Με υψηλές επιδόσεις και προσδοκίες θα λάβουν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου οι Χιώτες αθλητές

0
7968


Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

Με υψηλές επιδόσεις και προσδοκίες θα λάβουν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου οι Χιώτες αθλητές

Ο κλασικός αθλητισμός συνεχίζει διαχρονικά να φέρνει μεγάλες επιτυχίες στην πατρίδα του Ομήρου την πανέμορφη και φιλόξενη Χίο.

Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται από τα αθλητικά σωματεία του ακριτικού νησιού, τον ΑΣ ΈΦΗΒΟ ΧΙΟΥ, τον ΠΑΓΧΙΑΚΟ Γ.Σ , τον Φ.Ο ΒΡΟΝΤΑΔΩΝ και τον Α.Σ ΟΛΥΜΠΙΆΔΑ ΧΙΟΥ, τα τέσσερα σωματεία που καλλιεργούν τον στίβο στη Χίο αποδίδει καρπούς, φέρνοντας συνεχώς μεγάλες επιτυχίες στην Χίο.

Το 2024 ο χιώτικος κλασικός αθλητισμός θα δώσει δυναμικό παρόν σε όλες τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις εντός της Ελλάδας αλλά και εκτός των συνόρων της.

Η αρχή θα γίνει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο ΣΕΦ στις 17 και 18 Φεβρουαρίου 2024.
Ο αθλητής του ΑΣ ΕΦΗΒΟΣ ΧΙΟΥ και πρωταθλητής Ελλάδας Λάμπρος Βολίκας, ένας εκ των γρηγορότερων Ελλήνων αθλητών με φετινό χρόνο 6.70 στα 60μ. και θά διεκδικήσει μία θέση στο βάθρο των νικητών. Ο ΑΣ ΕΦΗΒΟΣ ΧΙΟΥ θα εκπροσωπηθεί επίσης στους αγώνες με τις αθλήτριες του, Ζηνοβία Μαθιούδη στο Πένταθλο, Μαρία Ζηρριά στα 400μ και στη σκυταλοδρομία και Κατερίνα Σιδεράκη στη σκυταλοδρομία. Επίσης και με τους αθλητές Γιάννη Καλογεράκη στα 200μ και Δημήτρη Τζήκα Σφακιανάκη στη σκυταλοδρομία. Οι αθλητές και οι αθλήτριες του κυρίου Γιάννη Τζήκα ευελπιστούν σε μια θετική εμφάνιση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου ενόψει και των αγωνιστικών υποχρεώσεων τους στους διασυλλογικούς και Πανελλήνιους Αγώνες στον ανοικτό στίβο.

Τον ΠΑΓΧΙΑΚΌ Γ.Σ θα εκπροσωπήσει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα η πρωταθλήτρια Ελλάδος Μαρία Σταυριανού που θα αγωνιστεί στα 800μ.

Τον Α.Σ ΟΛΥΜΠΙΆΔΑ ΧΊΟΥ θά εκπροσωπήσει η πρωταθλήτρια Ελλάδος Υπατιάννα Σωτηριανού που θα αγωνιστεί στο άλμα εις ύψος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ