ΑΟ Ακαδημία: Αγώνας Τριάθλου TRIMAN 2024

0
8719

ΑΓΩΝΑΣ ΤΡΙΑΘΛΟΥ TRIMAN 2024

 

Τρεις εξαιρετικοί αθλητές της Ακαδημίας Κω, η όμορφη τριαθλητική «συμμορία» με τον Γιάννη Μπόικο, τον Βασίλη Τσιλιώνη και τον Παναγιώτη Κελλίδη, συμμετείχε στις 12 Μαΐου στον αγώνα τριάθλου TRIMAN – 2024, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το TRIMAN HALF-IRON TRIATHLON αποτελεί την ταχύτερη διαδρομή στην Ελλάδα. Είναι ένας αγώνας προσαρμοσμένος ώστε οι αθλητές να ξεπεράσουν τα σωματικά και πνευματικά τους όρια, καλύπτοντας τις διαδοχικές δοκιμασίες της κολύμβησης, της ποδηλασίας και του τρεξίματος, στο εμβληματικό τοπίο των ακτών του Ολύμπου, στην Κατερίνη.

Στον αγώνα αυτόν συμμετείχαν 227 αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι αποστάσεις που έπρεπε να διανύσουν οι αθλητές ήταν 1,9 χλμ κολύμβησης, 90 χλμ ποδηλασίας και 21,1 χλμ αγώνα δρόμου, με τους τρεις αθλητές μας να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, επιτυγχάνοντας μάλιστα οι δύο εκ των τριών ατομικό ρεκόρ.

Ο Γιάννης ολοκλήρωσε τον αγώνα του σε 4ω 26’ 09’’ (ατομικό ρεκόρ), τερματίζοντας στη 19η θέση, ο Βασίλης σε 5ω 00’ 38’’ (ατομικό ρεκόρ), τερματίζοντας στην 87η θέση και ο Παναγιώτης σε 5ω 09’ 49’’, τερματίζοντας στην 114η θέση.

Η Ακαδημία Κω συγχαίρει αυτήν την όμορφη παρέα, η οποία με τους αγώνες της διαφημίζει το νησί μας σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό και δίνει νέα πνοή στην ανάπτυξη του τριάθλου στο νησί μας, ενός αθλήματος που μόνο η Ακαδημία Κω έχει τη χαρά και την τύχη να καλλιεργεί στην Κω.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στους αγώνες τους και ευελπιστούμε να τους απολαύσουμε να αγωνίζονται και στο νησί μας μαζί και με τους υπόλοιπους τριαθλητές της ομάδας.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ