Γιώργος Κυρίτσης: Ο Δήμος Κω τίμησε το Νίκο Μυλωνά. Τίμησε τη συνέπεια, την εντιμότητα και την προσφορά του

19
938

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ: “Ο Δήμος Κω τίμησε το Νίκο Μυλωνά. Τίμησε τη συνέπεια, την εντιμότητα και την προσφορά του.

Ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης στην έναρξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, τίμησε τον πρώην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νίκο Μυλωνά, που αποχωρεί από το δημοτικό συμβούλιο, για την προσφορά του στο Δήμο και την τοπική κοινωνία.

Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κω, αναφέρει:

Η συνεργασία μας με το Νίκο Μυλωνά ήταν τιμή για μένα.

Μέσα από αυτή τη συνεργασία, μάθαμε όλοι μας πολλά. Μάθαμε ότι η Κως μπορεί να προχωρήσει μπροστά μόνο με συνένωση όλων των δημιουργικών δυνάμεων και ανθρώπων του νησιού.

Μάθαμε ότι η ανοχή και ο σεβασμός στη διαφορετική άποψη, αποτελεί στοιχείο της δημοκρατικής λειτουργίας ενός Δήμου.

Μάθαμε ότι μπορούμε να συνεργαζόμαστε ακόμα και αν δεν συμφωνούμε σε όλα.

Ο Νίκος Μυλωνάς είναι ο πιο ευαίσθητος πολίτης αυτού του νησιού, που έχω γνωρίσει.

Έντιμος, δημοκράτης, συνεπής και με ηθική ακτινοβολία. Αποφάσισε μόνος του να κλείσει ένα δημιουργικό κύκλο αλλά είναι δεδομένο ότι θα παραμείνει ενεργός πολίτης.

Και τις απόψεις του, είτε συμφωνεί είτε διαφωνεί κανείς μαζί του, πάντα τις παρακολουθεί και τις διαβάζει με προσοχή.

Η συμβολή του στην αναβάθμιση της λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου έχει τη δική του σφραγίδα και υπογραφή. Όπως και ο νέος κανονισμός λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου που είναι ο πιο δημοκρατικός που υπήρξε ποτέ, κατοχυρώνοντας και ενισχύοντας το ρόλο και τα δικαιώματα της μειοψηφίας.

Ο Δήμος Κω έκανε χθες το αυτονόητο: τίμησε το Νίκο Μυλωνά, τίμησε τη συνέπεια, την εντιμότητα και την προσφορά του.”

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΡΑΙΝΑ,ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΛΙΜΑΝΙΩΝ,ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ,
    ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ(ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ),ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ-ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ(ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ),ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΩΝ ΚΑΙ RYAN AIR(ΚΑΙ ΜΑΓΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ!),ΑΥΞΗΣΗ ΤΕΛΩΝ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ(ΚΑΙ ΦΟΡΟΜΠΙΧΤΗΣ ΙΚΑΝΟΣ!),ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ PARKING(ΣΕ ΜΑΚΕΤΕΣ!),ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ(ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ-ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΟΥ-ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ),ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΜΕ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ(ΕΡΓΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ),ΚΟΥΝΕΛΟΠΟΔΑΡΟΣ(ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ-ΣΕΙΣΜΟΣ),ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΙΟΣ ΚΑΙ ΧΑΜΕΛΑΙΩΝ(ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΥΚΟΛΑ…ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!)

  2. ΠΟΛΗ ΠΕΝΤΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΗ ΟΠΩΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ(ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΟΥΝ),ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ,ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ,ΩΚΕΑΝΟΛΟΓΟΣ,ΓΕΩΛΟΓΟΣ(ΘΕΡΜΑ-ΜΑΣΤΙΧΑΡΙ-ΠΙΑΤΣΑ ΡΟΤΟΝΤΑ),ΓΛΥΠΤΗΣ(ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ-ΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ-ΑΝΑΠΛΑΣΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ!),ΛΑΜΠΡΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ(ΥΠΟΛΕΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΥΜΑΤΑ),ΧΥΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ(ΤΙ-ΠΩΣ-ΠΟΥ;)…ΜΕΓΑΛΗ Η ΛΙΣΤΑ,ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ!

  3. ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 50% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2016 5.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 50% ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

  4. ωχ μιλησε ο απερχομενος για συνεπεια και εντιμοτητα!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!

    Ο ΡΑΔΙΟΥΡΓΟΣ! Ο ΕΞΟΥΣΙΟΜΑΝΗΣ! Ο ΦΑΤΑΟΥΛΑΣ! Ο ΤΡΕΝΑΚΙΑΣ!

  5. ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ LIDL

    FRAPORT TUI ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΝΑΖΙ

    • Ωραιο το …παραμυθακι της Συνεργασιας ενοψει ΑΠΛΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ !!! Αλλα ετσι κι αλλιως ο Μυλωνας ειναι καμενο χαρτι. Τον Τελη να εχεις απο κοντα !!!!

  6. οταν μιλα για εντιμοτητα ειναι να τριζουνε τα κοκκαλα οσων εφυγαν απο αυτον το ματαιο κοσμο ως εντιμοι και αξιοπρεπεις.
    δυστυχως γεμίσαμε φαυλατάδες του ψευδους και της υποκρισιας.
    οταν η κοινωνια μαθει (που θα το μαθει) που πηγαινουν τα χρηματα τοτε η νεμεσις (θεια δικη) θα ειναι καταπελτης

  7. Πολύ καρακιοζιλίκι. Μετά από τέσσερα χρόνια απραξίας μοιράζουμε πλακέτες μεταξύ μας…Με Μπομ Ντύλαν και μια πόλη και ένα νησί ρημαδιό….Αγαπητέ Νίκο τουλάχιστον εσύ δεν έπρεπε να δεχτείς μια τέτοια ..τιμή….Γιατί κ.Νίκο δέχτηκες την τιμητική πλακέτα; Για ποιο έργο για ποια αλλαγή, για πια προσφορά; Τέσσερα χρόνια χαμένα.Τέσσερα χρόνια απόλυτης γελοιότητας….Κρίμα….

  8. οι αρχιερεις της διαπλοκης της αρπαγης, των εργολαβων ,των κλιματιστικων ,των λεωφορειων ,των τρενων,

    ων πλατειων ,των συντριβανιων,ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΤΩΝ,ΤΩΝ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ!!!!!!.μονο μασα και φουνταραν το νησι.γεωργιε φευγεις.σε πηρε χαμπαρι ολο το νησι. δεν γλυτωνεις την εκλογικη πανωλεθρια που ερχεται.Γεώργιε εσένα ποιός θα σε σώσει απο το τσουνάμι των Κώων στις δημοτικές εκλογές;γεωργιος ο μεγας ψευτης.ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΓΕΩΡΓΙΕ.2 ΦΟΡΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.κυριτση δεν σε θελουμε εισαι χειροτερος απο τον ντουτσε.αποχαιρετα τις καρεκλες τις μασες τα ταξιδακια τους καφεδες.

  9. ο ανεγκεφαλος ο εκδικητικος ο ντουτσε ο χιτλερ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ