Έτοιμοι για την πρόκληση του προολυμπιακού τουρνουά στην Λιθουανία, Χατζηνικολάου και Ντάλλας

0
3556

Λίγες ώρες απέμειναν για το πρώτο σερβίς του A’ ομίλου της δεύτερης φάσης του Beach Volley Nations Cup στο Βίλνιους, όπου συμμετέχει και η Ελλάδα.
Οι πρωταθλητές Ελλάδας Σταύρος Ντάλλας, Δημήτρης Χατζηνικολάου και ο Ιάσων Κανέλλος με τον Παναγιώτη Ιωαννίδη θα μπουν στην άμμο στις εγκαταστάσεις της πρωτεύουσας της Λιθουανίας από 17 έως 19 Μαΐου με στόχο την πρόκριση στην τελική φάση του προολυμπιακού τουρνουά.
Οι δύο Εθνικές μας ομάδες μπιτς βόλεϊ μαζί με τον ομοσπονδιακό προπονητή Κωνσταντίνο Ποθητάκη βρίσκονται εδώ και λίγες ημέρες στην Λιθουανία και προετοιμάστηκαν για να αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες Εθνικές ομάδες από την διοργανώτρια Λιθουανία, την Ουκρανία, την Κροατία, το Βέλγιο την Ουγγαρία και το Γιβραλτάρ.
Την πρόκριση για την τελική φάση του προολυμπιακού τουρνουά που θα γίνει στην Λετονία θα πάρουν οι πρώτοι κάθε ομίλου (τέσσερις όμιλοι σε κάθε φύλο) ενώ ελπίδες θα έχουν και οι καλύτεροι δεύτεροι. Ήδη έχουν προκριθεί οι ομάδες που κατέκτησαν την πρώτη φάση του Nations Cup και η διοργανώτρια της τελικής φάσης Λετονία. Από την τελική φάση του θεσμού στην Λετονία θα δοθεί ένα έξτρα απευθείας εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγωνες 2024 στο Παρίσι.

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ