Ιωάννα Ρούφα στον «Σ»: «Ξεπεράσαμε τα δύσκολα» («Αν ήμουν αθλήτρια θα δήλωνα μαραθωνοδρόμος…»)

19
886

[pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2018/06/KOS_2806_001_CMYK.pdf»]

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο κυρία Ιωάννα μια χαρά τα λέτε συνεχίστε έτσι ο Κόσμος βλέπει και ξέρει. Θέλω να πιστεύω πως όταν έρθει η μέρα των εκλογών θα κάνει το σωστό και θα σας ψηφίσουν γιατί το Αξίζετε.

  2. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ.

  3. καντε κατι να παιρνουμε την εφημεριδα στην ωρα της και οχι οταν τα νεα μπαγιατευουν.

  4. το επί κοντό παλούκιον,η τσουβαλοδρομία,η μακρυά γαϊδούρα,η ρίψις σφυροδρεανίου,η σκυταλοδρομία με χαρτί υγείας (All Inclussive),αγώνας ταχύτητας μετ εμποδίων σε ποδηλατόδρομο,η συγχρονισμένη κολύμβησις εις τα θερμά,κρίκοι με βαζελίνη και ρίψις συκοφαντικού ακοντίου…

    • ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΑΤΕ ΜΑΥΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟ ΦΟΒΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΚΟΡΠΙΣΕΙ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

    • ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΧΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ? ΓΙ’ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ.
      ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΧΛΟΣ,ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ,ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟΥ,ΤΩΝ ΥΒΡΕΩΝ,ΣΑΝ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΑΡΕΣΚΟΝΤΕ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΤΑ ΣΑΠΙΑ.ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΣΟΥΝ ΠΟΛΛΗ ΩΡΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕΣ?
      ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΕΦΑΛΙ?ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑ? ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ!

  5. Η ανάδειξη και η αξιοποίηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, του Ιπποκράτη -που η δημοτική αρχή Κυρίτση τον εκχώρησε με τη διαδικασία του κατεπείγοντος χωρίς αιδώ — είναι στόχοι αυτονόητοι και δεν είναι για κατανάλωση.

    Διαφωνήσαμε στην εκχώρηση της έδρας του Δικτύου Πόλεων με Ασκληπιεία στο δήμο Επιδαύρου!

    Καταγγείλαμε την απροκάλυπτη δοσοληψία Κυρίτση.

    Και σε αυτό το θέμα η Κωακή κοινωνία εκώφευσε.

  6. ΤΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΛΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΞΑΝΑ ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

    Ένα τέτοιο έγκλημα και μάλιστα με διαχρονικές διαστάσεις – για το οποίο προσφεύγουμε σε όλες τις αρμόδιες αρχές – έχει συντελεστεί από τη δημοτική αρχή Κυρίτση στο ΧΥΤΑ της Κω.

    Η ανοχή δε της τοπικής κοινωνίας (εκτός και αν δεν γνωρίζει) στην καταστροφή που έχει συντελεστεί σε περιβαλλοντικό και οικονομικό επίπεδο είναι παροιμιώδης!

  7. κυριτση 4 χρονια εργο μηδεν στο νησι.διωχνεις την RYANAIR διωχνεις τα κρουαζιεροπλοια εκλεισες τον ΕΦΤ

    ΕΦΕΡΕΣ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΤΩΡΘΩΣΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΘΛΟ.ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ ΑΠΡΙΛΙΟ-ΟΚΤ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ 7 ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΙΟΥΛΙΟ -ΣΕΠ ΔΗΛΑΔΗ 3 ΜΗΝΕΣ!!!!!ΡΗΜΑΞΕ-ΝΕΚΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟ ΝΗΣΙ.μονο τα IN CLUSIVE θα δουλεψουν .

  8. ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

    ΤΩΝ ΤΡΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΩΝ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ.ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ .ΜΟΝΟ ΑΡΠΑΧΤΕΣ.

  9. 1. To 2015 εισβολή μεταναστών
    2. Το 2016 ρεκόρ πτώσης του τουρισμού λόγω της κακής διαχείρισης του μεταναστευτικού από τον Κυρίτση
    3. Αρχή του 2017 παύση της Ryan air μετά από συνεχόμενα χρόνια πτήσεων
    4. Καλοκαίρι του 2017: ο μεγαλύτερος σεισμός στη σύγχρονη ιστορία της Κω
    5. 2018: αρνητικό ρεκόρ όλων των ετών σε αφίξεις κρουαζιεροπλοίων!

    Τι άλλο μας περιμένει με τον δήμαρχο της γκαντεμιάς? θεέ μου βοήθα μας με τον xρουσούζη που μπλέξαμε!

    • Φαντασου το νησι να ειχαμε κανενα δημαρχο ασχετο η το Οραμα που θελανε και αλλους μεταναστες.Να μοιραζανε και την υπολοιπη παριουσια του δημου μεταξη τους.Ευτυχως μπορει να βγαλαμε Συριζα αλλα ο καλος θεος της Κω μας βοηθησε και βγαλαμε Κυριτση.Οι μονοι που δεν συμφωνουν ειναι οι χαραμοφαηδεςβτου ΔΗΡΑΣ οι κυριες της Αιγλης τα παιδια τους που τους εδιναν συνεργατικες και οι προμηθευτες; λουμιναδες και σιδεραδες που πλουτιζαν απλα επειδη ηταν ψηφοφοροι τους

      • ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΑΣΧΕΤΟ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ

      • ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΑΛΛΟΙ ΑΛΟΥΜΙΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΑΧΟΦΑΓΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ…..ΟΜΟΡΦΟΙ!ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΥΤΑ?ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΚΩΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΠΑΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ.ΠΕΦΤΟΥΝ ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ..ΣΙΔΕΡΑΔΕΣ,ΑΛΟΥΜΙΝΑΔΕΣ,ΨΥΚΤΙΚΟΥΣ,ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΚΛΠ.ΑΝ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΡΑΣ ΗΤΑΝ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΟ «ΣΑΘΡΟ»ΚΑΙ «ΖΗΜΙΟΓΩΝΟ»ΜΕΣΟ.ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ? ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΟΣ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ?
        ΓΕΡΑ ΚΑ. ΡΟΥΦΑ,ΜΗΝ ΠΤΟΕΙΣΑΙ,ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ!
        Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ.

  10. Και οι 2 είναι άσχετοι,καρα-άσχετοι.Δεν ασχολούνται με το καρκίνωμα του Νησιού ,το All Inclussive

    έχει μαραθεί η Οικονομία,έχουν φτωχοποιηθεί οι υπάλληλοι,διασύρονται υπολήψεις,πάλι η σαιζόν θα είναι 6 μηνών για τα σκλαβάδικα και 2 για τους μικρο-επαγγελματίες.
    Έχετε ακούσει για το καινούριο μεγάλο κανόνι στον Τουριστικό Χώρο?Το έχωσαν στα χρέη οι Πολυεθνικές,αυτές που όλοι εδώ τους στήνουν κώλο και αγάλματα.
    https://www.newsit.gr/oikonomia/kanoni-sok-ston-tourismo-kleinoun-airtickets-kai-tripsta/2569297/

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ