Μάριος Πλούμπης: Σωτήρης Συλαϊδοπουλος – Χρήστος Σπύρου … Η σύγχρονη ιστορία του Π.Α.Σ. Ανταγόρα Κω!!

2
7276
Σωτήρης Συλαιδοπουλος – Χρήστος Σπύρου ….
Πλέον, η σύγχρονη ιστορία του Π.Α.Σ. Ανταγόρα Κω!!
Ολες οι επιτυχίες έχουν μια πορεία, μια συνέχεια και μια κορύφωση…..έχουν  όμως και μια αφετηρία…
Από τη θέση του Προέδρου του ιστορικού Π.Α.Σ. Ανταγόρα Κω – κάνοντας μια ιστορική αναδρομή –  νιώθω προσωπικά τη χαρα αλλα και τη δικαίωση της επιλογής και στήριξης δύο νέων προπονητών τότε……
Του Σωτήρη Συλαιδοπουλου στο Ποδοσφαιρικό Τμήμα και του Χρήστου Σπύρου στην Άρση Βαρών.
Δύο προπονητών,που αποδείχθηκαν και είναι, μεθοδικοι, ουσιαστικοι,εργατικοί,ταπεινοί, ικανότατοι αλλά προπαντων με ΟΡΑΜΑ!!
Αποτέλεσμα, ο πρώτος να στεφθεί Πρωταθλητής Ευρώπης και ο δεύτερος, Πρωταθλητής Ελλάδος για τέταρτη συνεχή χρονιά,με αθλητές στις μικρές Εθνικές Ομαδες,στο Ευρωπαϊκό και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Κύριοι….σας ευχαριστούμε!!
Υ.Γ.  Ζητώ συγνώμη για το κείμενο σε προσωπικό επίπεδο, αλλά στις επιτυχίες, υπήρξε συνωστισμός ανθρώπων και δηλώσεων, ενώ στις αποτυχίες, ένιωσα πολλές φορές την μοναξιά και την απαξίωση……..
Εγώ όμως,πάντα δήλωνα ΠΑΡΩΝ!
Μάριος Πλούμπης
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ελεος,Όχι και δικαίωση.Ειχες άλλη επιλογή τότε και πήρες το Συλαιδοπουλο;Μήπως είσαι πιο ειδικός από τους ανθρώπους του ΠΑΟ που τον είχαν και τον άφησαν να φύγει;Ο Σωτήρης έκανε την επιτυχία χάρη στον εαυτό του και την οικογένεια του.Οπως και ο Σπύρου.Χαρη στην αξία του προχώρησε.Ξερεις κυκλοφοράει τελευταία μια διαφήμιση της COSMOTE.Την θυμιζει πολύ η δήλωση σου. «Εγώ το εκανα» «μόνος μου»

  2. προς Κόρακα.
    Καλησπέρα σας.
    Αναφέρομαι την πρώτη φορά που ανέλαβαν προπονητές…..προσωπικά τους στήριξα….
    Από εκεί και πέρα,ολο το έργο, όλη η επιτυχία, όλη η εξέλιξη και η πρόοδος τους ήταν και είναι αποκλειστική και προσωπικη επιτυχια του Σωτήρη και του Χρήστου!!
    Ο Παναθηναϊκός ήρθε μετά τον Ανταγόρα.
    Οπότε μιλάω στο ότι τους πίστεψα και τους στήριξα όχι ότι εγώ τους έκανα επιτυχημένους…προς Θεού!
    Σας ευχαριστώ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ