Την Κυριακή 11 Ιουνίου στις 18:00 η γενική συνέλευση του Α.Ο Πυλίου

3
2813

Η παραίτηση του προέδρου του Α.Ο Πυλίου φέρνει εξελίξεις στον σύλλογο που καλείται να κάνει γενική συνέλευση, καλώντας τα μέλη, τους φίλους της ομάδας αλλά και όλο το νησί για να συζητηθεί η επόμενη ημέρα του ΑΟΠ.
Η ανακοίνωση
«Ο Α.Ο Πυλίου καλεί τα μέλη του συλλόγου, αλλά και τον φίλαθλο κόσμο της Κω σε γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Ιουνίου στις 18:00 στην αίθουσα του Αγίου Γεωργίου στο Πυλί όπου θα συζητηθεί η επόμενη μέρα και το μέλλον του συλλόγου»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ακόμα μια φορά καληνύχτα ποδόσφαιρο δυστυχώς ότι μας αξίζει παίρνουμε 1,2,3 χρόνια στην Δ’ Εθνική ( Τωρινή Γ’ Εθνική) χωρίς υποδομές να δείξουμε και να σηκώνουμε την μύτη μας ψιλά και να λέμε ότι είμαστε η πρώτη ομάδα του νησιού.
    Αυτό ισχύει για όλες της ομάδες από την κεφαλο μέχρι την Κω αλλά εκεί στο Πυλί το είχατε παρακάνει

  2. Και συνεχίζω που είναι η Α.Ε.Κως;
    Β τοπικό
    Που είναι ο Ανταγόρας;
    Δεν υπάρχει ομάδα στο ποδοσφαίρου μόνο ακαδημίες
    Που είναι ο Α.Ο. Δίκαιος;
    Έγινε ΔΙ.ΑΣ και μετά Α.Ο. Πυλίου που όπως είναι τα πράγματα πάει για τοπικό άρα είστε παράγοντες μόνο για εφέ και δειχτείτε αυτό είστε

  3. Είχα γράψει εδώ, ότι ομάδα με λεγεωνάριους δεν γίνεται.Προβληματα οικονομικά σε οδηγούν σε άλλα μονοπάτια όχι νόμιμα(στοιχηματικες εταιρείες).Οταν σε χρησιμοποιήσουν και σε πάρει χαμπάρι ο κόσμος,σε υποβιβάζουν και βρίσκουν άλλη ομάδα πρόθυμη.Βλεπεις πανελλαδικά ομάδες από ΧΩΡΙΑ 1000-2000 κατοίκων Γ εθνική.Ειναι δυνατόν; Όλη η Ρόδος 1,η Κρήτη 2,το Πυλί 1; Ξυπνήστε ρεεεε.Παει ο καιρός που παίζαμε για την φανέλα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ