Στην Εθνική παίδων για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα οι Σπύρου και Τρακόσσας του Ανταγόρα

0
3467

Στην Εθνική ομάδα παίδων ο Παναγιώτης Σπύρου (U15) και ο Στέφανος Τρακόσσας (U17) του Π.Α.Σ. Ανταγόρα, ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος παίδων(U15 & U17) που θα διεξαχθεί από 01 έως 10 Ιουλίου 2023, στην Μολδαβία.
Επιλέχτηκαν δεκαπέντε (15) αθλητές και αθλήτριες, από τα σωματεία όλης της χώρας , ώστε να στελεχώσουν τις Εθνικές ομάδες που θα αγωνιστούν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Η ANAKOINΩΣΗ ΤΟΥ Π.Α.Σ. ΑΝΤΑΓΟΡΑ
Είμαστε στην ευχάριστη θέση και με μεγάλη περηφάνια, να ανακοινώσουμε την κλήση των αθλητών μας, Παναγιώτη Σπύρου (γεν. 2009) και Στέφανο Τρακόσσα (γεν. 2007) στην ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΙΔΩΝ (U15 &U17) ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος παίδων – κορασίδων 2023 που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο στην Μολδαβία.
Το επίσημο mail που κοινοποιήθηκε από την Ε.O.A.B. για τους αθλητές, δεν μπορεί παρά να κάνει περήφανους, τους γονείς, τους προπονητές , τον σύλλογο, αλλά και όλο το νησί μας.
Ευχόμαστε ολόψυχα στον Παναγιώτη, στον Στέφανο αλλά και στα υπόλοιπα παιδιά που εντάχτηκαν στις Εθνικές ομάδες, καλή προετοιμασία και καλή επιτυχία στην προσπάθεια τους.
Για τον Π.Α.Σ. Ανταγόρα
ο Πρόεδρος
Μάριος Πλούμπης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ