Συγκίνηση στο τουρνουά ποδοσφαίρου του Νικαγόρα, εις μνήμην του αδικοχαμένου αθλητή Μιχάλη Πέρου

0
16820
Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και με μεγάλη επιτυχία ο Νικαγόρας Κεφάλου διοργάνωσε αναπτυξιακό τουρνουά ποδοσφαίρου στην Κέφαλο, στη μνήμη του Μιχάλη Πέρου!
Το τουρνουά ποδοσφαίρου απευθυνόταν σε ηλικίες, Κ-8, Κ-10 και Κ-12 διοργανώνει ο Νικαγόρας Κεφάλου με τις ομάδες της Κω στη μνήμη του αδικοχαμένου Μιχάλη Πέρου το διήμερο 16 και 17 Απριλίου. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει πολλές αναμετρήσεις για τους μικρούς ποδοσφαιριστές των κωακών συλλόγων.
Κατά την διάρκεια της διοργάνωσης τελέστηκε με ιδιαίτερη συγκίνηση τρισάγιο εντός του γηπέδου  «Μιχάλης Πέρος» στην Κέφαλο, στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή του Νικαγορά, στο γήπεδο της ομάδας του που φέρει πλέον το όνομά του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Δήμο Κω εκπροσώπησε η Σταματία Κανταρζή Αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής και πρόνοιας η οποία απένειμε και τα αναμνηστικά μετάλλια στους μικρούς αθλητές – συμμετέχοντες στο τουρνουά ποδοσφαίρου του Νικαγόρα Κεφάλου.

Πηγή: https://www.kostv.gr/nea/athlitismos/28924-sygkinisi-sto-tournoua-podosfairou-tou-nikagora-eis-mnimin-tou-adikoxamenou-athliti-mixali-perou

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ