Χαράλαμπος Χριστοδούλου: Ο 1ος σκόρερ στο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Δωδεκανήσου (Κ16) στο στόχαστρο μεγάλων ομάδων!

3
12101

Ρεπορτάζ: Στέργιος Χατζηστέργου 

Χαράλαμπος Χριστοδούλου : Ο πρώτος σκόρερ στο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Δωδεκανήσου στον όμιλο νήσων, στη κατηγορία Κ16 στο στόχαστρο μεγάλων ομάδων.

Ο Χαράλαμπος Χριστοδούλου, ο 14χρονος
Καλαθοσφαιριστής που αγωνίζεται στον Αίολο Κεφάλου ,την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ Δωδεκανήσου στο πρωτάθλημα Κ16 στον όμιλο νήσων αν και είναι μικρότερης ηλικιακής κατηγορίας.
Ο Χαράλαμπος πέτυχε συνολικά 341 πόντους.

Ο Χαράλαμπος μετά την φετινή εκπληκτική αγωνιστική χρονιά, δέχεται πρόσκληση να λάβει μέρος στο κλιμάκιο προεπιλογής της Εθνικής ομάδας που διεξήχθη από 18 έως 21 Ιουνίου στην Καρδίτσα όπου και είχε εξαιρετικές επιδόσεις.

Η συνέχεια εξίσου σημαντική για την καριέρα του νεαρού καλοθοσφαιριστή από την Κέφαλο.
Δέχεται πρόσκληση από τον Ολυμπιακό Πειραιώς και συμμετέχει σε καμπ από τις 15 έως τις 19 Ιουλίου 2024 όπου κι εκεί ξετυλίγεται το μεγάλο ταλέντο του στο μπάσκετ και ειδικότερα στο σκοράρισμα.

Ο Χαράλαμπος Χριστοδούλου είναι αναμφίβολα ένα μεγάλο ταλέντο και με την στήριξη της ομάδας του και της οικογένειας του θα προχωρήσει ακόμη περισσότερο προς την επίτευξη των αγωνιστικών στόχων του.
Ο Χαράλαμπος Χριστοδούλου είναι ένα ευγενικό παιδί με ήθος και αστείρευτο αθλητικό σθένος και με τις κατάλληλες συνθήκες μπορεί να πραγματοποιήσει το όνειρο του να αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα και σε μεγάλο σύλλογο της Ελλάδας.

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ