Συγχαρητήριες επιστολές Διονυσίας Γιαννούλη και Παναγιώτη Χατζηχριστοφή

2
4245

Συγχαρητήρια επιστολή Διονυσίας Γιαννούλη

Συγχαίρω από καρδιάς τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους αθλητές του Εφηβικού τμήματος του ΑΣ ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Δωδεκανήσου για τη σεζόν 2023-2024.
Οι αθλητές του ΑΣ ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ επέδειξαν στους αγώνες του Final 4 που διεξήχθη στη Σύμη την αγωνιστικότητα, τη μαχητικότητα και το ήθος τους, στοιχεία τα οποία τους χαρακτήρισαν καθ’ όλη την αγωνιστική χρονιά.

Η πετυχημένη πορεία σας μας γεμίζει με αισιοδοξία και ελπίδα για το μέλλον του συλλόγου, αποδεικνύοντας πως με σκληρή δουλειά, με εργατικότητα και με σωστή καθοδήγηση από τους προπονητές μπορείτε να διεκδικήσετε κάθε στόχο, όσο δύσκολος κι αν είναι.
Αισθανόμαστε περήφανοι για όλα τα παιδιά της ομάδας και υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό σας όποτε μας χρειαστείτε.

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά,

Η Εντεταλμένη Σύμβουλος Αθλητισμού
και Νεολαίας Δήμου Κω

Διονυσία Γιαννούλη

Συγχαρητήρια επιστολή Παναγιώτη Χατζηχριστοφή

Ολόθερμα συγχαίρω τους παίκτες και τον προπονητή της Εφηβικής Ομάδας Μπάσκετ του ΑΣ ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ για την κατάκτηση του Δωδεκανησιακού Πρωταθλήματος!!!

Τα παιδιά αυτά αντικατοπτρίζουν την Κω της προοπτικής και της ελπίδας.
Αυτή είναι η Κως που θέλουμε, αυτή είναι η Κως που αξίζουμε.

Ευχαριστούμε λοιπόν τα παιδιά μας, όχι μόνο για την σπουδαία διάκριση που μας έκανε περήφανους, αλλά και για το αθλητικό ήθος τους.

Όταν έχεις στόχους και πίστη σ’ αυτούς, τότε μπορείς και να τους πετύχεις!!!

Ο Αντιδήμαρχος Κω
Παναγιώτης Χατζηχριστοφής

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παναγιώτη ωραιος στις φωτος με το πουκαμισακι. να βγαλεις φωτος και σε ιδιωτικες εγκαταστασεις με δωρεα χλοοταπητα και δαπεδου ασφαλειας αλλα και ξυλινα σπιτακια. νιαουυυ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ