Έκοψε την πίτα της η Αναγέννηση Ασφενδιού στην ανακαινισμένη έδρα της στο Ζηπάρι! (pics)

2
7519

Με την ευλογία του πατρός Ιωάννη Κουτάντου και την παρουσία των παιδιών των ακαδημιών του συλλόγου, των προπονητών, μελών της διοίκησης και αρκετών γονέων πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της Αναγέννησης Ασφενδιού στο γήπεδο Ζηπαρίου. Ο πάτερ ευχήθηκε στα παιδιά, υγεία και επιτυχίες και να δίνουν το καλό παράδειγμα μέσα και έξω απ’ τον αγωνιστικό χώρο.

Το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων,ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Ανάπτυξης Νοτίου Αιγαίου, Μπάμπης Ναβροζίδης, ο Πρόεδρος της κοινότητας Ασφενδιού, Σεβαστιανός Παρβέρης, ο Αντιδήμαρχος δημοτικών εργοταξίων και καθημερινότητας, Παναγιώτης Χατζηχριστοφής, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Πολιτισμού και Εθελοντισμού, Ματίνα Βουκελάτου και η Εντεταλμένη σύμβουλος Αθλητισμού και Νεολαίας, του Δήμου μας Διονυσία Γιαννούλη.

Τιμήθηκε από την ομάδα της Αναγέννησης Ασφενδιού μέσα σε μία συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα, ο παλιός παράγοντας και φίλαθλος του Κωακού ποδοσφαίρου όλα αυτά τα χρόνια, Γιώργος Σπύρου για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, με τον ίδιο φανερά συγκινημένο να εύχεται στους αθλητές υγεία, καλη ποδοσφαιρική σεζόν, ενώ τους κάλεσε να αγαπούν και να συνεχίζουν να ασχολούνται ενεργά με τον αθλητισμό, καθώς και ο αθλητισμός είναι μία μορφή πολιτισμού και η χώρα μας επιβίωσε ανα τους αιώνες λόγω του Πολιτισμού της όπως καταληκτικά σημείωσε ο κ. Σπύρου, ο οποίος ήταν φανερά συγκινημένος από την τιμητική αυτή βράβευση στο πρόσωπο του.

Πηγή: https://www.kostv.gr

https://www.giafkasports.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. που είναι ο φίλος μου και μεγάλος χορηγός ο Μιχάλης Κιαρης…να ξέρετε ότι κάποιοι που βοηθάνε πρέπει κάποια στιγμή να τους αναφέρουμε!!!; καλή επιτυχία

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ