ΣΕΒ. ΜΑΡΑΓΚΟΣ: Λιγότερη ανανδρία…Οφείλουμε όλοι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζόμενους και τους εθελοντές

17
858

ΣΕΒ. ΜΑΡΑΓΚΟΣ : “Λιγότερη ανανδρία…Οφείλουμε όλοι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζόμενους και τους εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, που έδωσαν από την πρώτη στιγμή τη μάχη απέναντι στα ακραία καιρικά φαινόμενα της Πρωτοχρονιάς.”

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος, αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία κ. Σεβαστιανός Μαραγκός, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, το προσωπικό της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, τα συνεργεία της ΔΕΥΑΚ και οι εθελοντές της ΕΟΔ βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στους δρόμους για να αντιμετωπίσουν τα πλημμυρικά φαινόμενα.

Επιχείρησαν άμεσα, δίνοντας λύση σε πολλά προβλήματα όπως η αποκατάσταση της κυκλοφορίας, η άντληση υδάτων και η επισκευή υποδομών ύδρευσης και αποχέτευσης.

Δεν σκοπεύω να απαντήσω σε κατώτερες των περιστάσεων ανακοινώσεις που ακυρώνουν την προσπάθεια όλων αυτών των ανθρώπων που βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο καθήκον.

Εγώ θέλω να ευχαριστήσω, από καρδιάς, τα παιδιά της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, τους εθελοντές της ΕΟΔ, τους εργαζόμενους στη ΔΕΥΑΚ αλλά και τους πυροσβέστες και τους αστυνομικούς που είναι και αυτοί δικά μας παιδιά. Όλοι αυτοί έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, ήταν εκεί που τους χρειαζόταν ο απλός πολίτης, αφήνοντας την οικογένεια τους αυτή τη γιορτινή μέρα.

Η Δομή Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κω στήθηκε κυριολεκτικά από το μηδέν. Γιατί πριν υπήρχε το απόλυτο μηδέν, το απόλυτο τίποτα.

Η Δομή Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κω απέδειξε τη χρησιμότητα της στο μεταναστευτικό, στην αντιμετώπιση πυρκαγιών αλλά και τις πρώτες ώρες μετά το σεισμό. Και θα συνεχίσει να την αποδεικνύει.

Είμαστε ήδη σε συνεχή επιφυλακή, μαζί με τους εργαζόμενους, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων ενώ κάποιοι άλλοι εύχονται να γίνουν βιβλικές καταστροφές για να επιχαίρουν και να βγάζουν ανακοινώσεις.

Λιγότερη ανανδρία. Αυτό έχω μόνο να συστήσω.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ΒΙΝΤΕΟ από Δημοτική Τηλεόραση Κω

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ναι ναι τα ευχαριστήρια σας μαρανανε…Σεβαστιανε πριν πεινασουν μαγειρεύουν οι καπατσοι, οι δήθεν απλα τα βάζουνε με το καιρο και ευχαριστούν ….κι εμείς τους ευχαριστουμε έστω κι αν εσείς πιαστηκατε ξεβρακωτοι λες κι ο καλός Θεός μας εξαιρεί απο φυσικές καταστροφές….

    • 5 ατομων,γιατι οι κωοι δεν είναι παλαβοι.Απαντησε σε ολους τους κωους,γιατι δεν καθαρισατε τα ποταμια,αφου γνωρίζατε ότι ερχετε κακοκαιρια.Ανακοινωσεις ξερετε μονο να βγαζετε για τον καιρο,για να προστεψεις τους πολιτες τιποτα.Τους γραψατε κανονικα όπως γραψατε το νησι 5 χρονια.Θα τρεμεις παλι στις δημοτικες,οπως ετρεμες προεκλογικα ότι δεν θα βγεις συμβουλος.Μονο ασχημα λογια ακουγοντε για το ατομο σου.Αν ειχες την ευθιξια και την υπερηφανεια θα ειχες παραιτηθεί.Συγνωμη αλα εισαι ανίκανος στις υπηρεσίες που βρίσκεσαι.Αυτο ακούγετε στο νησι.

  2. …εδώ και τρεις-τέσσερις μέρες περιφέρεται ένα όμορφο σκυλάκι (χρώμα καφέ) στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου (Πιάτσα Ροτόντα) και έχει λουράκι με το όνομα ‘Σωτήρης’. Όποιος το έχασε, καλό θα είναι να έρθει να ρίξει μία ματιά στην περιοχή…

    • Πάρτε το δημοτικό κυνοκομείο .Χιιιιιι ……….τι ακριβώς κάνει και ποτέ ακριβώς δουλεύει !

      • …εγώ μία πληροφορία έδωσα για το συμπαθέστατο τετράποδο, που μάλλον από ότι φαίνεται το εγκατέλειψαν!! Τώρα εσύ αν ειρωνεύεσαι, τι να σου πω;…όχι ‘ανέκδοτο καλό’ αλλά ‘καλός τσολιάς’ θα έπρεπε να γράψεις και από ότι φαίνεται, μάλλον είσαι!!

  3. Η ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΕΓΙΝΕ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ..ΛΑΚΙΕΣ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ,ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ.ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΒΡΕΘΗΚΑΤΕ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ.

  4. Αναδρια λεει ο Μαραγκός…
    Αναδρια είναι να γεμίζεις την μαρινα με μπρρρρρρρρρρ από τον αποκλειστικό εργολάβο σας.

  5. Η κοινωνία μας βρίσκεται σε λήθαργο, αναθέσεις και αμίαντοι. Ούτε ο Δήμος ούτε το Επαρχείο δεν δείχνουν εδώ και πολύ καιρό προς τα που θα πάμε. Οι μόνοι που ενδιαφέρονται είναι η ΤΟΥΙ και η ΤΟΜΑΣ ΚΟΥΚ. Ξενοδοχεία και μόνο ξενοδοχεία. Μέχρι και το Ακταίον ξεπούλησαν και το έκαναν ξενοδοχείο. Και οι πολίτες περιμένουν έναν σωτήρα. Καλή είναι η Ρούφα αλλά μέχρι εκεί. Τα κόμματα είναι ανύπαρκτα. Ούτε νέα δημοκρατία ούτε ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρονται Στην Περιφέρεια κατεβαίνουν οι ίδιοι και χειρότεροι και στον Δήμο οι ανύπαρκτοι. Επί τέλους αυτός ο λαός θα πρέπει να βρει την φωνή. Η νεολαία θα πρέπει να αντιδράσει. Κάποιος θα υπάρχει που να ηγηθεί και να ακολουθήσουμε. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει τόση φτώχεια σε αυτή την κοινωνία.

  6. Είστε άχρηστοι και άσχετοι μόνο για γάμους και πανηγύρια κάνετε όλοι σας. Άδικα πήρατε τις θέσεις. Θα μπορούσεαν νέοι μορφωμένοι με γνώσεις να ήταν στο δήμο, όχι συνταξιούχοι.Παραιτηθείτε δεν κάνετε είστε πολύ λίγοι.

  7. ανανδρία είναι να έχεις καταδικαστεί απο το δικαστήριο για δόλο και σκοπιμότητα κατά εργαζομένων του δήμου, να μη πληρώνεις τα οφειλόμενα για να τα φορτώσεις στον επόμενο δήμαρχο και απο πάνω να το παίζεις μάγκας. Αυτό είναι ανανδρία σεβαστιανέ μαραγκέ και εσύ είσαι μέσα στη δημοτική αρχή των άνανδρων. Φτου σας… μη σας ματιάσω

  8. Μια μήνυση χρειάζεστε όλοι για τα ρέματα για τους δρόμους το λιμανι ανύπαρκτος ηλεκτροφωτισμός στους δρόμους.
    Διαφυγοντα κέρδη φθορά περιουσίας. Οι φόροι εισπράττονται κανονικά.

  9. είναι από θέση ισχύος να επιτίθεσαι σε εργαζόμενους. Κι ακόμη πιό άνανδρος όποιος το κάνει μέσω τρίτων!

  10. Μαραγκε μην ασχολησε με ανθρώπους που δεν αξιζουν.Ειναι 5-6 που δεν εχουν τιποτα άλλο στη ζωη τους και ότι εκαναν είναι λογο γλυψηματος.Ειναι ανθρωποι με κουκουλες αχρηστοι που αντι να παρουσιασουν εργο απλα βριζουν.Εξαλου ενας πρεπει να είναι συνεχεια που κανει αρνητικα σχολια.Μια που δεν διοριστηκε,μια λεει για αμιαντο ποπυ τον βαλανε περσυ.Σωστα;Μια για τις υποδομες που εγιναν τα τελευταια 40 χρονια σωστα;Οποτε μην απαντας σε ανθρωπάκια και πευτεις στο επιπεδο τους.Εισαι οτι καλυτερο εχουμε τ τελευταια χρονια.Αν και δεν εχεις καμια αναγκη,απλα βοηθας.Δεν πηγες εκει ουτε να διορισεις τα παιδια σου ουτε να οικονομισεις.Απλα προσφερεις και αυτό για μερικους είναι…..απιστευτο,δεν μπορουν να το χωνεψουν μιας και αυτοι εχουν μαθει αλλιως.

  11. Ναι κυριοι.Καποιοι προσφερουν χωρις ανταλαγμα.Οταν το καταλαβαιτε αυτό θα γινεται καλυτεροι ανθρωποι και χρησιμοι στο τοπο.Οταν όλα τα κανετε απλα για να σας διορισουν η να κανετε δουλειες…καλα κρασια.Μπραβο στα παιδια που ηταν στο δρομο και στους επικεφαλεις τους.Εσεις κατσετε εδώ και σχολιαζετε βριζοντας αυτους που προσπαθουν πιστεύοντας ετσι ότι θα κερδισετε ψηφους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ