Τραγωδία στο Κιλκίς: Νεκρός 33χρονος ποδοσφαιριστής την ώρα του αγώνα

0
8827

Νεκρός ο 33χρονος ποδοσφαιριστής Τιμόθεος Καρασαββίδης! Κατέρρευσε την ώρα του αγώνα ποδοσφαίρου στην Επτάλοφο Κιλκίς

Τραγωδία σημειώθηκε στο Κιλκίς, όταν ένας 33χρονος ποδοσφαιριστής έχασε τη ζωή του στον ποδοσφαιρικό αγώνα Επτάλοφος-Εύρωπος, με τις πρώτες βοήθειες να μην καταφέρνουν να τον επαναφέρουν.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο άνδρας έπεσε στο έδαφος κατά την διάρκεια της αναμέτρησης Επτάλοφος-Εύρωπος, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιο σκληρό μαρκάρισμα, ή κάποια σύγκρουση.

Αμέσως το παιχνίδι διακόπηκε με τις πρώτες βοήθειες να του κάνουν ΚΑΡΠΑ, ενώ λίγο αργότερα έφτασε στο σημείο και ασθενοφόρο, ωστόσο ο 33χρονος άνδρας είχε ήδη χάσει τη ζωή του.

Για την ώρα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το εν λόγω θλιβερό περιστατικό.

Ο άδικος χαμός του Τίμου Καρασσαβίδη πατέρα δύο παιδιών “βύθισε” στο πένθος τον Επτάλοφο, το Κιλκισιώτικο ποδόσφαιρο και όλοι την κοινωνία του Κιλκίς καθώς ήταν αναγνωρίσιμο πρόσωπο και αγαπητό.

diaroi1.fbe.gr

Τραγωδία στο Κιλκίς – Νεκρός 33χρονος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής

Ένας ακόμη κρίκος προστέθηκε στην τραγική αλυσίδα που αφορά τους ξαφνικούς θανάτους αθλητών στους αγωνιστικούς χώρους που αυξήθηκαν κατακόρυφα

Asthenoforo
Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι σε γήπεδο του Κιλκίς, καθώς ο 33χρονος ποδοσφαιριστής Τιμόθεος Καρασαββίδης σωριάστηκε στο έδαφος κι έχασε τη ζωή του.

Όλα έγιναν στη διάρκεια του παιχνιδιού κυπέλλου Επτάλοφος-Εύρωπος και ο άτυχος αμυντικός ξαφνικά σωριάστηκε στο έδαφος ολομόναχος, χωρίς να υπάρχει κάποιο μαρκάρισμα κι ενώ η μπάλα παιζόταν μακριά.

Αμέσως προσπάθησαν να του παράσχουν πρώτες βοήθειες, του έκαναν επί 20 λεπτά ΚΑΡΠΑ, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το ασθενοφόρο έφτασε περίπου 25 λεπτά αργότερα, όμως ήταν ήδη αργά, καθώς ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε πεθάνει ακαριαία.

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής ήταν πατέρας δύο παιδιών

*Η φωτό είναι αρχείου…

Πηγή:metrosport.gr

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ