ΑΟ Ακαδημία: Συμμετοχή σε διήμερο αγώνα ποδηλασίας δρόμου στη Ρόδο

0
3428


ΑΤΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ ELYSIUM – ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΓΥΡΟΣ ΑΤΑΒΥΡΟΥ

 SUPER MARKET PAPPOU

 

O Αθλητικός Όμιλος Ακαδημία Κω (KOS ACADEMY SPORTS CLUB), το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαΐου συμμετείχε σε διήμερο αγώνα ποδηλασίας δρόμου στη Ρόδο, που περιλάμβανε τα αγωνίσματα της ατομικής χρονομέτρησης την πρώτη ημέρα και της αντοχής τη δεύτερη ημέρα, με διοργανωτή τον Αθλητικό Όμιλο Ανταίο.

Στον παραπάνω αγώνα η Ακαδημία Κω συμμετείχε με 10μελή αποστολή αποτελούμενη από 5 αθλητές και 5 συνοδούς, οι οποίοι εμφάνισαν μία πολύ μεγάλη δυναμική ανεβαίνοντας όλοι τους και τις δύο ημέρες στα βάθρα, επιστρέφοντας στο νησί μας με 10 μετάλλια εκ των οποίων 2 χρυσά, 6 αργυρά και 2 χάλκινα.

Στις κατηγορίες των «μίνι μικρών αγοριών και κοριτσιών» (Κ11), η Ακαδημία συμμετείχε με δύο αθλητές στα αγόρια και μία αθλήτρια στα κορίτσια με σημαντικές επιτυχίες, καθώς την πρώτη ημέρα στην ατομική χρονομέτρηση ο Μιχαήλ Άγγελος Χριστοδούλου κατέκτησε την 1η θέση και ο Χαράλαμπος Ηλίας Πορρής Κονταντώνης την 3η ενώ και στα κορίτσια, η Έλενα Νίκη Σταυράκη ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου. Στις μεγαλύτερες κατηγορίες, Νίκος Φας στην κατηγορία των «Παίδων» και Ειρήνη Χρυσοβαλάντω Σίμπερτ στις «Κορασίδες» κατέκτησαν τη 2η θέση στην κατηγορία τους, ολοκληρώνοντας με απόλυτη επιτυχία την παρουσία της Ακαδημίας την πρώτη ημέρα των αγώνων.

Τη δεύτερη ημέρα στο αγώνισμα της αντοχής δρόμου, οι αθλητές της Ακαδημίας παρουσιάσθηκαν εξίσου δυνατοί με την πρώτη ημέρα, με τους εξαιρετικούς Μιχαήλ Άγγελο Χριστοδούλου και Χαράλαμπο Ηλία Πορρή Κονταντώνη να κατακτούν ξανά την 1η θέση και την 3η θέση, ατνίστοιχα, στα «μίνι μικρά αγόρια» και την Έλενα Νίκη Σταυράκη να συνεχίζει σταθερά ανεβαίνοντας ξανά στο δεύτερο σκαλί του βάθρου. Αντίστοιχη παρουσία είχαν και οι δύο μεγαλύτεροι αθλητές της ομάδας, με τον Νίκο Φα και την Ειρήνη Χρυσοβαλάντω Σίμπερτ να ολοκληρώνουν τον αγώνα τους τερματίζοντας στην 2η θέση.

Η αγωνιστική χρονιά συνεχίζεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με τον αγώνα ορεινής ποδηλασίας που διοργανώνει η Ακαδημία Κω στην Τσουκαλαριά και το τοπικό πρωτάθλημα δρόμου μικρών κατηγοριών, το οποίο θα διεξαχθεί από 1 έως 2 Ιουνίου στη Ρόδο.

Η Ακαδημία Κω συγχαίρει θερμά τους αθλητές της για την προσπάθεια που κατέβαλλαν.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας Phython Tours και Python Experience, Σταμόγλου ΕΜΜ. & ΥΙΟΙ Ο.Ε., Jacksons Beach Bar Restaurant, κοσμηματοπωλείο Nikos Gold, Koullias Hotel Group, ζαχαροπλαστείο Mous Patisserie, εταιρεία παραγωγής αναψυκτικών Natur Γαλαθρής ΑΒΕΕ, cafe Delicious στο Πυλί, Νίκος Απ. Μωρές (κουζίνα – έπιπλο – πόρτες HOF), την εμπορία φρούτων Νικολένδρη, τους Αφούς ΚΟΡΚΗ και το συνεργείο αυτοκινήτων Μαντούκος Ο.Ε., που στηρίζουν τις προσπάθειες των αθλητών και του σωματείου μας.

Ευχαριστούμε θερμά το ξενοδοχείο CASTELLUM για τις άριστες υπηρεσίες που παρέχει στην ομάδα μας.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τη BLUE STAR FERRIES, η οποία στηρίζει κάθε προσπάθεια της Ακαδημίας Κω.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ