Σμαραγδή Χατζηνικολάου: “Γιατί είμαι με τον Γιώργο Κυρίτση”

22
1027

Σμαραγδή Χατζηνικολάου : “Γιατί είμαι με τον Γιώργο Κυρίτση”

Προσπάθησα και προσπαθώ να κάνω καλύτερο και πιο όμορφο τον τόπο μου και την πόλη της Κω, ως μέλος του συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας Κω.

Αυτά τα 5 χρόνια είδα και έμαθα πολλά.

Είδα πολιτικούς που είναι “Αφανείς Ήρωες” αλλά όχι με την καλή έννοια. Αφανείς γιατί δεν παρουσιάζονται ποτέ στα συμβούλια και “ήρωες” γιατί λόγω της απουσίας τους δεν υπέπεσαν ποτέ σε λάθη, αφού δεν έκαναν και τίποτα. Έτσι τώρα προεκλογικά κρίνουν όλους τους υπόλοιπους που μάχονταν και αγωνίζονταν σε καθημερινή βάση για το καλό του τόπου μας.

Είδα πολιτικούς-μαριονέτες, οι οποίοι επειδή είναι μέλη μιας παράταξης, ακούν πιστά τον αρχηγό τους, ο οποίος τους καθοδηγεί στο τι να λένε, τι να ψηφίζουν, πότε και σε ποιες συνεδριάσεις να παρίστανται. Οι ίδιοι δεν έχουν γνώμη, είναι ασπόνδυλοι.

Είδα επίσης πολιτικούς που τους αρέσει να συκοφαντούν, να κατηγορούν να στήνουν καυγάδες. Γιατί πολύ απλά δεν έχουν τίποτα θετικό να προσφέρουν στον τόπο τους.

Είδα όμως και ανθρώπους που συμμετέχουν στα κοινά και προσφέρουν έργο.

Στις εκλογές στις 26 Μαΐου θα είμαι υποψήφια με τον Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής-ΚΩΣ 2023.

Γιατί ο Γιώργος Κυρίτσης πιστεύει στη συμμετοχή, εμπιστεύεται τους νέους ανθρώπους και τους συνεργάτες του.

Γιατί ο Γιώργος Κυρίτσης στα 5 χρόνια της θητείας μου στο συμβούλιο της δημοτικής ενότητας ποτέ δεν επιχείρησε να με ποδηγετήσει, σεβάστηκε την ανεξαρτησία της γνώμης και την ελευθερία του λόγου μου.

Ζητώ από τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες μου να μου δώσουν τη δυνατότητα να βελτιώσω την καθημερινότητα αλλά και την εικόνα της πόλης μου. Ιδιαίτερα τώρα, που στο πρόγραμμα ΚΩΣ 2023 του Γιώργου Κυρίτση το βάρος πέφτει στην ανάπλαση και ανάδειξη του ιστορικού κέντρου της Κω.

Κλείνω με ένα ρητό που μου είπε ο πατέρας μου : “Ποτέ μην αφήσεις κανέναν να ορίζει την ελευθερία σου, κάποιοι πολέμησαν για να την έχεις σήμερα”. Με αυτό το ρητό πορεύομαι στη ζωή.

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κυρία μου πόσες φορές συνεδριάσατε στο τοπικό συμβούλιο;; Πόσες φορές είχατε απαρτία. Και πόσες φορές στα πέντε χρόνια πήγες εσύ στις συνεδριάσεις. Και τι καλό κάναντε στην πόλη;; ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ

    • Κυρια μου δεν σας ηξερα ουτε σας ξερω…Αλλα μαλλον καλυτερα…..Αυτη η «εκθεση ιδεων» Γ΄γυμνασιου που υπογραφετε δεν αξιζει ουτε για 5…. Εξηγειται αλλα δεν ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ….τοση ανοησια ……

  2. …. Μιλάς κι από πάνω κρίνοντας τους πάντες εκτός απο τον εαυτό σου. Κάνε πρώτα αυτοκριτική. Καταστρέφετε τον κόσμο και μιλάτε κιόλας

  3. Ρε συ Σμαραγδή ψάξε να βρεις ένα έργο που έκανε η σημερινή Δημοτική αρχή στον αθλητισμό και ανέφερε το μας σε επόμενο κείμενο σου. Σμαραγδή είναι πραγματικά κρίμα να συμπεοεύεσαι με αυτήν την παράταξη της ολοκληρωτικής απραξίας στον αθλητισμό και να μας παρουσιάζεσαι με το ύφος της ηρωίδας.

    • ……….οι ενισχύσεις επεφταν σφαιρα ενώ οι άλλοι…τυφλες.
      Μπραβο Σμαραγδή για την αυξηση των δημοτικων τελων

  4. ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 125% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2014 3.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 8.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 125%!! ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ, ΑΒΙΚΩ,ΑΜΙΑΝΤΟΣ, LIDL,TUI ,τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

  5. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ. ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ. ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.

    • από την πρώτη Κυριακή είναι να ομολογήσει δημόσια πως είδε στον ύπνο του τον Καϊσερλή και του το είπε ο ίδιος. Το χρονικό του θαύματος θα έχει κόπι-ράιτ Νίκου Παπαχαρτοφίλη.

  6. Γιατί ο Γιώργος Κυρίτσης στα 5 χρόνια της θητείας μου στο συμβούλιο της δημοτικής ενότητας ποτέ δεν επιχείρησε να με ποδηγετήσει, σεβάστηκε την ανεξαρτησία της γνώμης και την ελευθερία του λόγου μου. ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΧΑΤΕ ΩΣΤΕ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΔΗΓΕΤΗΣΕΙ;;

  7. Το να κρίνεις τους πάντες σε κάνει αδύναμη, κρίνε τον εαυτό σου πρώτα, άσε τους άλλους στα λόγια 1 πράξεις μηδέν……

  8. Γιατί δεν θα σε ψηφίσουμε;;Γιατί τόσο καιρό δεν έχεις καταλάβει τι γίνεται. Και αν έχεις καταλάβει τι γίνεται και πάλι δεν θα σε ψηφίσουμε.

  9. ΣΥΡΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΩΜΕ ΜΠΑΚΛΑΒΑ
    ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ.

  10. Λαϊκές κατοικίες Λάμπης ψηφίζουν θεοδωση νικηταρα! !!! Ο κυριτσης θα φάει μαύρο που θα θυμάται τους Κώους πολίτες που είπε ψέμματα για πολλά χρόνια.

  11. γιατί ο Κυρίτσης διάλεξε τη χρονολογία 2023 δηλαδή την εκατοενταετία από την ίδρυση του σύγχρονου Τουρκικού κράτους;

  12. Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ!!!! ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ? ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ? ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ ? ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙΣ? ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ…

  13. Μάλλον έχεις χάσει επεισόδια τα τελευταία χρόνια .. Και είσαι πολύ νέα στην πολιτική της Κω… Φαίνεται ότι έχεις αρχίσει να ασχολείσαι… Την τελευταία εβδομαδα.. Όταν απείχε ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ από τις συνεδριάσεις.. Επί καισερλη.. Συμμετείχε στο διάλογο? Πότε δεν έκανε διαολογο.. Ο ΘΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ