Σοκ στην Ιταλία: Κατέρρευσε ο Εντικά της Ρόμα – Οριστική διακοπή στο ματς με την Ουντινέζε

0
5907

Ανατριχίλα με την κατάρρευση του Εντικά της Ρόμα στο 70ο λεπτό του αγώνα με την Ουντινέζε – Ανησυχητικούς πόνους στο στήθος είχε ο παίκτης, πανικός στο ιατρικό τιμ μόλις τον πλησίασαν.

Το παιχνίδι της Ουντινέζε με τη Ρόμα στην Dacia Arena είχε φτάσει στο 70ο λεπτό. Το σκορ ήταν στο 1-1 και ο Εντικά των «τζιαλορόσι», χωρίς να έχει κάποια σύγκρουση με αντίπαλο, ενώ ήταν εντελώς μόνος του, βρέθηκε στο έδαφος. Αμέσως έδειξε να πονά αρκετά και να κρατά το στέρνο του αλλά και τα πλευρά του.

Το ματς συνεχίστηκε για μερικά δευτερόλεπτα, μέχρι που πήραν όλοι χαμπάρι τι έχει γίνει. Το ιατρικό τιμ έτρεξε πάνω του και μόλις διαπίστωσε τι έχει συμβεί, αμέσως υπήρξε πανικός. Ο διαιτητής σφύριζε ασταμάτητα για να τρέξει το φορείο και όλοι οι γιατροί του αγώνα.

Ο παίκτης ενώ είχε τις αισθήσεις του αποχώρησε με το φορείο και οι συμπαίκτες του στη Ρόμα προσπαθούσαν να μάθουν τι ακριβώς έχει. Το ματς σταμάτησε για 15 λεπτά και όμως έγινε γνωστό η Ουντινέζε αποδέχτηκε το αίτημα των Ρωμαίων για οριστική διακοπή της αναμέτρησης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ