Με 74 ομάδες όλων των ηλικιακών κατηγοριών το 6ο Kos 3X3 Basketball Festival | Την Παρασκευή στην Κω ο «BIG SOFO»

0
1842

Με 74 ομάδες όλων των ηλικιακών κατηγοριών, θα διεξαχθεί το 6ο Kos 3X3 Basketball Festival, που διοργανώνει ο Α.Σ. Φοίβος Κω από 2 έως 6 Αυγούστου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. Κω. Το τουρνουά ξεκινάει την προσεχή Τετάρτη και χθες έληξε η προθεσμία υποβολής συμμετοχών για τη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ στην Κω. Προσεχώς θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα των αγώνων από τους διοργανωτές, ενώ θα στηθούν τα δύο γήπεδα στην πλατεία Ανταγόρα της Κω.

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΚΩ Ο «BIG SOFO»

Την προσεχή Παρασκευή θα ταξιδέψει για την Κω ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, που είναι ο επίσημος προσκεκλημένος του 6ου Kos 3X3 Basketball Festival. O «Big Sofo» αποδέχθηκε την πρόσκληση του προέδρου του Φοίβου Κω Νίκου Μιμερίνη και θα βρίσκεται δίπλα στους συμμετέχοντες του τουρνουά, όπως και οι μασκότ της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός και της Κ.Α.Ε. Α.Ε.Κ.

*Όλες οι πληροφορίες για το τουρνουά βρίσκονται στην ιστοσελίδα (www.kos3x3.gr) που ετοιμάστηκε γι’ αυτό τον σκοπό. Στην ιστοσελίδα μπορούν όλοι να ενημερωθούν για τους όρους και τους κανόνες του παιχνιδιού, καθώς και για την ιστορία του τουρνουά».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ