Με επιτυχία το 1ο Διαδικτυακό Χριστουγεννιάτικο Κυνήγι θησαυρού από το Τμήμα πολιτισμού του ΔΟΠΑΒΣ Δήμου Κω

0
403

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο Διαδικτυακό Χριστουγεννιάτικο Κυνήγι θησαυρού από το Τμήμα πολιτισμού του ΔΟΠΑΒΣ Δήμου Κω

 

Παρά τις δύσκολες και περιοριστικές συνθήκες που βιώσαμε όλοι τις φετινές γιορτές,

τα γέλια και οι χαρούμενες φωνές των παιδιών του δήμου μας ενώθηκαν έστω διαδικτυακά  και για 12 ημέρες, κάτω από τη “σκέπη” του Τμήματος Πολιτισμού, ΔΟΠΑΒΣ Δήμου ΚΩ, με την υλοποίηση του 1ου Διαδικτυακού Κυνηγιού Χριστουγεννιάτικου Θησαυρού.

 

Η δράση ξεκίνησε στις 25/12 και ολοκληρώθηκε στις 5/1, όπου τα παιδιά καθημερινά στις 18:30 το απόγευμα παρακολουθούσαν  και συμμετείχαν μέσα από ειδική πλατφόρμα σε 12 γρίφο-ιστορίες που αφηγούνταν παιχνιδιάρικα ξωτικά, τα οποία με σύμμαχο τα παιδιά έψαχναν, εξερευνούσαν, χορεύαν και τραγουδούσαν για να μπορέσουν να βρουν και να επιστρέψουν τα 12 αστέρια του Φωτεινού Βασιλείου στην θέση τους.

 

Με την ολοκλήρωση του παιχνιδιού τα παιδιά κλήθηκαν να συμπληρώσουν σε ειδική φόρμα τις 12 γριφολέξεις που τους αποκάλυπτε καθημερινά κάθε ξωτικό για να συμμετέχουν στην διαδικασία ανάδειξης των τελικών νικητών.

Στις 10/01/21 και ώρα: 13:00 έπειτα από κλήρωση -σε πραγματικό χρόνο- στην πλατφόρμα του παιχνιδιού, οι νικητές (παιδιά) που προέκυψαν από την διαδικασία είναι:

 

  1. ΜΠΑΛΑΝ ΑΝΝΑ
  2. ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ ΗΛΙΑΝΑ-ΚΑΤΕΡΙΝΑ
  3. ΤΡΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ