Ο Αετός Κω στο επίκεντρο των μαχητικών αθλημάτων!

0
2904
Ο Αετός Κω στο επίκεντρο των μαχητικών αθλημάτων!
«Μια από τις πιο σημαντικές στιγμές, ήταν
η σημερινή μέρα που μου επεφύλαξε μια ευχάριστη έκπληξη, την πρώτη πιο σημαντική στιγμή αυτή με την άφιξη του Δασκάλου μου , Πάτροκλου Μακρή έπειτα από 12 χρόνια. Και τα λόγια του Μ.Αλέξανδρου που αναφέρθηκε στον Αριστοτέλη «στον πατέρα μου χρωστάω το ζην στον δάσκαλό μου το ευ ζην» απηχούν απόλυτα και ευχάριστα για τον δικό μου δάσκαλο. Είναι ο άνθρωπος ο οποίος με έκανε να πιστέψω ότι με πίστη , θέληση και αγάπη όλα νικιούνται και όλα ξεπερνιούνται.
Πως με άπλετο χρόνο, συστηματικών και σωστών προπονήσεων και με καθημερινή επαφή, τόσο με νέα παιδιά, αλλά και με συνάδελφους Δάσκαλους, η κάθε επιτυχία είναι καλοδεχούμενη και ευπρόσδεκτη.
Έτσι η δική μου πορεία πλαισιώνεται γεμάτη από εκλεκτούς φίλους και συνανθρώπους όλα αυτά τα χρόνια να με υποστηρίζουν, ώστε το άθλημα του Καράτε που υπηρετώ ευλαβικά να παραμένει ζωντανό και εξελίξιμο.
Σίγουρα στο διάβα μου τίποτα δεν είναι εύκολο, όταν τα διάφορα τυχόν εμπόδια που εμφανίζονται κάνουν έτσι πολλές φορές τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα. Εδώ όμως φαίνεται ο Αληθινός μαχητής, ο πραγματικός πολεμιστής! Γιατί η ζωή είναι ένας αγώνας όχι απλά επιβίωσης, αλλά προόδου και ανάπτυξης.
Το δεύτερο πιο σημαντικό γεγονός, είναι πως σήμερα τρία νέα παιδιά, διακρίθηκαν με την αγωνιστική τους εμφάνιση μεγάλη επιτυχία και η προαγωγή τους στη μαύρη ζώνη, ήταν ένα ευχάριστο γεγονός, καθώς έλαβαν τον πρώτο βαθμό με το 1ο νταν. Η συγκινητική στιγμή που ακολουθεί εμένα, τον Δάσκαλό μου Πάτροκλο, τους μαθητές και τους γονείς των παιδιών επιβεβαιώνει ότι είμαστε μια αθλητική οικογένεια του Καράτε με ανθρώπινες σχέσεις απαράμιλλου κάλλους. Η πορεία των αθλητών μου ως σήμερα αυτά τα 8 χρόνια προσωπικής εκπαίδευσης, από την μικρή ευαίσθητη παιδική ηλικία που εισήλθαν στην σχολή και γνώρισαν το άθλημαά μας έγινε γι’ αυτούς τρόπος ζωής. Τους εύχομαι λοιπόν μια αληθινή γεμάτη εμπειρίες διαδρομή με ευόδωση στόχων και επιθυμιών, τόσο στον χώρο των μαχητικών αθλημάτων, αλλά και στην πορεία της ζωής τους, να είναι μαχητές και το πρότυπο παράδειγμα προς μίμηση. Ευχαριστώ θερμά όλους τους γονείς που συνεργάζονται μαζί μου και στηρίζουν πάντα τα παιδιά και δίνουμε από κοινού τα εφόδια που χρειάζονται, ώστε να γίνουν με τη σειρά τους ικανοί και επιτυχημένοι, Άνθρωποι, στον στίβο της ζωής.
Κλείνοντας ευχαριστώ θερμά τον μεγάλο Δάσκαλο, Πάτροκλο Μακρή, για την επιβράβευση μου με την πιστοποίηση του 3ου Νταν από την Αυστραλιανή ομοσπονδία Ju Jitsu, καθώς και για την τιμή να μου χαρίσει το Ιαπωνικό του σπαθί το οποίο έχει στα χέρια του εδώ και 25 χρόνια.
Ευχαριστούμε επίσης θερμά την πρόεδρο αθλητισμού κ. Γιαννούλη και τον Αντιδήμαρχο κ. Καμπουράκη για την παρουσία τους στις εγκαταστάσεις μας στον αθλητικό σύλλογο Αετό Κω.
Οι βραβευθέντες με την μαύρη ζώνη είναι:
Κωνσταντίνος Ζωγάκης 1ο νταν.
Κόρδας Χαράλαμπος 1ο νταν
Καραμαγκιόλας Παναγιώτης 1ο νταν.
Ολοκληρώνοντας να ευχαριστήσω θερμά την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε, για την άψογη συνεργασία μας, καθώς αποτελεί και είναι μέρος της όλης προσπάθειας για την διάδοση και ανέλιξη του Ελληνικού Καράτε στο υπέροχο νησί μας.»
Με εγκάρδιους αθλητικούς χαιρετισμούς

Απόστολος Παπανικολάου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ