ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με εθνικό παλμό η κατάθεση στεφάνων στα τρία μνημεία της Κω για την 25η Μαρτίου 1821

3
1179

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

(Χαρίκλεια Χριστοφή-Γιάννης Κιάρης)

Με τη δέουσα επισημότητα και απόδοση τιμών, εψάλη σήμερα Τρισάγιο στα μνημεία των ηρώων, των αρχιερέων και των ριμινιτών από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, για την μεθαυριανή εθνική επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων από εκπροσώπους των μαθητών, των φορέων, των εθελοντών παλαιών πολεμιστών & απογόνων και των τοπικών αρχών.

Εκ μέρους της Περιφέρειας στεφάνι κατέθεσε η Εντεταλμένη Περιφερειακή σύμβουλος Ε. Νάκη, εκ μέρους του Δήμου Κω ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ και των Σχ. Επιτροπών Μ. Ζερβός και εκ μέρους της 80 ΑΔΤΕ ο Επιτελάρχης Γ. Μανουράς.

Η τελετή έκλεισε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής και τον Εθνικό Ύμνο (ΒΙΝΤΕΟ).

ΒΙΝΤΕΟ από Δημοτική Τηλεόραση Κω dhras.gr/ καμ. Γ. Κουζούκας

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιάννης Λαγός αποκαλεί προδότες από το βήμα της Βουλής! Ευγε πατριώτη και καμία σφαλιάρα χρειάζεται στους πουλημένος!!!

  2. ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΣΤΟ …… Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΘΕΩΡΗΣΕ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΕΤΕΙΟ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ !!!!ΕΧΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΘΕΡΙΕΨΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΑΥΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΟΤΙ Η ΕΚΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΗΓΕ ΠΕΝΤΑΗΜΕΡΗ!!!!ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ./////////////////ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ ΓΕΝΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΓΑΠΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ.///////////////

  3. Πάμε τόσο καλά διπλωματικά σύντροφοι που σε λίγο η κυβέρνηση θα πανηγυρίζει την μη έκδοση τουρκικής ΝΟΤΑΜ για τον χώρο της σημερινης στρατιωτικης παρέλασης

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ