Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ: Νέο Απίστευτο Παγκόσμιο ρεκόρ στα 200μ με χρόνο 50.40

1
4340


Ρεπορτάζ: Στέργιος Χατζηστέργου 

Νέο Παγκόσμιο ρεκόρ στα 200μ με χρόνο 50.40 στην κατηγορία Μ95 έκανε ο Πρωταθλητής Ευρώπης Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ.

Ένα απίστευτο Παγκόσμιο ρεκόρ πέτυχε ο Έλληνας πρωταθλητής Ευρώπης Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ στα 200μ.με χρόνο 50.44. Κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ που κατείχε ο Βρετανός Charles Eugster με χρόνο 54.77 από το 2015.
Ο Έλληνας αθλητής ξεκίνησε με απίστευτη ταχύτητα την κούρσα των 200μ και κράτησε αμείωτο το ρυθμό του μέχρι τον τερματισμό του νικώντας και τον Πολωνό πρωταθλητή Ευρώπης στο μήκος και στα 60μ στην κατηγορία Μ90.
Ο Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ μετά το τέλος του αγώνα δέχθηκε τα συγχαρητήρια και τον θερμό εναγκαλισμό της Προέδρου της EMA κυρίας Walentina FEDJUSCHINA και η οποία τον βράβευσε στην τελετή απονομής του Χρυσού μεταλλίου. Αξιοσημείωτο γεγονός ότι η κυρία Πρόεδρος της EMA για να τον τιμήσει περαιτέρω του έδωσε τιμητική πλακέτα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η σημερινή ημέρα είχε απονομές σε Έλληνες αθλητές που πέτυχαν μεγάλες επιτυχίες εχθές και σήμερα.
Ο Πρωταθλητής Ευρώπης Μάριος Χριστοφορίδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 60μ στην κατηγορία Μ55 κάνοντας εκπληκτικό χρόνο 7.50.

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης ,Βασίλης Ανδρεάδης κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στο Πένταθλο στη κατηγορία Μ70 με 3814 βαθμούς. Στην ίδια κατηγορία ο Παντελής Χρυσοχός κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης Παναγιώτης Δούσης κατέκτησε το Ασημένιο Μετάλλιο στα 200μ στην κατηγορία Μ90.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ