Βραβεύτηκαν από ΟΕΒΑΣ οι αθλητές/τριες που διακρίθηκαν σε Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό επίπεδο το 2023

0
6012


Ρεπορτάζ: Στέργιος Χατζηστέργου 

ΒΡΑΒΕΎΤΗΚΑΝ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΕΒΑΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΈΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΉΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΊΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΌ ΕΠΊΠΕΔΟ ΤΟ 2023

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 , η ΟΕΒΑΣ διοργάνωσε με εξαιρετική επιτυχία την κοπή της πίτας της όπου και τιμήθηκαν αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στα Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Στίβου το 2023 και κατέκτησαν Χρυσά, Ασημένια και Χάλκινα μετάλλια ανεβάζοντας την Ελληνική Σημαία ψηλά στους ιστούς των νικητών.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους,  ο κύριος Γιάννης Θεοδωρακόπουλος Πρόεδρος του ΠΣΑΤ και πρώην δήμαρχος Πεύκης,  η κυρία Βούλα Κοζομπόλη Ολυμπιονίκης και Πρόεδρος  της ΕΣΟΑ,  ο κύριος Γεώργιος Λιβέρης Δημοσιογράφος και μέλος της Ένωσης Συντακτών και πρώην Γ.Γ ΕΣΟΑ, η κυρία Μελάνα Συμεωνίδου Κοσμήτορας της ΟΕΒΑΣ,  ο κύριος Μιχάλης Σπλαγκούνιας Β’ ταμίας της ΟΕΒΑΣ,  ο κύριος Βασίλειος Τσαντικίδης μέλος της ΟΕΒΑΣ , πρόεδροι και μέλη συνδέσμων, διαχρονικοί αθλητές και αθλήτριες και φίλοι του βετερανικού αθλητικού κινήματος.
Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ακοντισμό και Α’ Αντιπρόεδρος της ΟΕΒΑΣ, η κυρία Άννα Βερούλη καλωσόρισε  όλους όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση της Κοπής της πίτας της Ομοσπονδίας Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου κάνοντας ξεχωριστή αναφορά σε όλα τα τιμώμενα πρόσωπα .
Ο Πρόεδρος της ΟΕΒΑΣ,  ο  κύριος Ηλίας Καφφές, απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους όλων των μελών της ΟΕΒΑΣ τονίζοντας παράλληλα την σημασία της διαχρονικής άθλησης για όλους τους ανθρώπους. Ο κύριος Καφφές δήλωσε ότι αυτή είναι η τελευταία φορά που συμμετέχει στην διοίκηση της ΟΕΒΑΣ και δεν προτίθεται να συμμετάσχει στην επόμενη εκλογική διαδικασία.
Παράλληλα με την βράβευση των πρωταθλητών μάς τιμήθηκαν από την ΟΕΒΑΣ για την τεράστια προσφορά τους στον κλασικό αθλητισμό και στο κοινωνικό γίγνεσθαι, ο κύριος Γιάννης Θεοδωρακόπουλος Πρόεδρος του ΠΣΑΤ και πρώην δήμαρχος Πεύκης,   ο οποίος  έλαβε την τιμητική πλακέτα από την κυρία Άννα Βερούλη.
Ο  κύριος Γεώργιος Λιβέρης Δημοσιογράφος και μέλος της Ένωσης Συντακτών και πρώην ΓΓ της ΕΣΟΑ , ο οποίος παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από την κυρία Βούλα Κοζομπόλη.
Η ΟΕΒΑΣ τίμησε τον κύριο Συμεών Συμεωνίδη,  ιδρυτή και Πρόεδρο επί σειρά ετών της ΟΕΒΑΣ και τον αναγόρευσε ως Επίτιμο Πρόεδρο της και ο οποίος παρέλαβε την επίδοση  της  απόφασης από τον κύριο Ηλία Καφφέ.
Ο Γ.Γ Γραμματέας της ΟΕΒΑΣ, ο κύριος Κωνσταντίνος Κατσαούνης , μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών- χαιρετισμών ξεκίνησε τη διαδικασία της βράβευσης όλων των τιμώμενων προσώπων.
Ο Παγκόσμιος Χρυσός Πρωταθλητής στο  μήκος Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ  βραβεύτηκε από τον κύριο Γιάννη Θεοδωρακόπουλο Πρόεδρο του ΠΣΑΤ.
Η Παγκόσμια  Χρυσή Πρωταθλήτρια στα 400μ Ανδριάνα Φέρρα βραβεύτηκε από την πρωταθλήτρια Ευρώπης και Α’ Αντιπρόεδρο της ΟΕΒΑΣ κυρία Άννα Βερούλη.
Η Χρυσή Πρωταθλήτρια Ευρώπης στον Ημιμαραθώνιο Δαγκλή Φωτεινή βραβεύτηκε από τον κύριο Συμεών Συμεωνίδη Επίτιμο Πρόεδρο και ιδρυτή της ΟΕΒΑΣ.
Ο  Χάλκινος Πρωταθλητής Ευρώπης στα 110μ με εμπόδια ο Σαισανάς Νίκος βραβεύτηκε από τον κύριο Τσώλο Κωνσταντίνο ταμία της ΟΕΒΑΣ.
Τιμήθηκαν και  οι πρωταθλητές και οι πρωταθλήτριες μάς οι οποίοι δεν παρευρέθηκαν στην εκδήλωση λόγω απόστασης του τόπου καταγωγής :
Η Παγκόσμια Χρυσή Πρωταθλήτρια Μάγδα Ροϊλίδου
Οι Χάλκινοι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, Κοκκίνης Αλέξανδρος και Φαρμάκης Γεώργιος
Η Χρυσή Πρωταθλήτρια Ευρώπης Θωμαΐδου Αναστασία
Οι Χρυσοί Πρωταθλητές Ευρώπης Ανδρέογλου Ευθύμιος και Καταντωνάκης Αντώνης
Οι Αργυροί Πρωταθλητές Ευρώπης, Βασίλειος Μαγγανάς και Μάριος Χριστοφορίδης
Η Χάλκινη Πρωταθλήτρια Ευρώπης,  Φανή Λύκου
Αναλυτικό ΒΙΝΤΕΟ-ρεπορτάζ :

Πρόσκληση Σε Ετήσια Τακτική Απολογιστική Γενική Συνέλευση ΟΕΒΑΣ

«Το ΔΣ\ΟΕΒΑΣ καλεί όλους τους Συνδέσμους σύμφωνα με το άρθρο 9.2 σε ΓΣ\24 στις 14 Απριλίου 2024 ημέρα Κυριακή και ώρα 12:00 στην Αθήνα, στην αίθουσα του Μουσείου Στίβου οδό «Αρχιμήδους 16″. Σύμφωνα με το άρθρο 9.15 η παρούσα ανακοίνωση-πρόσκληση καλύπτει τον τύπο δηλαδή την ανακοίνωση πριν 45 ημέρες.»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ