε καποια τετοια σημεια και να επισκευαζονται την ωρα που πρεπει και οχι αφου χαθει καποιος…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ