Με 18 μετάλλια επιστρέφει ο Α.Σ «Αετός» Κω από το πανελλήνιο πρωτάθλημα Καράτε εγχρώμων & μαύρων ζωνών

1
4613

Εξαιρετική παρουσία είχε ο Αετός Κω (με 12 αθλητές) στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, κατακτώντας 18 μετάλλια στις κατηγορίες Κουμιτε και Κατας, με τον Χαράλαμπο Κόρδα να κατακτά το χρυσό μετάλλιο. Στις 25 και 26 Νοεμβρίου διεξήχθη το πανελλήνιο πρωτάθλημα Καράτε εγχρώμων & μαύρων ζωνών στην περιοχή της Χαλκίδας. Σύμφωνα με την πλατφόρμα της SportData οι συμμετέχοντες πλησίασαν τους 3000 με αθλητές όλων των κατηγοριών, πρωτάθλημα υψίστης σημασίας για κάθε παιδί ξεχωριστά. Λαμβάνοντας υπόψιν το επίπεδο αλλά και την προετοιμασία όλα τα παιδιά αγωνίστηκαν με ψυχικό σθένος, στάθηκαν βράχοι και πέτυχαν τον προσωπικό τους στόχο.
Η ψυχολογική προετοιμασία η άψογη συνεργασία με τον προπονητής τους θα είναι πάντα το προσόν της κάθε επιτυχίας τους. Ένας αγώνας κρίνεται πάντα με βάση τη σωστή τεχνική και το σωστό χρόνο δράσης- αντίδρασης που ο αθλητής εκτελεί πάντα με ένα βαθμό δυσκολίας και όχι ευκολίας κατά κύριο λόγο , ενώ οι κανόνες αποφεύγουν και προστατεύουν τον αθλητή από κάποιον τυχαίο τραυματισμό, λαμβάνοντας υπόψιν τους διεθνείς και παγκόσμιους κανονισμούς της οργανωτικής επιτροπής W.K.F. ( Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καράτε ). Ως επί το πλείστον είναι το κυριότερο και σημαντικότερο σημείο για κάθε παιδί – αθλητή που αγωνίζεται. Ο σύλλογος έφτασε τα 18 μετάλλια και ανέδειξε πρωταθλητή Ελλάδος με το μοναδικό χρυσό μετάλλιο τον Χαράλαμπο Κόρδα. Αθλητή με υψηλά στάνταρ και προϋποθέσεις στην τακτική κατά του αγώνα. Συνεπώς η επιστροφή των αθλητών στο σύνολο των μεταλλίων ανέρχεται στα:
1 Χρυσό
7 Ασημένια
10 Χάλκινα
Ο Α.Σ. Αετός Κω στη γενική κατάταξη πανελλαδικά έλαβε την 98η θέση στους 139 συλλόγους που έλαβαν μέρος και παράλληλα συγχαίρει και επιβραβεύει την προσπάθεια που κατέβαλλαν όλοι οι αθλητές, όπως επίσης ευχαριστεί όλους τους γονείς που συνόδευσαν και στάθηκαν δίπλα στα παιδιά
Φωτογραφίες

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ